183

ТюркоЕврейска дружба

преди 3 години

До АнонименИнтереса не гледа от коя религия си. Тюрките и Евреите имат интереси в този регион еврейското лоби е зад Азербайджан. Още преди 2 часа казаха че не признават оръжейното амбарго срещу Азербайджан и ще продължават да снабдяват с ракети и модерни оръжия Азербайджан.

182

Анонимен

преди 3 години

Върви си прегледай болната глава мюсюлманите мразят евреите затова ,че са окупирали третия най важен град в исляма Йерусалим ,както знаеш в мека и Медина е забранено за немюсюлмани!

181

ТюркоЕврейска дружба

преди 3 години

Просто разбере това още през 618г. Турците и Евреите създават империя в Каспийско море и се казва Хазарска империя (Хазарски каганат) в тази държава управляващите бяха тюрко-евреи. И до днес днешен в Израел живеят турци евреи които преди са били граждани на Хазарската империя.Така че евреите няма да дадат Каспийско море на Руснаците или там на Армения. Ще го дадат на Турция и Азербайджан защото са по-близки с тях и интересите им съвпадат и за бъдеще.

180

Диана

преди 3 години

До Анонимен 215Не мисля, че сме оставили турците защото сме "добрички"!Чети "Записки по българските въстания".Нашите предци са оценявали по достойнство много качества в турците!Те са решили,че турците у нас, които са били рая като нас и нищо лошо не са ни правили,ако искат нека да останат при нас-ние не сме против турците, а против управлението и отношението към българите!Щом тези хора са имали душевната сила да постъпят така,защо ние ще изпадаме толкова надолу? Трябва да уважаваме решенията им

179

Ястреб Османлията

преди 3 години

До ДианаСв. София е превърната в джамия 1453 година, след превземането на Константинопол и непрекъснато беше джамия до 1935 година, когато по причини, които не искам да споря тука, ататюрк я затвори под предлог, че сградата ще бъде ремонтирана и след това я превърна в музей. Превръщайки Св. София от музей в джамия въпреки международния натиск Ердоан провъзгласи на света, че Турция е независима държава и няма да свежда глава пред чуждите сили. Беше политическо, и правилно решение.

178

Данни от Баку

преди 3 години

Турски и израелски дронове са унищожили за 13дни:Т72 84брБТР 27брРЛС 5брсистеми залпов огън 28брS300 2брTOR 1брOSA 12брСтрела 3брОръдия 32брТранспортни средства 152брРЕБ 1брВсичко това е документирано с видеоматериали заснети от камерите на дроновете.

177

Анонимен

преди 3 години

"По политическия му стил и до днес си личи, че е човек, израснал в един от най-проблемните квартали на Истанбул, пише Дойче веле."Когато Реджепката е расъл, този квартал изобщо не е бил гетото, което го описвате!

176

ИСТИНАТА

преди 3 години

Турция е регионална сила и в Кавказкият регион ще спечелят. Зад Азербайджан е Израел. Еврейското лоби е по-силно от арменската така че АРмения няма да съществува на картата.

175

Анонимен

преди 3 години

и до днес си личи, че е човек, израснал в един от най-проблемните квартали на Истанбул, пише Дойче веле------Щом още в първия абзац се минава на лични обиди, какво да очакваме по-нататък!

174

Анонимен

преди 3 години

До Диана вместо да си "флиртуваш" с тоз турчин прочети му писанията две три страници назад да видиш колко кал и по.мия изсипа по адрес на България!

173

Диана

преди 3 години

До Ястреб ОсманлиятаБлагодаря за информацията!Аз знам, че Света София е била християнска църква през 18-ти век със сигурност,доколкото много български бунтовници,от онова време,са свързани с тази църква.Гърците също реагираха много остро на преобразуването й с подразбиране,че тя е византийско наследство.Аз не знам някога Св. София да е била джамия,но дори и така, при положение, че съвсем наблизо има джамия, можеше да остане една църква в Истанбул за християните там а и като културно наследство.

172

До ОСМАН

преди 3 години

До 214Османе малко не мога да ги разбера азерите с военен бюджет по голям от целия арменски с десет милионно население срещу три милионното арменско и с помощта на Турция пак не могат да победят Армения ,която освен всичко друго влиза в ролята на окупатор. Та затова е тази статия именно Ердоган го е яд ,че малките не се страхуват от него тъй както от Русия ,САЩ, Китай и др.

171

Анонимен

преди 3 години

До ДианаДианче....след ВСВ ни изгониха като мръсни кучета българите от Одринска Тракия, както и от Беломорска в Гърция, само ние добричките ги оставихме турч 6946алята да живеят тук, ама нали сме душици :)))

170

Ястреб Османлията

преди 3 години

До Анонимен 209Само един самолет свален от арменците?! Но уеей!! Както българинът ниже най-малко по пет турски войника на един щик, те и арменците свалят най-малко по една ескадрила азербейджански самолети с един залп! Има грешка в тази новина - трябва да са най-малко 6 самолета свалените! И то само през последните 15 минути! И то само на един километър участък по фронтовата линия!

169

Анонимен

преди 3 години

FAKE NEWSРепортер на France 24 в Азербайджан: Азербайджанското правителство контролира нашето движение, свободата ни да отразяваме конфликта. При нас постоянно "бавачка". Журналистът предупреждава зрителите, че не могат да отразяват конфликта, както искат

168

Анонимен

преди 3 години

Ердоган, продължавай да биеш руснака където го срещнеш и лично той ще те признае за регионална даже и свръхрегионална сила, ще ти прави теманета и ще те заобикаля от 1000 километра.

167

Анонимен

преди 3 години

FAKE NEWSОще: Село Талиш не е под азербайджански контрол, азербайджански сили има в покрайнините на селото, така че такова видео може да се появи в интернет.

166

Анонимен

преди 3 години

FAKE NEWS8Арменските въоръжени сили свалиха още един щурмов самолет Су-25 на азербайджанската армия - Министерството на отбраната на Армения

165

Диана

преди 3 години

До Анонимен 193ЕС и без Ердоган е пълен с турци! Ердоган няма никакъв интерес да напълни ЕС с турци. Неговият интерес е да направи от турците и Турция съвременна високоразвита държава. След като този негов план се провали, той започна да търси някакъв заместител, но вместо да се стреми да издигне културното ниво на населението, да създаде различни стимули за насърчаване на проникването на съвременна култура в ежедневието на турчина, той се обърна към религията и насилието...Това е лошо!

164

Помашки мелез

преди 3 години

"*** ***, на мен като турчин...."Хи хи, ти си точно като мен.