190

Пак първи!

преди 3 години

Сигурно е горд г-н.Министъра! Пак е първи

189

БЦЖ

преди 3 години

Нали БЦЖ-то ни пазеше? Излизат хора с репутация по телевицията и ръсят глупости. После що им нямаме вяра.

188

Анонимен

преди 3 години

И първи по мръсен въдух.. Видими резултати!

187

Анонимен

преди 3 години

Питайте Фигуранта ! Той знае защо разнесе вируса из страната !

186

Анонимен

преди 3 години

Питайде др Борисов! Той знае отговора! Нали е "компетентен" за всичко? Не случайно от където му поискат пари и вади милиони и ги "раздава"! Не случайно се натиска да си изкара до края 1 вото жалко мандатче след ялови опити поне белким един изкара пълен! Не може при бщджет 500 лв.От където ти поискат и да "даваш с милиони"! Това само мистър СЕНКО го правеше преди години! -:) Днес го прави само др Борисов! -:)))) Гнила работа е ГЕРБ българино! Жадни за власт и ви /ни говорят само за пари

185

Не!

преди 3 години

Не са виновни "недисциплинираните" хора, виновни са абдикиралите лекари създаващи хаус! Отказват да лекуват, не приемат болни и ги мотаят с часове по болници. После вичко се пише ковид ние сме първенци, като за капак затваряме, за да не се прериаботят. Вие представяте ли си пожарникарите ако абдикират така? Ако се затвориме за няколко месеца щетите за са поне едно 70% трайна безработица. Не затривайте с лека ръка държавата, вирусите няма да изчезнат.

184

Яве

преди 3 години

Добре де ама защо е така, някой задава ли си въпроса? Когато му кажеш на българина, седни си на зад. ника той като отвързан. Че не може да изтрае няколко месеца без кръчми, нощен живот и тъпче е в моловете. Живея в чужбина и виждам разликата. Не че и тук няма мрънкачи, но общо взето хората разбират че като има някакви правила те са за всички. Отделно и глобите са бая солени за умниците. В БГ отново е разграден двор и отново сме изненадани както винаги, а сега търсим виновни.

183

Анонимен

преди 3 години

Нищо не моа ни запре! Продължаваме напред и нагоре. Т.е-право ,отвесно надолу...

182

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

А БЯХА ВРЕМЕНА КОГАТО НИ ДАВАХА ЗА ПРИМЕР

181

ПРОСТА КЪРДЖАЛИЙСКА

преди 3 години

Най-накрая и ние да сме по нещо номер 1!Ама вижте Той не е виновен... калпав матриял дето един вирус не може да издържи...А някой замислял ли се е КАКВО направиха материяла да не е калпав?Още държавни училища ли построиха? Нови държавни болници ли откриха? Заплати на лекари и учители ли направиха европейски?Един билборд дето да рекламира ученето на математика примерно няма. Или БЕЛ.Ама така е. Хората не са прости. Виждат че литература чекмедже със злато не пълни.

180

Анонимен

преди 3 години

Ей не се спряха и тия,е сега и разни черни статистики от тоя "Европейски център по контрол на заразените болести"Докато не му счупят стабилната държава на Тиквето няма да мирясат тия хора!!!

179

Токата от Раднево

преди 3 години

Къде е оня с джипа да се хвали, че сме номер едно??

178

@@@

преди 3 години

До Гербаджия 201:И кое от изброеното от Вас,Господине,не отговаря на истината???

177

Гербаджия

преди 3 години

Това е следствие на злобата на президента ни. Само ни плюе пред света. Пътищата ни били некачествени, въздуха мръсен, водите пресъхнали, горите изсечени, първи по смъртност от коронавирус...... Как пък за едно нещо не ни похвали. Позор!

176

Анонимен

преди 3 години

Няма как,абонирани сме по първи места в негативните статистики.

175

Да...

преди 3 години

Скоро и в света. Вируса и да не ни избие, пр-о-с-т-о-т-и-я-т-а ще го направи. И то-ле-ра-сти-ята към нея.

174

Анонимен

преди 3 години

Ай да не ставам банален ама. В Япония излекуваните са 98% анадъм му при малко повече случаи от в българия

173

Бибо

преди 3 години

ДУЙ СЕ ПИЧ ДУЙ СЕ. ЕДИН ОТ НАС КАЗА; ИСТОРИКА :ЩЕ ГО ЗА ПОМНИМ КАТО.. ***. МИСЛЯ, ЧЕ ПЪРВИЯТ БЕШЕ НИКИФОР. СЪЖАЛЯВАМ АКО ГРЕША.

172

JERI

преди 3 години

КАКВО ЦЕННО ПЪРВО МЯСТО ДА СЕ РАЗПЛАЧЕШ ОТ ЩАСТИЕ

171

Румен Радев

преди 3 години

каква смъртност. това е едно грипче