88

Да, този става

преди 4 години

за пълнеж на пропаста, само за баласт става. Сутринта по радиото му слушах дадено интервю, като пожарникаря не можа две изречения смислени да каже. Същият тъ.пан ще е като Боко! Добре се получи, че много години първо си показа колко е *** и хората няма да се полъжат отново гл.упак да изберат!

87

Иван

преди 4 години

Славчо, къде са ти децата ?

86

Тони

преди 4 години

Това дали е чалгар или не какво общо има с кандидатурата му ?! Много *** народ сме. Не защитавам Слави, но защо пожарникари и каратисти може, учители по физическо и други необразовани хора да заемат министерски постове, а Трифонов да не може ?! Извратена логика има българина....един човек или е кадърен в това, което прави или не....в Украйна, Италия, САЩ на върха на властта са комици и това не е раздувано толкова, колкото тук. Дали ще е успешен политик или не , само времето ще покаже.....

85

Анонимен

преди 4 години

Поредният случайник, който ще обере гласовете на тумба незнайковци и неразбирайковци.Няма нужда да казват кое е бяло и черно.Ясно е, че живеем все по-зле.Лидерът да оповести как неговата партия ще задейства, за да няма толкова дълбока пропаст? Да посочи механизмите, с които ще го постигне, за да ме убеди.Инак това е лозунг. Това ще е пореден волен, симеонов, марешки, който ще бута бедните в пропастта и ще се прехранва.

84

Шопо

преди 4 години

Активират полковника от ДС Слави Тодоров Трифонов.

83

V

преди 4 години

Няма нужда да се тревожи за субсидията .Партии които искат 8 лв субсидия нямат бъдеще. Народа точно това гледа .Дали иска някой да се възползва от него или да направи нещо за него. 8 лв събсидия означават по големи данъци и по малки заплати и пенсии . Кой ще гласува за такива ???

82

АНТИ

преди 4 години

ДС ви предлага поредния проект.Хак да ви е *** .....

81

Анонимен

преди 4 години

Видимо е, че всички, които се бутат за властта са с цел личното облагодетелстване и на тези, които са го нарочили за политик. Няма каузи, няма стремеж за развитие на страната. Всички е на ниво боричкане, мръсни номера и удари под кръста.

80

хи хи хи

преди 4 години

Слави каза днес по БНР, че в България има демокрация.Точка по въпроса с оправянето на държавата 1

79

Анонимен

преди 4 години

Славчо, ти искаш да станеш политик, за да съкратиш пропастта ли? Не ти вярвам.

78

Анонимен

преди 4 години

За простите ганчовци само такива "политици" като Боко Тиквата и Дългия от Учиндол.

77

Анонимен

преди 4 години

Славчо, Патерицо тиквена, ти затова ли се гласиш за Политик - да минеш при богатите.Защото сега като Човек от народа си много беден.

76

жив гащник си е

преди 4 години

Че той го играе "политик" още от сега, бе - я каква охрана си е наел?И с каква джипка джитка - само ще смени източника на финансиране: вместо негови, ще харчи наши пари за това.На тоя, дето направи траурно предаване, заради един гръмнат наркотрафикант, както го определи сам "голям човек и мой голям приятел" - хич не му вярвам. Гнус ме е, демагог! Ако влезе, ще е с под 10% и ще си позлати пръстчетоДа си пее чалгите и да гони пенсия - одъртя, а ни дете, ни коте.И мислел за децата ми/ни

75

Анонимен

преди 4 години

оффф с тия клишета!

74

Анонимен

преди 4 години

Слави ти "допринесе" много за това общество...

73

gf hf mf :>

преди 4 години

Има нещо странно в цялата работа. Ако не стане първа политическа сила, как се очаква точките от референдума да бъдат изпълнени? Много въпросителни, защото както казва сам, действията му са продиктувани да влезе в парламента именно от това точките да бъдат изпълнени... :)

72

Гаранция

преди 4 години

Със Бойко и Слави България ще се оправи.

71

Уф-ф!

преди 4 години

догодина Славито ще се опита да прескочи, определената от него пропаст, да се озове от страната на политиците! К'о става ве, влюбени в него хайванчета

70

Валери

преди 4 години

До 66. Да, ще си отидат на мястото в парламента, а той ще гледа отвън. Концерт със заблудени овце като теб няма да помогне.

69

Ф.Е. Джержински

преди 4 години

Трифонов е поредния кремълски проект ! Питайте Го, като е уж башка патриот, какво мисли за ***, били ли сме роби на турците, освободени от руснаците ?!? Ще почне да мънка и увърта ! Той няма отговори на истинските проблеми ! Няма никаква идея за икономическо и социално развитие, по външна политика ! Няма позиция по брутално корумпираната съдебна система...Разчита, че част от посетителите на концертите Му ще гласуват за него !