313

Анонимен

преди 5 години

До 328Швеция най-много да ни осъди за 100-200 милиона за провалена сделка....А ?!? И за какво , ако не тайна ?

312

Анонимен

преди 5 години

Не става въпрос дали са по добри или не, и най-добрите да бяха при един военен конфликт с Русия ще бъдат унищожени начаса. Работата е там, че България шикалкави и вече 15 години не си плаща членството в НАТО, айде в началото малко гратис, но САЩ очакват от България да дава поне 2% от БВП за въоръжение, и това са сега точно около 2-3 милиарда лева. А който не си плаща го бият, и САЩ може много лошо да бият, а Швеция най-много да ни осъди за 100-200 милиона за провалена сделка.

311

Аз до Зозо

преди 5 години

Извинявай Зозо - ама точно такива като теб имах предвид с името ***.Няма проблем - недей да строиш нищо руско . Просто на един по-късен етап ще разбереш истината, но ще е безвъзвратно късно, всъщност май вече е!Жив и здрав бъди Зозо!

310

Трол

преди 5 години

2 000 000 000 лева за самолети за официални полети, пфффхахаа. Да ги наемат по добре. Официални полети веднъж на година. Хората гладни, пътищата разбити, ти за фасони мислиш. Една птичка пролет не прави. Кой ще си жертва живота в Бг заради Бг, когато всичко което диша в този клозет краде, точно само някой *** или разбит патреот, не повече от 1 процент от населението на Бг. Другите ще избягат.

309

Анонимен

преди 5 години

До ЗозоА ти не разбра ли, че нищо руско няма да се строи и купува вече?--е няма да е "руско", през три фирми "европейски" ще мине, ей такива като на Гинка...

308

Анонимен

преди 5 години

А НАТО защо не освободи Крим и не го върне на Русия?

307

Анонимен

преди 5 години

A ако Украйна беше в НАТО, Русия щеше ли да анексира Крим? :)))За един прЕАтел питам...

306

Зозо

преди 5 години

До АзА ти не разбра ли, че нищо руско няма да се строи и купува вече? :)))))))))))))))))))))))))

305

Анонимен

преди 5 години

До ТролПолзва се при официални полети и е задължително, ако си нямаме наши самолети да ескортират - ще трябва да ги наемаме от други държави и това ще излезе много по - скъпо

304

Аз

преди 5 години

Уважаеми шведи, не разбрахте ли че *** неможе да си защитава интереса - примери бол - Южен поток, Белене, Селскостопанска политика и много други. *** е презрян от съседите си включително от тези които го яхат! *** си заслужава съдбата! Той е обречен! Не се занимавате повеече с *** - дребен селски хитрец - той е приключен.

303

Трол

преди 5 години

Пари хвърлени на вятъра. Кой ще ги използва тези самолети, и за какво? Какво е казал един истински финландския генерал: "Първо създай хубави условия за живот в една държава, след това създай хубава армия, за да има какво да пазят"

302

Анонимен

преди 5 години

До Зозоква еврозона бре, ти за шведска крона чувал ли си въобще?--е то затова беше напъна да се купува от "короната", пък била тя и шведска, т.е. от "нашите хора" червенощитовите, към които се числи и раССия! и всичко си идва по местата и се навързва : хем е "наш самолет", хем на всичко отгоре - е слаб и няма да му стигне горивото до крим и обратно!

301

Бай Петко

преди 5 години

До амииимиличък, тия ги разправяй на партийния секретар и на свидетелите на йехова. "права линия" дето му викаш, се получаваше, ако си от партията, или зелен чорап, щото ги събираха по телефона в случай на балшой. а това, че за теб е достижение, че не си спал гладен и на улицата, просто не си струва коментара. и не, не помниш купоните, щото щеше да споменеш безкрайните опашки за бензин с купони.

300

Зозо

преди 5 години

До АнонименХоохохооооо, другарю ква еврозона бре, ти за шведска крона чувал ли си въобще? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

299

анонимен

преди 5 години

Грипен е без въоражение и компютор за следене и стрелба по цели.Без въоражение Грипен става само за туристически обиколки на президента и Деса над страната. Заради пусти комисионни оня е готов да купи ненужни самолети - не казвам изтребители, защото са без въоражение и не могат да изтребват нищо.

298

10

преди 5 години

Вашата оферта може да е по-добра , но лобистът ви е слаб !У нас не може вече и да се пръдне , ако Америка не позволи!Даже при братушките имахме по-голяма свобода на избор особено в последните години!Но , всяко нещо има край!

297

Анонимен

преди 5 години

краварски ли зачи , ще има да чакате Швеция да ни подкрепи за еврозоната и шенген .....

296

Един от Навалицата.

преди 5 години

Аз съм твърдо зад офертата от Швеция за Грипен. България е в Европа!!!! Какво ме интересуват САЩ и техните самолети?

295

Анонимен

преди 5 години

продажници, лъснаха ли ви голите д*пета. Що излъга цецо-крадецо, че всички оферти са над лимита от 1.8 млрд.

294

бай х

преди 5 години

както винаги баце избра най куция кон и ще го плати х 10