38

четете

преди 5 години

МВР крие резултатите в който се посочва че не доверието в полицията е стигнало критично високо ниво,хората не искат тази полиция и настояват за драстични съкращения и реформи!

37

Анонимен

преди 5 години

Само преди няколко седмици след футболната среща между Левски и ЦСКА-София Две фракции от агитките на Левски се сбиват - резултата трима пострадали полицаи......Сега се самообгазиха....Редовно бъркат адресите и влизат в чужди домове с вратите...Че се случват инциденти случват се, но да ти се случват редовно е вече признак на други работи....Нито са мотивирани да си вършат съвестно работата, нито са защитени от закона и държавата когато пък я вършат.... за очевидния непрофесионализъм без думи

36

анонимен

преди 5 години

От цялата история, си задавам въпросът, на какво основание тези неграмотни и некомпетентни /направо некадърни/ полицаи искат по-високи заплати за квалифициран труд?

35

Анонимен

преди 5 години

До фактНе обиждайте милицията преди 1990г. тогава имаше ред,сигурност те ходеха чисти и спретнати и хората ги уважаваха,а сега тези полицай ходят като клошари и са некадърни и не работят .--никога милиционерите не са били уважавани и не случайно най-много вицове има за тях, още от едно време.виноги е имало една неприязън към "униформени в мирно време", ако щеш даже и на подсъзнателно ниво!"миционера" е един вид "началник на улицата", а никой не обича "началниците"!

34

шаш

преди 5 години

До pipoКое е слабото на полицията и съдебната система те са с най големи бюджети и най многобройни,но са проядени от корупция и бандитизъм,и са в тежест на народа.

33

Истина е

преди 5 години

Това си е позор ,но ако реално бият и пръскат с газ да видите какъв вой ще има от всякакви правозащитни организации,начело с БХК. Някой със сцепена глава или зачервени ,сълзящи очи ще го развяват по медиите като мъченик,оцелял от полицейски терор.Западната полиция яко шамари, а нашите хем не могат, хем ги е страх.

32

Брадвата

преди 5 години

На грешната страна са били, получили са си го! И ще продължават да си го получават, докато го играят с властта!

31

pipo

преди 5 години

Това е резултата от дългогодишната политика на нашите управляващи. Слаба полиция и съдебна система, повече крадене!

30

бивш

преди 5 години

Завършил съм СМУ-Пазарджик, след това задочно АМВР и Право. Обичах си професията, но напуснах, без да се пенсионирам, защото не издържах да работя с "упойки", като тези от кадрите. МВР на практика е приют за нестоятелни хора, но от подходящите семейства.

29

факт

преди 5 години

До Анонимен 26Не обиждайте милицията преди 1990г. тогава имаше ред,сигурност те ходеха чисти и спретнати и хората ги уважаваха,а сега тези полицай ходят като клошари и са некадърни и не работят .

28

123

преди 5 години

Родната полиция не е обучена да пази реално-нито газ, нито водни струи, нито бой.Може би част от проблема е ,че години наред прекомерно се говореше за човешките права и се вдигаше вой до небесата за полицейско насилие.Полицаите се страхуваха реално да въдворяват ред при безредици , защото после тях обвиняваха за насилие.Резултатът е демотивирана и неадекватна полиция

27

това е

преди 5 години

А кой им нареди да пръскат с газ пенсионерите?така им се пада щом пазят бандитите политици....

26

Анонимен

преди 5 години

До 22--Какво очаквате от милиционери, които на незаконните си протести веят руски знамена под звуците на руска музика?--единия го знам - лятото ходеше по тениска с надпис ссср, т.е. фен на пу.тя тоя прими-тив

25

Анонимен

преди 5 години

Такива си останаха и след промените - нито полицаи, нито милиционери. ПОЛИЦИОНЕРИ СА!

24

НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ

преди 5 години

пазеше хората, МЕЖДУНАРОДНАТА ПОЛИЦИЯ даже сама себе си не може да пази

23

НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ

преди 5 години

беше на светлинни години по-добре от тези т.юфлеци

22

Анонимен

преди 5 години

Какво очаквате от милиционери, които на незаконните си протести веят руски знамена под звуците на руска музика?

21

НЕ СА БИЛИ КАЗАРМА

преди 5 години

НЕ СА БИЛИ КАЗАРМА ТЕЗИ РАБОТНИЦИ ГОЛА ВОДА

20

Анонимен

преди 5 години

Видими резултати....

19

Ха-ха

преди 5 години

До sakiТова новите серии на "Полицаите от Сен Тропе ли са?"Не,на "Полицаите на Баце"