228

самоотбрана

преди 5 години

Май бих рекорда на сайта... 7 минуса за под 3 минути,,, хихи

227

самоотбрана

преди 5 години

Руснаците просто действат в самоотбрана.Който не вярва да потърси и прочете какво Збигне Бжежински е написал по въпроса преди около 20(!) години.По тоя план бачкат братята американци от тогава. А руснаците също могат да четат и се бранят...Вкратце Украйна е ключът към стабилността и геостратегическата мощ на Русия.Ако Украйна е в НАТО, Русия е ***....Така че Русия няма да го допусне да стане - просто и ясно.Държавите нямат приятели а само ИНТЕРЕСИ

226

Анонимен

преди 5 години

До 271 привет от Германия,Русофилите са при московската елхичка на лагерен огън.Пеят хвалебствени песни за Путин и се молят да ги включи в списъка за Рая !

225

Боби

преди 5 години

До привет из ГерманииОпорно Точков ЛозунговКуерск доказано е загинал след пожар предизвикан от Учебно Прекисно торпедо и взрив на останалия БоекомплектИма две версии за проблема с Торпедото - техническа неизправност - Филм за Курск на Дисковери Ченъл- След сблъсък с Американска подводница става пожар от прекисното торпедо подготвяно за стелбаМалко Факти САЩ дават 10 милиарда$ БЕЗВЪЗМЕЗДНА Помощ на РФ скоро след инцидента - Това не е повтаряно с нито една друга странаКурск струва колко $?

224

Анонимен

преди 5 години

Единственият полезен ход на Мумията е да се оттегли в Мавзолея...иначе ще й помогнат !

223

Боби

преди 5 години

До Анонимен"НАТО - страж на Мира !България не иска да стане втора Украйна !"ЕХХ ПРОПАГАНДАТОРЕ АМА КОЛКО СИ НАЗАД С МАТЕИРАЛАДокато не бяхме в НАТО бяхме сива зона на картата между Руснаците и НАТОИ едните и другите ни скубеха (великите 1990 години и началото на 2000)След това дойде НАТО - ние от сива зона придобихме цвят. До тук ниищо лошоСлед това поискаха полигони - няма проблем особенно ако плащахаСлед това във Варна изградиха Компютърен център за инф смесване - ЦЕЛ за ЯДРЕНА РАКЕТА

222

Анонимен

преди 5 години

Фашистите от Кремъл - на Трибунал в Хага !

221

Анонимен

преди 5 години

НАТО - страж на Мира !България не иска да стане втора Украйна !

220

Анонимен

преди 5 години

Искаме НАТО, искаме сигурност !

219

Укър Наци

преди 5 години

Цитирам западни медии: "6 септември радио Свобода: "съществуват редица въпроси..., подробности не са обявени..". Следва някакъв Фелгенауер член на Jamestown Foundation: "лошо планирана акция на руските служби".Разбира се цъфти и Анна Политковска говори в Гардиън "раболепната руска преса, преувеличава"!САЩ медии препоръчват преговори с "умерените чеченци".А стига бе.А сега си представете, че Владимир бе препоръчал умерени превговори с Осама Бин Ладен? (вместо:Патриотичен АКТ САЩ)

218

Искаме мир!

преди 5 години

Не искаме Нато! Искаме мир!

217

Анонимен

преди 5 години

Съсипаха живота на поколения източно европейци ...А сега си продават газ и петрол и си свиркат , кой къде можел и не можел да ходи. Крайна арогантност. Ама то рано или късно пак ще си платите. Нищо в този свят не остава Неплатено :)

216

Укр и нацизъм

преди 5 години

Какво е общото между подкрепата на Европа към нациското и фашистко управление ВСВ и сега в 21 век- мълчанието!Мълчаливата подкрепа към нацисткият режим в Украйна, защо? борбата между Русия?Сега си представете Пуси Райт във Ватикана, Сейнт Питър или Парижката Св. Богородица? Спомняте ли си каква помия се изля за Беслан, над 331 човека умира, отговорност поема Басаев! Не минаха дни и Западът обвини за жертви руските спец части и т.н.Дори обвиниха Русия, че сама е инициирала тер. акт!

215

Анонимен

преди 5 години

Империята на злото ..Все трябва да казва на робите, как да живеят. Украйна не е ли свободна държава да решава с кого ще работи и с кого ще живее? Мръсни империалисти.

214

Анонимен

преди 5 години

До 246 привет от ......Добре ,разбрахме,че в Русия се живее лошо! А ,само не рзбрах ,как се живее в Украйна?Какъв е стандарта на живот там,като в Германия или Швейцария ли?

213

Калеко Алеко

преди 5 години

Рушките тролчета направо проговориха на рушки, без да се съобразяват че този форум е български ... Така действат и в Украйна ... и навсякъде по света където са завлекли сибирската си краста ... !!!

212

Анонимен

преди 5 години

Бай *** защо не се огледат наоколо и не решат Македония българска ли е или не ами се занимават с глобална политика?! Кога ви обраснахте задниците, че станахте такива експертни мъдреци?

211

Анонимен

преди 5 години

До Калеко АлекоТы был в Крыму? Крым всегда был русским. Россия там где живут русские

210

Страхил

преди 5 години

Руските троляги нямат почивка даже и на нова година. Стига путинска пропаганда бе рубладжии. Украйна рано или късно ще бъде в ЕС и НАТО. Ама Русия ще си остане държава от третия свят, другаруваща с Турция, Иран, Пакистан, Северна Корея и Бангладеш. Горна Волта с ракети.

209

Калеко Алеко

преди 5 години

До **** ... Да бе, даже и жужи си призна че са вкарали казаци и зелени човечета, начина по който *** тълкуват делата на товарищ путин и Матушката си Русь, е същия по който Дяволът чете евангелието ... !!!