54

Зимбру Мура Ловеч

преди 4 години

Слава на Зоря!

53

ЦСКА-Евроидииота

преди 4 години

На 3.10.1957 година отборът на ЦДНА загубва катастрофално с 6:1 от невзрачният унгарския Вашаш като за пореден път е изритан от турнира за КЕШ още първия кръг. Става дума за мач в Будапеща наблюдаван от посланика на СССР, който като гледал как ЦСКА повежда а след това им набутват 6 безответни гола, ядосано и демонстративно напуска стадиона с думите: "Вот такие евроиидиоты". Та оттогава до наши дни този шеговит прякор е неразделно свързан с името на ЦСКА.

52

Анонимен

преди 4 години

ЗАРЯ Луганск си е чисто руски отбор, въпреки изопаченото име ЗОРЯ, което е смешно.Той и Петър Потрошенков се прекрсти на Петро Потрошенко, но това не му помогна.

51

Цска-фалшива новина

преди 4 години

Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.

50

Анонимен

преди 4 години

Отборът се казва ЗАРЯ, а не ЗОРЯ.Това ЗОРЯ е някаква укро изгъ зица.

49

Анонимен

преди 4 години

ганчовци, ганчовци, пак ли са виновни съдията, тревата, вятъра и луната

48

Срам за България

преди 4 години

Хибридът Цска-София е срам за България.

47

Евроатланик

преди 4 години

Добре че не си губи време да гледам мача

46

Анонимен

преди 4 години

До 50ГЕРБ са гадовеТи си хубав. Знаем.Ама защо не можеш да хванеш на избори повече от 10000 не знаем.

45

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Левски - с червен картон.ЦСКА - с червен картон.Локомотив Пловдив - с червен картон.Българските отбори направо да започват с човек по-малко в Европа.

44

ГЕРБ са гадове до 35

преди 4 години

Не бе колега аз проблем нямам нито психически, нито здравословен, нито финансов. Не знам как да ти го обясня виждам че си със две гънки в главата. Бесен съм че ни прецакват във всичко за каквото се сетиш заради наведения безродник Борисов. Ти за каква Бузлуджа ми говориш бе малчуган ? Вземай си хаповете мий дупарата че утре си на работа, да градиш за ГЕРБ.

43

Анонимен

преди 4 години

Какво се тюхкате ,че съдията подпирал украйнците, озверия се на Русия ,и цяла Европа им помага!А, Вие къде сте тръгнали с това комунистическо руско име ЦСКА?Укритие прекръстиха отдавна своето ЦСКА ,на Арсенал /Киев/!А иначе ФИФА тръби на всякъде ,че футбола трябва да стои настрана политиката!

42

ТИKВА - OCTAВКА !!!

преди 4 години

В Сърбия, Хърватска, Гърция, Румъния държавата помага. Тука в БГ има един голям отбор и държавата от 30 години гледа да го затрие.

41

ПИСНА МИ

преди 4 години

Всички се *** с нас българите заради Тиквaтa!

40

антизападопоклонник

преди 4 години

Тук се говори за отбор, който беше ощетен абсолютно брутално от франсето! Неотсъдена 100%-ова дузпа за ЦСКА, вследствие на което коварните украинци организираха контра и се получи ситуацията за червения картон! ЦСКА играха добре. Франсето, обаче беше 12-тия играч на Зоря!

39

Анонимен

преди 4 години

До 38А геренбахче схсой играха днес ? С 4тричковски

38

До 19

преди 4 години

Да да..Киро плаща в Европа...само това ще е.А..защото левси и цска не плащат..затова и двата отбора не могат 10г да бият всякакви неизвестни отбори...евала и логика.

37

Анонимен

преди 4 години

Имаше безспорна дузпа за ЦСКА!Това е истината.Особено сравнена с дузпата, свирена за Зоря в предния мач!Трябва да се казва това

36

ГЕРБ са гадове до 23

преди 4 години

Не бе колега никой не ти говори за Ловеч, отбора е там където са феновете и обратно. А Теб какъв ти е проблема АЕК Ларнака или Берое ? Да не забравяме че вашите дългове са много повече и че автентичния фк Левски е отдавно в миналото. Не можеш да ми развалиш настроението въпреки загубата. Некадърното управление на ГЕРБ доведе дори и във футбола да се евават със нас. Бойко ти си най големия позор за всичко Българско. ГОРД СЪМ ЧЕ СЪМ ОТ ЦСКА.

35

До ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ

преди 4 години

Тук се говори за отбор, който е загубил, а не за политика. Отивай и ти с оня да берете чай на кака Корнелия