89

Анонимен

преди 3 години

Чудя се как може вече 9 месеца да имаш цялата власт с това извънредно положение. Да управляващ с укази като Сталин и накрая да изкарваш виновни хора от опозицията и някакви доценти от които нищо не зависи.Като вземеш еднолично решения си виновен единствено и само ти.

88

Фин

преди 3 години

До 97; Правилно, но по добре да има статистика, колко незаченати деца ще има тази година. Късия май мунски поглед на голяма част от хората не им позволява такива размишления. Спасяват сухите пръчки, а догодина най малко 10-20 хиляди деца по малко.

87

Анонимен

преди 3 години

А защо във Китай, Северна Корея и Беларус няма заразени само във демокрациите слуги и васали на САЩ има много умиращи и всички ще прегърнат ваксината.

86

Анонимен

преди 3 години

Това са резултатите на едно недисциплинирано, глухо и присмехулно общество, което оплю по възможно най-просташки начин медиците си. Е, няма такова диво общество никъде по света да се държи така към лекарите си. Трагично...

85

Анонимен

преди 3 години

До Deep Zone една война за развлечение трябва да спретнат на тея локдаунати, дето мрънкат за щало и нещяло. Няколко изпуснати поколения се оправят само с война която да им държи влага още 25-30г. От края на 90те всичките се превъзпитание на бойното поле, кой оцелее оцелее останалите на тор.

84

Анонимен

преди 3 години

За щастие вече само най-про....с...тите не вярват. Малко останахте бавнярите.

83

Анонимен

преди 3 години

А може ли статистика колко човека на ден проглеждат и вече не вярват на тази зле скалъпена световна уйдурма? Така поне ще знаем колко хора могат самостоятелно да мислят с онова дето е между ушите им.

82

До92

преди 3 години

Специално пък шопите,трябваше да ви заварят къщята и никакво мърдане от март месец досега,бъди сигурен че ефекта щеше да е огромен!

81

Анонимен

преди 3 години

Видели сте вие един "локдаун" мръсни селяци. Няма никакъв локдаун, щом всичко навън работи. Затвориха ви кръчмотеките и опищяхте орталъка, нещастници.

80

Анонимен

преди 3 години

Аууу, много умрели.Викайте бързо Генерал Пл ъх да ги слага в найлонови чували и да ги извозва с хладилния камион.И да не забрави да направи детските площадки на морги.

79

Анонимен

преди 3 години

Знам около 10 заразени в София. Само 4 имат PCR и са карантинирани официално. Другите са извън статистиката. Затова и сме на първо място по смъртност - защото бооните са няколко пъти повече.

78

Deep Zone

преди 3 години

Специално си следя статистиката за София-град, преди около две седмици бяха 1500, сега са 722 новозаразените. Но въпреки това трябваше пак да ни локдауннат милите ни управляващи. Вместо като нормалните държави да се направят нива и като се види, че нещата в някой град се оправят, постепенно мерките да се разхлабват, сега се работи на парче и страда цялата столица за група пещерняци от селата, които не спазват мерките.

77

Анонимен

преди 3 години

Е, в едно нещо мутрите успяха да ни направят първи в света, а не само в Европа или ЕС - по броя на починалите на човек от населението. Гарантирано от ГЕРБ и псевдопатриотите.

76

Анонимен

преди 3 години

До преди няколко месеца в този форум се твърдеше масово, че вирус няма. Какво стана ***? Разбрахте ли сега колко сте про....сти?

75

Анонимен

преди 3 години

Сега средно на ден в България умират около 700 човека при 290 през 2019 година. Благодарете на управляващите за това и пак гласувайте за ГЕРБ, ВМРО, НФСБ.

74

Факт

преди 3 години

Очевидно е, че вината за многото заразени и починали е на управляващите и техните неадекватни мерки. Досега те една реално действаща адекватна мярка не са въвели.

73

наблюдател

преди 3 години

Какви числа гоним за отслабване на мерките ли? Мориарти вчера каза по БТВ - 30% намаление на активните случаи - значи да станат към 70 - 75 хиляди. Ама кой да слуша. Те сега модни са други, дето ви разправят за по 500 трупа на ден-

72

Истината от Зарата

преди 3 години

Стара Загора е огромно огнище ,заради Мини Марица Изток-около 50% от ТЕЦ и рудници са болни ,ходят болни на работа- защото не могат да прекъснат цикъла-кой оцелял -добре ,кой-не,гушва букета.Доста млади хора си отидоха-внезапни инсулти и инфаркти на Ковид положителни ,защото вирусът нещо скапва съдовете.Тотален кошмар е ,който се крие от началниците.

71

Процентите

преди 3 години

Процентите гледайте, те са важният елемент от театрото.5-ти ден, промяна няма,макар статистиката да е в правилните ръце

70

Факт

преди 3 години

До септември дела в заразените на най-възрастните, хората над 79 години намаляваше и стигна до 2,5% но от тогава постепенно се увеличава и сега е 3,13%, а с това се увеличава и смъртността в България.