298

Богомил

преди 4 години

Руският болшевизъм е далеч по-човеконенавистен от нацизма, защото посяга на частната собственост, която е икономическата база на свободата.А свободата е главна движеща сила на човешкото и обществено развитие.Това, че има и днес "умствено недоразвити" индивиди, неразбиращи казаната от М.Сервантес преди повече от 400г. велика мисъл, че "Свободата Санчо е най-висшето благо, с което небесата са дарили човека", е основна причина и до днес да сме страдащи.Маркс също не разбира това.Безотговорен ***

297

предател

преди 4 години

оставете паметника на окупатора ДА ДАД А браво чакайте ние да го махнем :)

296

До Богомил

преди 4 години

Аууу.... Ама ти сериозно ли? "Лошите" СССР, заплашвали да нападнат "добрия" Хитлер, който преди това съсипва половин Европа под благосклонния поглед на "съюзниците" им от Британия и САЩ! Не знам да е имал такива планове, но ако е имал, жалко че не ги е нападнал пръв Сталин, за да се избегнат ненужни кръвопролития... А първите 2 ч. от 22.06.41 са на практика необявена война на СССР от Хитлер и коалиция!

295

среден Пешко

преди 4 години

Интересно.Същите хора, които са дейни в идеята, че американците не са кацали на луната, освен в конспирацията със същия патос защитават и Русия, руското, ракети, самолети, паметници...Човек ще помисли, че 80% от българите са руснаци!

294

Богомил

преди 4 години

До До БогомилУмствено недоразвит е този, който не може да анализира случващото се и не разбира, какво движи света, а вярва на утопични идеи и във безкористната политика на"братушките". След Мао, най-много милиони е избил Сталин и далеч по-малко Хитлер. Сталин насърчава Хитлер да нападне Европа и му помага със суровини. СССР напада Финландия, завладява балтийските страни, Буковина и си поделя Полша с Хитлер. След като Хитлер разбира за плана на СССР да нападне Европа, се създава плана Барбароса

293

Богомил

преди 4 години

До До БогомилХитлер нападна през 41-ва СССР, защото е разбрал разбрал за съветският план за превземане на Германия, който предхожда във времето плана "Барбароса", който е отговор на съветската заплаха.Та СССР преди това нападна2 пъти Финландия, заграбиха балтийските страни, Буковина и като съюзници с Хитлер си поделиха Полша.Сталин помага на Хитлер със суровини и го подтиква към война в Европа, за да може после да е превземе цялата, обезсилена.

292

Богомил

преди 4 години

До До БогомилКакво общо има Хитлер с факта, че руснаците си присвоиха Северна Добруджа от България и я размениха с Румъния за части от Молдова и Бесарабия?Прадядо ми е убит от руски куршум през 1917г близо до Тулча, върнал е от САЩ в защита на родината си от руското нападение.Слава на ген.Иван Колев, почит към Ив.Вазов, отказал се от русофилството след 1-та война и руското нападение, обстрела на жилищни квартали във Варна и Балчик!Русофилите са болни от Стокхолмски синдром. Позор за предателите

291

Анонимен

преди 4 години

къртача и броза за скрап

290

Анонимен

преди 4 години

Събаряй на руската *** паметник,. На неговото място трябва паметник на Левски

289

Българин

преди 4 години

Всички паметници в прослава на съветската армия са подобни. Издигнати от руските слуги и лакеи за благодарност, че са ги довели до властта.

288

Кики

преди 4 години

Паметника е супер и ми е кеф,че ще си стои там,а някои ще пи.яят бензин от яд !

287

дърт

преди 4 години

До поставилите минуси на дърт 317Колкото и да вие мъчно идваха да видят сътвореното от БЪЛГАРСКИТЕ строители за толкова кратък срок!

286

До Богомил

преди 4 години

Я посочи къде точно в доктрината на Хитлер за Хилядолетия райх от Атлантика до Урал фигурират "плановете" за 50 процента по-голяма България?

285

МЪЖ

преди 4 години

Козяшките меекеренца могат да решават само дали да участват в гейпаради или в ЛГБТ фестове. Другите неща в България ги решаваме ние българските мъже.

284

Анонимен

преди 4 години

Търсете място в центъра на София за паметник на Бойко.

283

Анонимен

преди 4 години

Ти нищо не решаваш в България. Отивай да решаваш в степите там откъдето си дошъл.

282

,,Козяк,,

преди 4 години

Ние решаваме кои паметници в България да се събарят !!! Този е на нашите съюзници -великият Съветски съюз !!! Няма да го пипате !!! Този на Альоша също !!!

281

Анонимен

преди 4 години

Обществена тоалетна с писоари тип зяпнала глава на сталин и флага на ссср като тоалетна хартия

280

Анонимен

преди 4 години

За сега преложението за обществен тоалет Води с 60% от гласовете

279

Анонимен

преди 4 години

Няма ескюзми целия с картофите за 12 път другарю