193

Анонимен

преди 3 години

А в щатите като има големи масови струпвания на хора на едно място, защо няма повишаване на цифрите в статистиката?

192

Анонимен

преди 3 години

Тия вече приличат на бостански плашила....

191

До SuCkMyD1ck

преди 3 години

А какво търсят в "мухлясалата панелка" ? Да си одят на село. Свят широк, въдух чист, простор без граници.

190

Анонимен

преди 3 години

Вирус няма айде стига с тия глупости омръзна ни вече.

189

Тодорчо, вие защо не

преди 3 години

забранихте всички публични сбирки и прояви, а оставихте Пашата от Банкя да се разпорежда сякаш БГ му е бащиния ?

188

Анонимен

преди 3 години

До дебилните егоистични безсъвестни безотговорни безчовечни безмозъщни българи с егоистично мислене много скоро всички страни от Европейския съюз ще наложат карантина за българите които желаят да ги посетят така че кои каквото си надроби това ще сърба.

187

Анонимен

преди 3 години

Има една истина в България има дебилни егоистични безсъвестни безмозъщни безотговорни безчовечни българи с егоистично мислене които се интересуват само единствено от себе си и от своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука заради такива дебелокожи егоисти в България страдаме ние нормалните Българи.

186

Анонимен

преди 3 години

Вие защо допуснахте да преминават през България всякакви хора абсолютно безконтролно, защо допуснахте да отворят баровете и дискотеките, защо допуснахте провеждане на балове и мачове с публика по стадионите? Вие, заедно с основния *** сте отговорни за това положение!Не прехвърляйте вината на хората, вие какъв пример дадохте - без маски на закрито, политически събирания с по 100 човека без никаква дистанция, велики хвалби колко сме велики и как сме се справили с короната?

185

А в България кога ?

преди 3 години

За грешни действия по време на епидемията, преди около месец започна разследване срещу Джузепе Конте, министър-председател на Италия, а преди два три дни започна подобно срещу Едуар Филип, доскорошния министър-председател на Франция и неговия министър на здравеопазването.

184

Анонимен

преди 3 години

A премиеринът защо си подръпва маската, за да се изкаже и после пак я слага?Това безотговорно ли е или т...по?

183

Анонимен

преди 3 години

При бай Тошо имаше много повече свобода.

182

Т.Шак

преди 3 години

Пичове, Тъжно е как набързо приехте за нормална идеята да ви трябва официално разрешение, за да ходите по мачове, да организирате балове на децата си, да ходите по дискотеки и ресторанти, да крачите с открито лице по улиците...Заслужавате си диктатурата и някой Бай Тошо да ви управлява. Знам, че ви е по-лесно някой друг да мисли вместо вас, но все пак си помислете, с какво се различавате тогава от дребния рогат ***?

181

Анализатор

преди 3 години

Този е част от един гнусен план да се прехвърли общественото внимание от Росенец и прокурорските проверки. Уж с грижа за здравето, а всъщност с грижа са собствените ***.

180

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Скоро се разбра, че вирусът можел да се предава въздушно и оцелявал върху аерозолни капчици или върху прахови частици във въздуха до 3 часа."Да раздадат на хората прашки и мухобойки да бием врабчетата и мухите които разнасят вируса. Който ходи без прашка и мухобойка - глоба. В едно общество винаги има несъзнателни и асоциални индивиди, кото ще се движат без прашки и мухобойки, затова трябва да се налагат глоби.

179

Анонимен

преди 3 години

Защо правителството разреши мачовете И дивеенето наидиотите по стадионите? Също И баловете. Сега ще плащат всички заради тях.

178

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 181 Да, то понеже вируса пътува със скороста на звука, та ще стигне от Младост до Люлин.Спазваш дистанция за да не кихне върху теб. Пък ако вируса остане на земята три часа, мисля, че няма да имаш проблем, освен ако не лижеш паважа по навик.

177

Болят Медузите

преди 3 години

Не съм чул приятел или приятел на приятел да е имал КОВИ

176

Т.Шак

преди 3 години

О, г-да "демократите" взеха да ме плашат с Гешев за това, че казвам какво мисля!Май наистина е време да раздрусаме малко това овчедушно общество, та барем усети и разбере защо правата и свободите му са ценни, а загубата им е по-страшна от някакво си грипче!

175

руски трол

преди 3 години

До Т.ШакКолега, от Кутевците ли си или от Бабикяновците?

174

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 182Ами той Борисов днес каза, че демокрацията ни била в повече...