12

съботьор

преди 4 години

Този лекар вместо да помага, съботира работата на болницата. напразно сме дамали пари за неговото обучение. Сега са ни нужни не съботьори а отдадени на професията и пациентите лекари. Съжалявам, че всяка ситуация се употребява партийно. този на всеки протест е до сестра Галева. жалко. В този момент трябва да се обединим, за да преминем по-леко през това сериозно изпитание. Но когато няваш мозък, ав главата ти само петолъчки, това се случва. Много жалко.

11

Анонимен

преди 4 години

Ще си пуснат неплатен отпуск един месец и няма да стъпят в болница, за която знаят, че ще бъдат затворени вътре, докато епидемията не отшуми. Дори военно положение и мобилизация на мед. кадри няма да ги уплаши. Саможертвата е въпрос на себеотрицание, а не на клетва.

10

Анонимен

преди 4 години

Плъховете първи напускат потъващия кораб.А как риваха за по-високи заплати....Като им ги дадоха се оказа че не са достойни за професията си.

9

sante_dog

преди 4 години

"Никой не ги е обучил какво трябва да правят" - справянето със заразни болести не е ли част от образованието им? Като са подали оставки нямат ли 1 месечно предизвестие? Проблемът с предпазните облекла доколкото казаха беше решен. А в условия на епидемия да подават оставки е като войник да дезертира по време на война.

8

Анонимен

преди 4 години

шестата обмисля!!!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Крайно неуважаеми плебеи, Хипократовата клетва не включва да умреш, защото държавната власт е некомпетентна. Хипократова клетва не включва да си упражняваш професията за без пари и да те бият *** през това време. Хипократовата клетва не включва текст, че живота на лекаря струва по-малко от този на пациента. От някои от вас, може изобщо да чете, вземете прочетете тая пуста хипократова клетва и спрете да си излагате.

6

Анонимен

преди 4 години

IT-то с големите заплати... Измислете някоя програма да спре вируса, че бедните докторя напускат...

5

Анонимен

преди 4 години

Една продавачка в аптека ми вика ... по тихо говорете това е лечебно заведение... смех магазин за лекарства :)

4

матю

преди 4 години

До вижда се Има държавна ПАРТИЯ ГЕРБ -ББ ДА ХАРЧАТ НАШИТЕ ПАРИ за безмислени популистни неща , игрища , стадиончета ....... само да печелят избори

3

Анонимен

преди 4 години

При проверка на домашните им адреси , петима от поставените под карантина в Габрово не са открити.Зле сме.

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ОТ БСП ДОВОЛНО ПОТРИВАТ РЪЦЕ

1

вижда се

преди 4 години

Поредното доказателство ,че нямаме държава !