126

Истината

преди 5 години

Джендъркат им премиер,подари Косово на Албания!Мишки!

125

Анонимен

преди 5 години

Най-жалкото европейско племе са сърбите!Винаги лазят в нечии крака,за да им подхвърлят нещо!Най-големите ортаци на византийците,турците,руснаците...Много комплекси,много алчност!

124

Анонимен

преди 5 години

И двамата са славяни. Вижда се по ръста им.

123

Лавров

преди 5 години

Тези са нон стоп пред военно положение от 90-та насам, с изключение на моментите, когато са в реално такова. Не знам какво толкова им се радвате на полоитиката?

122

Анонимен

преди 5 години

Путин си има село,кафене,и църква в Сърбия.нищо не е това. Сорос си има цяла БГ,а и ЕС.. Кой е по-могъщ?

121

Анонимен

преди 5 години

Като гледам само икономически гиганти като Сърбия се въртят около Путин,кръщават му църкви,села,товарят хора на рейсове за да го посрещнат с мнозинство,малко ми е като в Северна Корея

120

Лисан

преди 5 години

А в България Боко си има държава и стадо от 7 милиона овце.

119

Маймуната

преди 5 години

За да владееш територия е нужно да осигуриш условия в които населението ще се чувства в сигурност за бъдещето си,да му осигуриш работа и просперитет,цел и бъдеще...Ако си там като окупатор за да грабиш,без да мислиш,ще спечелиш само един противник в повече с всички последствия от това.Хахаха, поздрави за мегаломаните.,,Не прави на другите това,което не искаш да правят на теб,,-Конфуций.С уважение към всички

118

Perkoles

преди 5 години

Е й,какво като ти дадат земи Искам да питам ид.,иота като.." личи ти, неграмотната физкултурничка, дори минусите ти сняма спасение за теб!ик личат! ще бъдеш погртебана бавно! без нито един фен!!! никой няма да си спомня за теб, пропадналата...няма спасение за теб!

117

Анонимен

преди 5 години

Е й,какво като ти дадат земи.,Искам да питам ид.,иота като някой му даде чужда земя,какво ще я прави...? Може ли да храни народа който населява тази земя или ще го граби?И кой е този който няма да се съпротивлява,ако е видимо ограбван.Абе ид.,иоти вместо да мислите да храните чужда територия,не е ли по-добре да създадете нормална територия за обитаване от собственото си население...ако пък не си го харесвате внесете си друго!

116

Стамат

преди 5 години

БГ може само да се учи от Сърбия!

115

Perkoles

преди 5 години

за какво да ви го върнат цветан василев, уважаема турска, неграмотна цензурке? за да го обесите, след, като сами го създадохте?

114

Анонимен

преди 5 години

Ние в БГ-то се радваме на постиженията на Албанската република,поради липса на собствени такива

113

Perkoles

преди 5 години

аз изкрено се радвам, че ромите не са наследници на човекоядци. инак щеше да им е позволено да изяждат медицинските екипи... за да не гладуват повече и да не се накърни тяхното право на запазване на "етническите им особености"... тогава 112 ще стане едновременно и доставка на храна по домовете..

112

Perkoles

преди 5 години

нямаше нужда ромската неграмотна цензура да трие за четвърти път коментарът ми, който е напълно политически коректен! санжан колектор, проверете дори при другарката габриел, че съждения в рамките на предположенията и фантазиите са напълно допустими! инак и вас ще ви пратим да слушате моцарт и да пиете бира! :-)))

111

Ха-ха-ха!

преди 5 години

А Цветан Василев кога ще ни го върнат? Ама и той е човек на Путин. Един от главните акционери на КТБ беше руската ВТБ (Външнотърговска банка)

110

Perkoles

преди 5 години

с 1 минуса се увеличава с два пъти ветъра срещу педофилите! сметайте къде ще ви откарам, зелените... :-)))

109

Perkoles

преди 5 години

Ха-ха-ха! дано станеш милионер от продажби на портрета на ***, както стана милионер, от събиране на социални помощи от нас, тоя, дето триеш, а ние те храним, асоциал на съвреманната съдебна система плюваща върху Конституцията, но иде!

108

Ужс!2

преди 5 години

Като кученца на господарска копанка - радостно джафкане, махане на опашки и точене на лиги с изплезен език. Жалка работа!

107

Жо

преди 5 години

В СЪРБИЯ има и село Бербатово!