145

Некъф

преди 5 години

В турция и америка не ги бройте. В турция се мислят за турци, а в америка не искат да са Българи!

144

Анонимен

преди 5 години

Аз ще ви кажа точната бройка която е минала през мен за последните 25 години. А са минали защото са отлетяли със самолети. С нискотарифните линии с които летят болшинството от богаташите Българи са заминали близо 3 000 000 немога да кажа колко са отлетяли с високотарифните линии щото нямам данни. Също така нямам данни и за заминалите с автобуси автомобили и микробуси. Като се включат и тези заминали бройката става шокиращо висока. Не случайно в провинциалните градчета и селца няма никой.

143

Анонимен

преди 5 години

До 148 Навремето Митхад паша е казал, че те са от "българско коляно". Така че това са безсмислени дискусии - щом са с български паспорти, статистиката ще го брои

142

Анонимен

преди 5 години

В последните години по българското Черноморие идват около 300 хиляди руски туристи (плюс към сто хиляди украинци). Докато в Турция почиват към 6 млн руснаци всяка година, много са също в Египет, Гърция, Кипър и Израел. Бяхме едно време ривиерата на източна Европа

141

мазепа

преди 5 години

До България в ЕСАми какъв ти е проблемът да се откажеш от българско гражданство и да приемеш афганистанско? И исляма. .........само по нкоя време да не се озовеш в родината си.

140

?

преди 5 години

това не са българи, а предатели. защо ги мислим, след като те не ни мислят?

139

Анонимен

преди 5 години

Във Франция месото в месопреработвателните предприятия се транжира от африканците. Това е работа на конвейер - трябва да се изреже един кокал за броени секунди, след което идва следващото парче месо, така че работят като роботи до побъркване

138

майна

преди 5 години

До България в ЕС360 тона са хиляда телета или 80 телета на час. Или едно теле за 45 секунди. 360 кг е нормално.

137

Terminal 2

преди 5 години

Два или три пъти в годината прибиране в България и изхарчваш от 1500 до 2000 евро, което прави 3000-6000 евро на година. Българин работи за около 1000 лева и ги харчи в България - което значи, че имигрант дошъл на гости при роднини оставя минимум шест (6) до дванадесет (12) заплати без да пречи на *** и да натоварва която и да било система с изключение на финасовата (положително)

136

Анонимен

преди 5 години

бля

135

Анонимен

преди 5 години

Турците извън Турция си запазват езика, обикновено, и децата им знаят турски, т. е. запазват си националността, защото езика е носител на нацията. Разбира се език се учи, така че и да си загубил езика (ако не го знаеш) може да го научиш.

134

Турчин

преди 5 години

Едва ли тези в Турция се смятат за българи. По скоро смятат, че са български граждани, това им носи някакви дивиденти в страните от ЕС. Отделно тук притежават имоти и е удобно да имаш гражданство. Въобще от полза си е. Но те се изселиха, бяха прогонени от комунистите навремето. И все пак мисля, че половината се върнаха. Т.е. бяха отишли към 700000 през 1989 г. и след това.Отделно като сметнем тези дето не можаха да отидат, в България трябва да има към 500000 турци сега.Но дали наистина е така...

133

Анонимен

преди 5 години

Общо по списъка на МВнР ч чужбина са между 2 милиона и 407 хиляди и 2 милиона и 435 хиляди човека. Колко българи са извън списъка на МВнР, един бог знае, най-верочтно още 2 милиона. Демокрацията изгони хората от България.

132

Анонимен

преди 5 години

А кой обслужва миялните машини?---Готвачките, бе човек. И сервитьорите, ако въобще има такива. Влиза им в работното време. Да се търсят хора за обслужване на миялна машина, е голяма рядкост.

131

Дидо

преди 5 години

До Анонимен Няма как да са 3-4 милиона навън. 89-та сме почти 9, след това, до ден днешен стремглаво намаляваме примерно докъм 8,4 млн. общо (от ниска раждаемост и висока смъртност). Ако тука сме ок. 7, значи навън са не повече от 1,5 млн. Осен това! ... Тия 330 хил. в Турция, не ги брой за българи, също както и децата на българите, живеещи повече от 10 години в Западна Европа и Щатите! За съжаление.

130

Анонимен

преди 5 години

в Германия за около 3000 Евро заплата и кво.. Сцепват го от работа по 12 часа...Някой пак лъготи. В Германия маскималното законово разрешено работно време на ден (с допълнителни часове по изключение) е 10 часа (по-точно 10,45 заедно с общо 45 минути почивки по закон). Нормалното е от 8 до най-много 9. 3000 евро заплата са много, ама много. Начална такава е много малко вероятна, дори за сериозно квалифицирана работа.

129

Анонимен

преди 5 години

До138. Тя ходи насила в Москва. И това което прави е тайна за обществото. Ако много говори ще ива нещо да и се случи. Има такава случаи. Тя трябва да играе тангото. По свирката на Москва.

128

РодолюПец

преди 5 години

Аз съм много добре ... работя си за 7 - 800лв. чисто и гледам с ведър поглед в бъдещето с пенсия 160 евро ( ако я доживея ) През останалото време - правя супер яки планове как хем да си плащам сметките .. хем да погасявам бързите кредити.Имам обаче - скрит коз в ръкава! Сяко левче , което мога да заделя от устата на децата - го инвестирам в търкане на билетчета - да са живи и здрави Божков-черепа , и Делян-угоения.Се някой ден и мен може да ме дават - да сричам по нова:- Е па я играм ридовну .

127

Анонимен

преди 5 години

До132. Е тука не работиш. Защото почнеш ли да пройзвеждаш самостоятелно продукт. Ще те скъсат от РЕКЕТ. А РЕКЕТА ЩЕ ДОЙДЕ ОТ МНОГО МЕСТА. ОТ НАП от охранители, от Мвр менте полицай. И така ден подир ден ти минана живота в илюзия , че с неправене на нищо си доре. Докато той винаги може да се върне и да запуши някое празно место като фирма в услугите

126

Анонимен

преди 5 години

А защо 3 милиона българи мият чинии на Запад...То много чинии за миене, много нещо. Заведенията за обществено хранене имат съдомиялна и изключително рядко търсят хора за тази дейност. А неквалифицирана работа за постоянно работят или хора без език и образование, които по принцип винаги са работили неквалифицирана, или вече възрастни, или такива, на които образованието и трудовият стаж не се признават. Другите след обикновено много дълго ходене по мъките все пак си намират квалифицирана.