23

София

преди 4 години

И като разбереш че има в Люлин примерно какво?

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен В софия -град има 372 случая - активно заразени , 18 починали и 29 излекувани, Кога ще кажат как са разпределени по райони. Защо трябва да знам че 43 -годишен ром от Пещера е починал, че ромския лидер Зарко Чанков от Хасково (58 г) е починал , а за най-заразения град -София - генералите мълчат като риби.Един софийски квартал е по- голям от доста градове, които ги споменават с бройките заразени.

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Имам усещане, че ще намалеят още в България пред следващите дни.

20

Анонимен

преди 4 години

От корона вируса ще се опрайм, ама за момента от Тиквоний - не! :((((((((((((((

19

Пик няма да има

преди 4 години

Някои повтарят като папагали пик та пик, пик няма да има хора! При тези мерки няма да има пик а едно монотонно заразяване! Просто печелим време докато се появи лекарство или ваксина!

18

Елемаг

преди 4 години

Абе не мой ли всички с "диабет и артериална хипертония" Да ги хоспитализирате и да освободите народа ве? 300 000 диабетици ли ще дебнем 200 години ,кой ще хвърли топа и да го пишат Коронавирус?

17

Анонимен

преди 4 години

В софия -град има 372 случая - активно заразени , 18 починали и 29 излекувани, Кога ще кажат как са разпределени по райони. Защо трябва да знам че 43 -годишен ром от Пещера е починал, че ромския лидер Зарко Чанков от Хасково (58 г) е починал , а за най-заразения град -София - генералите мълчат като риби.

16

Синьото лъвче

преди 4 години

Паднахме под 7 милиона официално ! Браво !Времето е наше, 45 години стигат !

15

Анонимен

преди 4 години

Аз само да питам, тия 5-мата в Банско за които се установи че са прекарали коронавируса без да знаят, към коя група ги пишат, на заразените или на излекуваните, щото те вече не са заразени, ама и не са лекувани

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4За да се изкаже такова твърдение е нужно поне 1 седмица да има прогресивно намаляване. Как прецени само от 1 ден ? Утре се обзалагам, че ще са над 10.

13

Анонимен

преди 4 години

И дори да го премахнем напълно, като го има в света пак ще пламнем, бай *** не можеш да го спреш да се шляе! Бай *** само от кьотек разбира! Затова в Индия няма глоби а бой с тояги от полицаите!

12

Анонимен

преди 4 години

Да вземат да вкарват по квартали къде се намират заразените.Така ще е най-добре.

11

Ттт

преди 4 години

Боже, колко *** народ има на тоя свят, Боже! Могат да провалят всичко! Браво на щаба!

10

Рамзан Кадиров

преди 4 години

Може ли малко да вземете да затворите летище София? Само вчера са кацнали 3 самолета с ***, крадци, сводници и просяци от Лондон!

9

Анонимен

преди 4 години

Да не дава господ тоя коронавирус да тръгне по крави, телета, прасета, пилета, че тогава ще се умира буквално от глад!=======И без да има "корона вирус", ТИКВАРЯ изтрепа животните!

8

Gogo

преди 4 години

Мерките помагат повече за убитите при ПТП отколкото за починалите от корона. В БГ на ден умират средно по 2 човека от ПТП, а от корона по един. Извода е мерките трябва да се запазят дългосрочно... ха-ха-ха

7

До SS

преди 4 години

Трябва са се пробваш в комедията...

6

Анонимен

преди 4 години

"Починалите, при които е установен COVID-19, са 32."Това включително онази, която умря от счупени ребра + оздравелия умрял от рак на белите дробове + този с тезка черепно-мозъчна травма от катастрофа, дал посмъртно положителна проба за вируса + онази с рак, диабет, чернодробна недостатъчност и три пневмонии в последните 6 месеца ли? Ами те половината от починалите и без да си лекар виждаш че не са от вируса...

5

Анонимен

преди 4 години

В София област са 5 ( в Костендброд), добавени са към София-град.

4

До 3

преди 4 години

Как е възможно да имаш такава грозна душа?!