137

Само питам

преди 5 години

Колко пари исса България от Германия?

136

Бугхахахаха

преди 5 години

тея изтрещяха тотално. Ами дай и ние да искаме от гурците репарации заради византийското робство,а ?

135

Анонимен

преди 5 години

Не е за вярване, че не са ги закръглили на 300 милиарда. Който име давал кредитите да му мисли както се казва "Когато дължиш 1000 лв. нанката е твой проблем, когато дължиш 1 000 000 лв. е проблем на банката".

134

СПАРТАК

преди 5 години

Ще ги получат. Ама един друг път.

133

УМЕН

преди 5 години

"Гърция иска ?290 милиарда от Германия репарации"С искането ще си останат.

132

Витамин Негъряху

преди 5 години

Когато гръкът се е раждал, евреинът е плакал.

131

привет от Германия

преди 5 години

Крайно време е всеки да си запретне ръкавите и да работи , а не да се искат репараци за преди 100 и повече години ,не да се правим на тарикати и да търсим под вола теле !Това ,което международният съд е решил ще се плаща ,всички други претенции са тарикатлъци !

130

akud

преди 5 години

До akud бг малцинствата, да се знае ,че на точната дума слагат цензура

129

Анонимен

преди 5 години

Дойчовците издължиха ли се на Израел или още плащат като попове?

128

привет от Германия

преди 5 години

Заговорихме се за репарации и искам да попитам България кога ще плати репарации на Турция за това ,че благодарение на турците днес българската нация съществува ! Когато турците завладяват българските земи , българите са били най-мизеруващата нация ,били са пред гражданска война ,умирали са от глад и взаимно са се избивали ! Турците де факто спасяват българите от изчезване ! Моля малко благодарност ,бръкнете си в джобовете и платете някой друг долар на съседите !

127

Французин

преди 5 години

Колкото повече германия е зле толкова повече Светът ще е добре!

126

Анонимен

преди 5 години

Германия е касичката на Гърция,Италия,Испания,Португалия и Франция. :-)

125

до Путин

преди 5 години

Путь0, плащай,репарации за 45 години окупация. Загубихте студената война плащайте сега, един трилион пропуснати ползи, сега щяхме да сме модерна европейска държава с 10 млн. население.

124

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 129"От играчка плачка" идва от играчките с бомби(това е факт) хвърляни при англо-американските бомбардировки над България през ВСВ.

123

Факт!

преди 5 години

Никога щото ***.кът Ви цар германофиль е обявил война на Сащ/Англия!Ибдо ден днешен ги има същите които синмислят че немските клоуни могат да спечелят война!

122

Орфей Тракиецът

преди 5 години

Пари на грък се дават само под езика когато го изпращаш в последния му път с лодка по реката Стикс при Хадес. Сумата обикновенно е 290 млрд. пъти по-малка от поисканата.

121

привет от Германия

преди 5 години

При евентуален банкрут и фалит на Гърция ,което е много вероятно , ще се случи нещо много хубаво - повече няма да се дават излишни помощи и дългосрочни заеми в размер на 400 милиарда евро , а тези пари ще се разпределят между всички други държави на ЕС ! Гърците доказаха ,че и при такива космически дългосрочни заеми от над 350 милиарда евро не могат да оправят икономиката си ! Вредни са за себе си ,вредни са и за ЕС !

120

Анонимен

преди 5 години

Кога англосаксонската изм-ет ще си плати за бомбандировките над София???

119

привет от Германия

преди 5 години

Гърците са в положение в което България беше през последното десетилетие от комунизма ! Заеми за да има пари за заплати ,заеми за да могат искуствено цените да се поддържат ниски ,заеми за да има пари хората да ходят по кръчмите ! Да ама със заеми докога ?! Рано или късно на този " рай " му идва края !

118

V

преди 5 години

И България трябва да направи така .Заради дойчовците ни бомбандираха Американци и Англичани .Не са удряни военни цели .СЕГА КОЙ ЩЕ ПЛАТИ ЩЕТИТЕ ????След като не е било част от войната . А нападение над цивилни ???