101

А бе

преди 5 години

До АнонименЗащо като Запада е бяла раса,усилено се пълни с всякакви тара.мбуки,па и нас кара?Защо Запада не се разбра с Русия,ами я тласна в обятията на Китай,да го снабдява с евтини суровини?Защо Запада подкрепя исляма,който го унищожава?И още много "защо",които ме карат да мисля,че или Запада е обезумял,или на 100% го управляват едни хора,дето се чувстват над всички други-т.нар. Богоизбрани!А техния интерес е доста различен.

100

Анонимен

преди 5 години

"Бъдещето е на работливите китайци, не на мързеливите и алчни западняци..."Тия работливи китайци ако станат номер едно ще ти сложат заплата 300лв на месец бе аxмaк ! И кво значи запада експлоатирал - тва е се едно да кажеш лъва експлоатира другите животни, еми така е в природата си има йерархия. А и България също е европейска държава, ти се изказваш все едно имаме нещо общо с китайците, а не със Запада, които генетично са същите като нас - бяла раса.

99

Анонимен

преди 5 години

И Китай и Индия са нискокачествени раси. Богатството трябва да се върне при белия човек, а китайците и индийците да бъдат натикани обратно в тинята. Като не мuзepcтва един, ще мuзepcтва друг вместо него - т.е. ние белите хора. Затова спешни мерки и Адидаса и БМВ-то да се произвеждат в Германия, Айфона в Америка и всичко да си дойде на мястото.

98

Анонимен

преди 5 години

Китай трябва да бъде върнат обратно където им е мястото. Представете си го света като скачени съдове - от единия изливаш и отива в другия, т.е богатството от белия човек се премества в Китай, затова света е тотално объркан. В Тръмп е надеждата.

97

Анонимен

преди 5 години

Еми то затова и се обърка света. Защото китайците взеха от баницата на американците и нас европейците. Докато ние се караме, жълтурите тихомълком ни опоскаха. Основната грешка е на западните компании, които с цел увеличаване на печалбите си изнесоха заводите в Китай понеже там разходите за производство са в пъти по-малки. Трябва повече национализъм сред белия човек иначе сме обречени жълтурите да ни кoмaндват. Ще видите като ни сложат заплати 200 долара на месец. Трябва да победим Китай.

96

Анонимен

преди 5 години

От двайсетината думи тук, става ясно че книгата на Тео Зомер е началото на нов вид война срещу Китай - една дива пропаганда срещу развитието на една държава. Това за пореден път показва че Запада може да съществува само на гърба на по слабо развити държави. Затова и ЕС все още се " разширява" , за да може да смуче, да паразитизира върху останките на погълнатите територии. Бъдещето е на работливите китайци, не на мързеливите и алчни западняци...

95

Шоп

преди 5 години

До Анонимен 180:"даже чисто физически вече е така" -- я па ти - "вече" !? Това е така още от времето на homo erectus. Азия винаги е била най-населеният континент, винаги с население горе-долу половината от света.

94

Цирк Вила

преди 5 години

ясно..., а нещо за Холокоста ще казваш ли?

93

Китай

преди 5 години

бълва ебтини и некачествени боклу_цидо сега никой не е "превзел" света с бок_луцикитайската стока ми напомня комунизма - купуваш си нещо от магазина и веднага започваш да го доработваш и модифицираш за да стане годно за ползване

92

postradal pasi

преди 5 години

До Даааааам...Китай е определен за лаборатория където да се тестват всички отвращения на Новия световен ред диктувани от ротшилд и рокфелер и ако китайците не го разбират това си техен избор

91

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Ами нека да е векът на Китай. Лошо няма !Китай за разлика от Запада не поробва трети държави, не им източва природните и човешки ресурси.Китай в това отношение е като Русия. Тези две велики държави не се месят във вътрешните работи на трети държави, освен ако не са поканени от официалните власти.Китай, както и Русия не изнася своя демокрация на крилата на бойни самолети.И нека онези, които питат защо Западът е богат да видят какво се случва с Венецуела.Така Западът ограби много други ...

90

Анонимен

преди 5 години

Да живее комунистическата революция другари УРАААА!!!!

89

Анонимен

преди 5 години

Китай е производствена икономика, която зависи от запада, как по-точно ще стане номер 1 като няма кой да поръчва стоките? Също така забравяте Индия, която набира сила не само откъм иконимика, но и население. Тръмп знае това и Китай си мокри гащите при мисълта американските компании да местят фабриките към индийците. Аре лека

88

Китай №1

преди 5 години

Русия номер 200!

87

Пламен

преди 5 години

До CAMBODIA POWERСамо Бранко ще те излекува!

86

Анонимен

преди 5 години

Китайският комунизъм няма нищо общо с марксизма лененизма такъв какъвто ние познаваме от времето но соца. Там под шапката на ком-партията се провежда политика на абсолютен деспотизъм и национализъм с ясно определената цел Китай да постигне световна доминация най-късно до 2049г. Ако това стане, тежко и горко на Западна Европа, Русия и Америка, защото Китай съществува от 5000 години и тяхната култура и начин на живот са съвсем различни от това което ние сме развили през последните 2000 г.

85

Анонимен

преди 5 години

Опааа, сега пък изтърван узбек...

84

Анонимен

преди 5 години

Това от колко години го чувам ама нещо не става за момента.Китайците са толкова много че са да се изхранят започнали производството на пластмасов ориз.

83

Просто заглавия :)

преди 5 години

"Това е векът на Китай. Скоро той ще е номер 1 - във всичко""Freedom house алармира: Демокрацията е в опасност"

82

Анонимен

преди 5 години

Китай няма никаква цивилизация, от гледна точка на европееца. Авторът на книгата е някакъв хахо.