221

Бай Иван

преди 4 години

Благодарете на евроатлантиците като *** паси, които лобираха да се събори и демилитаризира границата ни с аркадашите, през която не можеше и пиле да прехвръкне, а сега всеки, който може да върви, си влиза,гответе меченцата и прегръдките и подгответе децата си за изнасилване и не забравяйте да се радвате на ЕС и западните ценности ;) !!!

220

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Кyрнела ги посреща с хляб и сол... - попълва електората и раздава червени книжки безплатно...

219

Анонимен

преди 4 години

араби влязоха от финландия в русия-4-*** араби се закачиха с рускиния тя извика помогите отразни краища се истекоха на помощ млади момчета пребиха ги а в полицията и депортация откъде са дошли това не е германия или друга държава каквото си искат това да правят спазвай рус закони и живей си спокойно в русия също има бегълци но са малко дадоха им статуса беглец само да се провиниш от къде си дошъл там си отиваш работи си спокойно без проблеми работа има достатъчно даже липсва работна ръка

218

Анонимен

преди 4 години

До ФактФакт е, че бежанската вълна беше от 2014-та, а Русия беше ИЗВИКАНА от Сирия през 2015-та. Лъжец! Дoлен, мpъceн лъжец!

217

Факт

преди 4 години

Много интересно, Русия се е наместила в Сирия с войски и авиация, обстрелва къде що иска , после сирийците бягат в Турция и от там хайде в България, Гърция и Европа !!! Защо не бягат в Русия ??? Нали там е комунистически рай ? Нали там е най-обичаният в света президент ? Нали там е центъра на света ? А нито един сириец не иска да избяга в Русия, защо ???

216

ЗА ВСИЧКИ ВАС

преди 4 години

1488

215

Анонимен

преди 4 години

Браво на Турция... Само жалко обаче, че заради лицемерието на християно-фашистите от Европа, накрая ще страдат невинни българи.

214

северозапада ни

преди 4 години

Да ходят там - по-близо до Европа!

213

оптимист

преди 4 години

Каква ли е вероятноста да станем турска провинция? Ще цъфнем и прецъфтим!

212

необятната Русия

преди 4 години

До Черния петърНикой не мигрира там, а место има, широчко им е!

211

Ердоган в капан

преди 4 години

Ердоган сам се набута в един капан, направен собственоръчно от самия него, и сега иска НАТО да го изкара от капана!

210

Мишо

преди 4 години

Този Ердоган е мюсюлмански джихадист и терорист.Погна подготвените групи към Европа за да я шантажира! ***. Турците са винаги били гадни ***!

209

Черния петър

преди 4 години

Ще остане в България!

208

Източна Румелия

преди 4 години

До Въпроси има ли?Турска автономия ли ни предстои?

207

Анонимен

преди 4 години

Значи купи руски ракети, сега нато му виновно ...

206

братчедите идват

преди 4 години

сага на Боко ще му се стъжни живота, пак ще хвърли оставка като види напъна! Нали се гуши с Ердоган, сега ря.зания ще му го сложи. С турчина няма дослук, няма ли келепир веднага ти го за.бива!

205

До: въпроси има ли

преди 4 години

Вижда се че нищо не ти е ясно. Или си турчин и много ти се иска Турция да завладее България. Путин ги подкара леко, леко.... Лекичко, мекичко....))))

204

До ЛЕНИН МОРЕНО

преди 4 години

Значи и теб ще те пречукат?

203

Анонимен

преди 4 години

взима 6 млрд евра изхарчи ги за руски ракети и сирия и пусна ***

202

Въпроси има ли?

преди 4 години

Ердоган ще пусне бежанци в България, а след това ще изпрати и аскер в България, да защитава бежанците. След което ще обяви, че има агресия против Турция и ще иска помощ от ЕС и НАТО против България. Брюкселските началници на Бокьо ще му затворят голямата уста и ще застанат, както винаги, на страната на Турция. И тогава по заповед от НАТО, Турция ще завладее България с помощта на българската армия. Въпроси има ли?