196

М, да ...

преди 5 години

До АнонименДнешното БГ правителство в лицето на Цв.Цв/ГЕРБ Разхищават или прахосват бг народна пара/средства ! За никаква Русия не става въпрос!

195

М, да ...

преди 5 години

До 206 АнонименОт кога Грипен е руски самолет, м? Сприте с Тази Русия, де! Изборът е САЩ или Европа!

194

Анонимен

преди 5 години

Не че ме интересува какви самолети ще са ,но тук гъмжи от руснаци ,а не българи....Невероятно е как в една държава може да има точкова българи ,мразеше държавата се и вживяващи се р руснаци....А между другото аз нямам и нищи против Русия...,просто бе ми пука нито за Русия ,нито за САЩ.Интересува ме само България да върви независима напред

193

Гробокопач

преди 5 години

Генерале, искаме да те видим с патерици и тогава ще поверваме! Принеси кракът си в жертва, в името на Америка, НАТО и ЕС;)))

192

alex

преди 5 години

убеден съйм че тоя "генерал" е просто някакв чиновни в Пентагона и самолет е виждал само по филмите

191

М, да ...

преди 5 години

Бих се отървал от десния си крак, за да летя с F-16!----------------US генерала е все още с двата крака, нал тъй / щот не е летял все още с Ф-16 ? :)) Новият модел тестван ли е въобще или е само на хартия още?

190

Наглост

преди 5 години

Тъпия кравар не предполагал , че могат да се нарушават граници .А вие *** *** какво правихте в Корея , Виетнам ,Панама , Никарагуа, Югославия и целия Близък изток? Или за вас правилата не важат. Най добре си отрежи тиквата , без това е празна и ще летиш на летящо килимче. Светът ще се оправи , когато от вашата страна останат не повече от 2 милиона да обслужват крематориумите за преработка на "демократична суровина".

189

Анонимен

преди 5 години

Много е хубаво.,че ще си имаме суперсамолети.Браво!

188

Поп Грую

преди 5 години

Ще го отървем и от празната хамериканска кpaтуна и ще го повозим на Маруся!

187

sss

преди 5 години

като са ни такива приятели и партньори американците, както се изразяват винету и ония с помощното училище - да ни подарят няколко самолета, имат ги си хиляди... Хамериканците ползват български бази без да плащат, ходим до сащ с визи, спряха ни стратегическите проекти и какво ли още не... с тези 8 самолета и без армия кого щв уплашим??? вместо това по -добре да бяха взели ПВО системи... тиквата си го каза - правим каквото заповядат големите началници...

186

195

преди 5 години

F-16 си летят, защото не ги заплашва С-400, а само старите С-300 с оператори сирийци. С-400 пазят само руските бази, които и без това никой не би посмял да застраши.

185

extremist

преди 5 години

САЩ НЕ ПРЕДЛАГАТ ПО-ДОБРА СДЕЛКА ОТ ШВЕЦИЯ.ДОЛУ ГЕРБ

184

Темелко

преди 5 години

Бая лебец имат да изядат китайците докато стигнат Русия, САЩ и Израел! Те са добри икономисти, но във военно отношение винаги са били скарани!

183

dd

преди 5 години

Най-добрата реклама за Ф-16 е присъствието на С-400 в Сирия! Въпреки тяхното разполагане около Дамаск, Ф-16 спокойно си летят над сирийска територия-даже унищожиха един "Панцир"-има видео в тубата!!

182

Ф.С.В.

преди 5 години

Естествено-американски генерал ще хвали американското оръжие-естествено и САЩ трябва да са много прости за да си продадът съвременни технологии- ще ни продадът един стар модел Ф16 с радар с повече меню и лампички)-Да се радват диваците в БГ - Гарантирам че за 1 година поне 3 самолета ще паднат по писти и т.н.Отностно силата на Русия и САЩ -Истинската сила е КИТАЙ-Тигър правещ се на умрял- Огромна войска-доразвити до съвършенство руски и американски технологии и оръжие-Фанатизирана 10 мил Армия

181

Анонимен

преди 5 години

Е как не си чувал по-тъпо изказване?Валери щеше да скача от мост с релса на врата,а Волен май щеше да се самоубие ритуално.

180

Анонимен

преди 5 години

Ами може да се прекрояват международно признати граници ,защо не??? Мисля ,че Косово е ярък пример ко ше кажеш?

179

Ф-16 или Грипен?

преди 5 години

Двете най-силни армии в БИ (израелската и турската) са с американски изтребители. Въпроса е затворен.

178

Анонимен

преди 5 години

КАТО ПРИ СОЦИАЛИЗЪМА-ПРАВИШ ВНОСКА ЗА КОЛА И ЧАКАШ 5-6 ГОДИНИ НАЙ-МАЛКО.СЕГА ПРАВИМ ВНОСКА ЗА САМОЛЕТИ(ПРИ ТОВА 100%-НА) И ЧАКАМЕ МИНИМУМ 5 ГОДИНКИ.... А КОЛКО СА ЛИХВИТЕ ОТ ТЕЗИ СРЕДСТВА И КАКВИ СА ПРОПУСНАТИТЕ ПОЛЗИ ОТ ТОВА НИКОЙ НЕ КАЗВА. ТОВА СИ Е НАПРАВО ЗА СЪД ЗА УМИШЛЕНО ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ.

177

Анонимен

преди 5 години

По-*** изказване не съм чувал! Тая планета май се управлява не от нормални човешки същества, а от психопати.