71

Анонимен

преди 5 години

Синът ми отиде в София преди 15 г. , изкара две години и каза, че повече в тази *** не може да живее. Замина с жена си и децата си във Франция, живее в Лион, има спедиторска фирма, която работи добре, купи си къща, внуците вече са в университет. Ходим с жената всяка година по 6 месеца, много хубав град е, голям, но чист и приятен за живеене.

70

Анонимен

преди 5 години

На север и изток е Стара планина, на 'юг и запад Рила и Пирин и няма накъде да се разширява и ще става все по-наръпкно и задушливо. Атина и Истанбул са в равнина до морето и може да се разширяват по 100-200 км. Остава и проблема държавата да се раздели както при Шишман преди турците и провинцията да се откъсне независима от София като останат роми и турци.

69

Анонимен

преди 5 години

До 88И в София и в Белгия си оставаш същият залухав провинциалист!!А в Белгия освен да миеш чинии друго няма да ти предложат.Ще си РОБ за цял живот !!!

68

До 70

преди 5 години

"На дъното... София заема 119 място в класация за най-добрите градове за живеене в света и на последно място в Европа. Правете си извода " Отдавна съм направил извод, че София е най мръсния град с лоша инфраструктура, мръсен въздух, задръствания и сметнах, че няма снисъл да живея и да изплащам жилище цял живот. Установих се в Белгия и живота тук е със светлинни години напред от тъ.па.та София.

67

Анонимен

преди 5 години

В момента в София живеят не повече от 10% софиянци!!!Останалото е сгaн от прованса.ФАКТ

66

Анонимен

преди 5 години

До емигрант от 22 г.Габрово е прекрасен град, напоследък много се благоустрои. Има богат културен живот, спортни събития, интересни музеи, изложби, концерти. Често ходя там по служба и е много приятно. И не видяух роми, май че нямате.

65

Анонимен

преди 5 години

Напротив,много си е добре развитието на юг.В София реално не живеят четвърт милион повече,а около 60-70 000 повече,всичко избяга на запад.И в окръжните градове непрекъснато намалява населението,реално живущите са доста по-малко от тези по статисика.

64

Анонимен

преди 5 години

Като бях по-млад и мен ме влечеше животът в големият град-заведения,мацки,пъстър живот.Но след като завърших университета се прибрах в родният си град и изобщо не съжалявам.Животът тук е по-спокоен,има си развлечения-паркове,кино,театър,ресторанти,нощни клубове.Отглеждам двете си деца спокойно.И най-вече живея в собствена къща,нещо което би било немислимо в София.

63

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 81Много добре казано!Точно.

62

Анонимен

преди 5 години

Да живееш в дивата провинция е същото като да си в руски затвор в Сибир.Там пандизчиите живеят на чист въздух. Никой не ги притеснява защото на стотици километри няма жива душа.Няма томове, няма крадци. Абе НИЩО няма.

61

Анонимен

преди 5 години

Софиянци отдавна завинах за чужбина, емигрираха от ТОЛКОВА КРАСИВИЯ СИ ГРАД.И тъй като природата не търпи вакуум, местата им бяха заети от нагли, арогантни и невъзпитани селяни, които придадоха сегашния вид на София - селско-ориенталска ко чина с елемнти на клоа ка.

60

Анонимен

преди 5 години

ХУБАВОТО Е, ЧЕ РОМИТЕ СЪЩО СЕ СТРЕМЯТ КЪМ СОФИЯ И ДРУГИТЕ ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ.ТАКА ЩЕ ВИ РАЗНООБРАЗЯТ ЖИВОТА, НАЛИ ШОУТА ИСКАТЕ.

59

Анонимен

преди 5 години

ДО 56ЧЕ КОЙ ТЕ ПУСНА В ТЕАТЪРА БЕ.НИЕ СЕЛЯНИТЕ УПРАВЛЯВАМЕ СОФИЯ, УПРАВЛЯВАМЕ ДЪРЖАВАТА, БИЗНЕСЪТ Е НАШ, . ЩЕ СИ СВЕТИМ КОЛКОТО ИСКАМЕ С ТЕЛЕФОНИТЕ СИ.СОФИЯНЦИТЕ САМО ЩЕ НИ СЛУГУВАТА ТИ НЕ СЕ ПРАВИ НА АРИСТОКРАТ, БАБА ТИ В ДРАС МАХАЛА Е ХОДЕЛА С ЦЪР,ВУЛИ.

58

Анонимен

преди 5 години

Бих могъл да кажа много ограмотяващи детайли по темата но толкова мразя *** че освен отрова нищо друго не бих им предложил какво ли остава за разум.

57

емигрант от 22 г

преди 5 години

Разбира се , София......ще се развива, защото най-после сме истинска част от света.Всеки е свободен сам да избира къде ще живее. Аз съм р. в Габрово и в балкана ще си умра. Нещо неясно?

56

емиграция

преди 5 години

Нещо да наведете твърдите си болшевишки глави над нашите прекрасни филмови дейци показвайки ви преди 1989г. тежкото положение на БГ-селото......? ,,Селянинът с колелото", ф. ,,Дърво без корени", ф-***. ,,Матриархат",,Момчето си отива"....и още поне десетина филма.Поклон пред нашите сценаристи, че бяха смели....Поклон и на артистите, режис1орите. Айде стига сте лъгали.Лошо управлявахте България.Това е. Сега отново берем плодове

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 72Баш ме брига за дивото ти прУвинциално градче.

54

анонимен

преди 5 години

Иво Райчев и Любен Дилов-син мислят само за забавления! Истината е проста! В провинцията няма работа, затвориха всички предприятия, само столицата и големите градове предлагат препитание! Да не мислите, че е много приятно да имаш собствено жилище, а да отидеш под наем и да плащаш!?

53

Анонимен

преди 5 години

В нашия малък град се живее спокойно, въздухът е много чист, децата ни са здрави, имаме хубави училища и детски градини.Доволни сме, че престъпният контингент се изнесе в София, че дори и малкото роми, които имахме се изнесоха в София и сега няма за цяр.Не ни липсват концерти, опера , театър, изложби - всичко си имаме.

52

Анонимен

преди 5 години

На дъното... София заема 119 място в класация за най-добрите градове за живеене в света и на последно място в Европа. Правете си извода.