72

Анонимен

преди 3 години

И този си приказва да убие времето.Вируса заразява защото е допуснат ,без маски ,без дистанция,балове,викове,танци на закрито,ами кеф,от донор на донор.Търси баламурници.Какъв стаден имунитет,как ще умре като има къде да се закачи ,а имунитета е кратък,я има ,я не,безсимтомните нямат антитела и от това кой колко е погълнал протича тежко или леко.Проблема е с усложненията ,защото и в лека форма ,организма не трябва да се натоварва физически,а да се почива,пият лекарства,за да не слезе към дробове

71

ххх

преди 3 години

Майтапчийски си почива в Гърция , а глупаците с противогази !!!

70

ССС

преди 3 години

Хасан Адемов ,Дариткова ,Малешкова , Щерев и други "заразени" са добре и си почиват на морето !!! Направете справка за изминалите месеци!!!

69

Сделано в Китае

преди 3 години

Чакайте да видите тази Есен, а за Зимата - да не говорим, до 2021 няма да съм изненадан поне 10% от населението да е станало клиент на Крематориумите!

68

Анонимен

преди 3 години

"пак питам, ИЗЛЕКУВАН, С АНТИТЕЛА И НЕНОСИТЕЛ на вируса, защо да е под карантина?"За коя точно карантина питаш?

67

Анонимен

преди 3 години

Тъй тъй, значи всички ние сме виновни, обаче всевишния и подмазвачите около него, когато се прегръщат и целуват че са открили 10км отсечка са пример....ти да видиш!Чакам от плазмодиите коментари, какво стана с мерките в началото и какво стана с започването на сезона...:)

66

Анонимен

преди 3 години

Вече две неща трябват за да воден вируса - карантина за идващите от чужбина и дисциплина да не се разпространява вируса вътре в България (маски, дистанция, без групи хора и т.н.). До края на май беше достатъчно само да спрем вноса на заразата. После през юни започна пълно безхаберие от страна на правителството.

65

ССС

преди 3 години

"Заразените " депутати още са живи и здрави ??? Всеки ден обявяват "болни" , но след 14 дни са напълно здрави!!!

64

до 79

преди 3 години

Борсонаро е но 65, не ми се вярва да прескочи трапа! Тома Неверни ще си плати цената и то много скъпо! Дано греша и живее!

63

Анонимен

преди 3 години

пак питам, ИЗЛЕКУВАН, С АНТИТЕЛА И НЕНОСИТЕЛ на вируса, защо да е под карантина?

62

Водещите Новини

преди 3 години

Президента на Бразилия, който не вярваше, че Уханската Чума е Реална - не само Заразен, а Болен със Симптоми! Сега, ще разбере, кон боб яде ли!!

61

Анонимен

преди 3 години

Ако човек е преболедувал също трябва да е под карантина като останалите, докато може да заразява другите. Да не забравяме и че вируса повтаря.

60

epa

преди 3 години

този академик лекар или статистик ли е? На мен повече ми мяза на статистик, а всеки заимавал се със статистика може да Ви каже каква стъкмистика е в днешно време и точно това е, което набюдаваме в момента с Коронавируса. Да си гледа сферата, в която работи и да остави статистиката за други.От наблюденията ми напоследък всички лекари са повече статистици отколкото практикуващи професията си.

59

православен патриот

преди 3 години

Фашисти....

58

Анонимен

преди 3 години

ако човек е преболедувал, с антитела и не е носител,защо трябва да е под карантина? само не казвайте 'от солидарност към другите', защото това означава другите също задължително да се разболеят и да го изкарат. също, когато задължаваш хората да не работят, си ДЛЪЖЕН да им осигуриш всичко - от хтана до плащане на сметки, и това трябва да го направи държавата.

57

гадна твар

преди 3 години

Чудат се вече какви ли не професори и академици да изкарат от бунището на науката, за да продължават да облъчват масите в БГ заради 15 мин слава по тв или някой треторазряден вестникарски сайт. Продължават да насаждат омраза, продължават да изкарват нас българите в Британия едва ли не прокажени, едва ли не като си дойдем и всички останали ще измрат заради нас. Господ забавя, но не забравя!

56

Бау

преди 3 години

неизбежно е затягането. Дано да има глоби за неспазващите, че друго не работи.

55

Анонимен

преди 3 години

НИКАКВА ЕПИДЕМИЯ НЯМА БЕ ПЛАТЕНИ ПСЕВДО ЛЕКАРИ И *** колко на 100 000 има болни, не положителен тест, не приносители, БОЛНИ КОЛКО

54

Анонимен

преди 3 години

Този, освен че трябва да му вземат възможността да е лекар, е и за затвора!

53

Анонимен

преди 3 години

Грипа вече не е достоверен, измислете нещо ново пичове и не се излагайте!