95

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха!Нашите "хотелиери" че не са стоа е ясно,ама вие сега ще го видите с еврейските "туристи" - не само ще си избият целият масраф,но ще накарат нашите бандюги и га им плащат отгоре!Ама,хак им е на "хотелиерите",за всичко,кото правеха на българскте туристи,на цялата гавра с тях!Сега ще ядат еврейския бахур и за всичко ще бъдат изкарани виновни те!!!Никой няма да посмее да изкара виновен евреин,защото зад всеки такъв стои не само Израел,но и САЩ,а ФАЩ яко "фаща",както е казал бай ***!!!

94

анонимен

преди 4 години

до анонимен 107Сдържай се да пишеш. За нерви има хапчета.

93

Анонимен

преди 4 години

Всеки трябва да си търси правата, а това, че нашите посе-рковци могат само с бой да се оправят не им прави чест

92

Анонимен

преди 4 години

Даже раздули новината и по еврейската телевизия ..... Днеска гледах откъс. Тези колко са долни малееее

91

Анонимен

преди 4 години

Ако съм управител на хотел и някой клиент наплюе мой служител (както тия двете са наплюли рецепционистката) незнам дали ще мога да се сдържа честно казано .....

90

ист

преди 4 години

Някой хотели по черноморието предлагат промоция - безплатен бой лично от управителя заведението.

89

Анонимен

преди 4 години

Като те е страх от мечки не ходиш в гората. Като почваш бизнес, не можеш да очакваш, че всичките ти клиенти ще са кротки и възпитани хора (особено пък в Слънчев бряг, където хората отиват да пиянстват и дерибействат). Да, сред евреите има много нагли и неприятни хора, има доста читави също (както сред всеки народ). Но не знам какъв *** трябва да си за да се засилиш и да пробваш да ритнеш жена, която идва от няколко хиляди километра, за да си похарчи парите в твоя хотел...

88

МАНДЖАТА

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАспри да пърдиш като влизаш в стаята и няма да ти мирише!

87

Анонимен

преди 4 години

Аз съм склонен да виждам връзка между Рускините и тази еврейка.Руснаците са подли и не вярвам да спрат дотук.

86

ПроСоТо

преди 4 години

абе айде стига с тия еврейки бе!Надухте ни главите!Да не са единствените недоволни?..Е,не са,но ако българин се оплаче,ще му кажат:-"Затваряй си устата!"А тия ги изкараха че едва ли не в нови газови камери са ги набутали!..Като не им харесва ЕВТИНИЯТА тук,да ходят другаде!..Ето,Ердо ги чака с вълнение..Хем се натискат да "минат тънко",хем пискат..А оня кога ритна жената в лицето?..Па го и пуснаха да избяга..Айсиктир!!!!

85

наблюдател

преди 4 години

Тази се забърква в гнусна антибългарска кампания.Политиката на Кремъл е да всява раздор между Българите. Всеки да е срещу всеки.Първото и основно правило е да не следваме техния план!Втория е да съдим този който не работи за България, а не този когото ни посочат отвън!Ние не винаги сме съгласни един с друг, но винаги изпитвахме уважение един към друг.

84

чичото

преди 4 години

Пичове, който не е виждал стая в хотел след израелски туристи да не пише!!! Камериерки напускат и бягат от хотелите имащи договор с израелски групи!!

83

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

По линия на дядо ми съм евреин. Миналата година бях си резервирал стая във въпросния хотел. Влизам по обед в стаята, миришеше на пръдня. Нанесени са ми брутални щети на носоглътката. Към кой да се обърна за групов иск за обезщетение? Благодаря.

82

АнонимеН

преди 4 години

ТАЯ КАЗАЛА НА УПРАВИТЕЛЯ , ЧЕ ИСКА ДА И ВЛЕЗЕ ПРЕМИУМ ИН В НЕЯ НО ТОЙ ОТКАЗАЛ И СЕГА СИ ОТМЪЩАВА!!!---------------Иван Тодоров, управител на хотела Бест Уестърн ПЛЮС Премиум Ин в Слънчев бряг, е отведен от полицията часове след излъчването на клипа, в който агресира израелски туристи.

81

Анонимен

преди 4 години

Абе тоя ще го изкарат някакъв зъл нацист, дето си няма работа и ходи и се заяжда с бедните евреи. Нали го гледах клипчето. Тоя се спъна и падна. Даже не можа да я изрита. Да си пробват тия номера на Хаваите. Аааа да - ама те са евреи. И са стиснати. Как се казва евреин на Хаваите? Самотен.

80

хм

преди 4 години

Предполагаме че на западния бряг палестинските хотелиери ще ги посрещат много по-любезно ,затова горещо им препоръчваме да го посетят.

79

Анонимен

преди 4 години

Защо мен не са обидили?Не вярвам,че е така за удоволствие са ти се заканили!Марш вИзраел и не се връщай!

78

Анонимен

преди 4 години

СТРАТЕГ Е СЕГА ЩЕ ВИДИШ КОЙ Е БОЙКО И КОИ СА ГЕРБ

77

Pilot

преди 4 години

Не знам в конкретния случай ккаво е станало, но знам че никой не ги харесва евреите, защото са надменни, алчни и нагли до безобразие ! Много се подкрепят и очаквам в тази връзка да се намерят още бити от въпросния хотелиер.

76

Стратег

преди 4 години

До АнонименГЕРБ не е България, ГЕРБ е Израел! България, това съм Аз;))) А, "Аз" се разграничавам от Израел! Защо? Защото Тангра иска унищожението на Израел! Той разобетова, "Обетованата Земя". Тя е Българска и не принадлежи на евреите!