45

Аз

преди 3 години

До ЯсноАми господинът Радев каза:"Мутри вън!" и мутрите излезнаха на улицата. Хааа хах

44

Анонимен

преди 3 години

Абе! Що триете името на водачката на БКП-то-*** ?????Що ме карате да ви лъжа роботчетата? Това е една велика Лелка! И много умна - сега ви прави театро с Боко и вие се шашавите из улиците!Леле... колко сте ***********************************************

43

Анонимен

преди 3 години

кураж и смелост! Мафията ще опита всичко, за да остане на власт и за да продължи задкулисието! Не бива да се отстъпва! Сега или никога! За децата е вече късно, но поне за внуците да стане тази к0чина една нормална страна за живот. Оставка на цялата свинефермаа, отговорна за 11 загубени години и десетки окрадени и отклонени милиарди

42

Вальо

преди 3 години

Днеска скара и Цеца ше има ли ако нема да не идвам че ми е жега нещо!!

41

Анонимен

преди 3 години

Герб баба захапа протестиращ :)

40

Румен Корнелий-Нинов

преди 3 години

Веднага да прочетете какво е казала Корнелия!Да го осмислите и да идете да го извикате на площада!И моля - по-бързо, че Божков ще вземе да фалира, ако още се мотаете!

39

Анонимен

преди 3 години

Група баби са тръгнали към Орлов мост. Когато разбрали какво ги чака,протестиращите масово побегнали към магистралата. Хем да отърват боя хем да изкарат някой лев.

38

Анонимен

преди 3 години

Този заливача колко трябва да е *** да залееш жената, която е пенсиониран лекар, пред камерата, другото логично обяснение е да е пиян или дрогиран

37

Анонимен

преди 3 години

Всички протестърки да минат през Лъвов мост, там след внимателен подбор някои от тях ще имат възможност да изкарат някой лев!

36

Магистрала Тракия

преди 3 години

Някой питаше дали е блокирана магистрала Тракия, не е, полицаите са спрели колите и не им дават да излизат на магистралата, а протестиращите ПРЕГОВАРЯЛИ за да ги пуснат на магистралата, нагли бе

35

Ясно

преди 3 години

Не подкрепям протестите, по време на пандемия. Никой няма право да решава кой и колко ще живее, да ни тероризира да ни лишава от правото на нормален живот и да напада възрастните хора с различно мислене. Не борци срещу корупцията са по улиците и площадите ,а най долнопробни ТЕРОРИСТИ!!!

34

Mhm

преди 3 години

До 33Значи като провокирате полицията и те ви отвърнат накрая -ревете как те са лошите и ви бият,а вие сте неплатени и добри. Като ви провокират вас обаче както твърдите тогава вече вие имате право да биете другите и искате вие пак да сте добрите в случая. Е няма как да стане. В случая вие сте лошите.

33

НОВА ТВ истината

преди 3 години

Баба говори с полицяй, пиян нарконам се засилва към двамата, и залива жената в лицето.Жената инстиктивно се защитава като вдига бастуна между нея и нападателя, с което предотвратява по-тежък инцидент. Мъже се притичат на помощ, озаптяват озверелия мъж, той отказва проба за алкохол и наркотик.ТОВА ЛИ СТЕ? ТОЗИ ЛИ Е ВАШИЯ ТАЛИСМАН?

32

Доктор

преди 3 години

Позор за държавата ни - днес една жена,инвалид , изказа друго мнение пред камера за протестите и един протестиращ изпаднал в истерия се нахвърли върху нея да я ули !!! Една жена да показва на полицията как да се справи с тероризма по улиците на София ! Позор за управляващи и полиция ! Позор за държавата ( съмнявам се , че е държава вече)

31

Анонимен

преди 3 години

Хе-хе, те са "на страната на народа", ама като се появи някой от народа с бастунче в ръка, той вече е народен враг. Баба - народен враг, напада млади 30-годишни невинни протестиращи. Моля световните агенции веднага да отразят подобаващо таз бабо-агресия!

30

Анонимен

преди 3 години

Оставки няма бря...партии от короната ги няма още)

29

бдж

преди 3 години

Още преди 5 дни казах, че протеста е джендърски, и ето вече и баби почнаха да бият!

28

Анонимен

преди 3 години

Божков ги храни, пиене, дрога всичко е от него.

27

НОВА ТВ: Орлов Мост

преди 3 години

Мисирка:- Вярно ли е, че живеете наблизо и сте дошла, да се разправяте с протестиращите, защото ви пречат на придвижването? Вероятно имате нужда от медицинска помощ, а те ви пречат?Слънчасала Бабишкера:- Съвсем не е вярно. Идвам от далечно село с едничката цел да провокирам протестиращите да ме нападнат. Обещали са ми 30 лв и 1000 лв бонус, ако успея да направя скандала. Репортажа по ДОМУЗ ТВ приключва мирно и тихо.

26

1

преди 3 години

Гледам репортажа с бабата и после един от протестиращите казва,че не е била никаква баба ,а четиридесет и няколко годишна жена. А тя си е видимо баба на над 70 г. Е значи това ли са новите моралисти които искат да управляват. Гледат ни в очите и ни лъжат. И онази 19 г пикка излъга,че са я блъснали. Въобще събрали се шайка лъжци и обясняват как искали да променят нещо. Е щом отсега почват с лъжите значи сетете се каква ще е промяната.