164

Анонимен

преди 3 години

''Според Ешед Тръмп е бил на път да разкрие извънземното съществуване, но зелените човечета от Галактическата федерация го убедили да изчака, докато хората започнат да възприемат идеята за тях.''Тоя деди да не са го ваксинирали от първите доброволци?В Израел лудница нямат ли?

163

Мухахахаха

преди 3 години

Значи, падне ли снег и са пуснали Големата Стъпка....

162

Анонимен

преди 3 години

Според мен всеки, който вярва в извънземни, няма акъл за пет стотинки и мисли, че Земята е плоска, а Слънцето се върти около нея.

161

Анонимен

преди 3 години

Голям веселяк, хубави приказки разказва и хубаво ги наглася.

160

Манолски

преди 3 години

Бат Бойко ще обясни на човечеството за извънземните

159

до физик /187/

преди 3 години

Специално ти ще станеш разумен, когато се откажеш от комунизма...

158

IT-спец

преди 3 години

вярвам че не сме единствените в нашата Галактика па камоли във Вселената, ама Тръмп не ми изглежда да е много еволюирал че да контактува с извънземните, тва ше да е някакъв еврейски PR

157

The Real Бай Иван

преди 3 години

Забелязал съм правопропорционална зависимост между икономическите кризи и появата на извънземни, екстрасенси, врачки, призраци, духове, вампири и въхли.

156

Анонимен

преди 3 години

Четох оригинала на статията на английски. Тук преводачът е пропуснал да спомене, че въпросният експерт е написал книга по тези въпроси, която книга всеки момент се очаква да излезе на пазара. А това интервю е хитра ПР стратегия, да те зарибят да си купиш книгата. Еврейска му работа, да изкарат някой лев/долар от баламите, дето само извъзнемни са им в главите. Както казваше Китодар в едно свое интервю "Виждал съм извънземни, но няма" (youtube/watch?v=BDAm-E0soTY)

155

параноик

преди 3 години

Базата на Марс не е подземна, а подмарсна.И освен това и руснаците участват - с осигуряване на ракети-носители, поне докато Илон не оправи неговата ракета.

154

Ангел

преди 3 години

Напълно невъзможно е да се скриеш от света едно такова епохално събитие като контакт с извънзмни. Не само ,че е абсолютно невъзможно но и никой няма ползва от това.Това което говори тоя Евреин са абсолютни глупости , храна за конспираторите. Извънземни със сигорност има но ще минат стотици години преди да осъществим контакт и когато това стане медийте месеци,от сутрин до вечер ще говорят за това събитие повече отколкото сега говорят за коронавируса!

153

Физик

преди 3 години

Ще станем разумни, когато в 1 клас почне да се изучава квантова механика и теория на струните. Може би след 10 хил години.

152

балкан

преди 3 години

няма космос няма и марс.. тоя си измисли и извънземни...чак и база на марса хахаха много филми са гледани...извънземните са ентитис т.е. духовни същества не физически...тук сега има само рептили който са си живеели дълго на земята това е ...

151

Гробокопач

преди 3 години

Тоз чафу Ешед, като му чета несвързаните бъртвежи и смятам, че яко се е наковал с бело;))) Ако, израелската космическа програма е разчитала на него, толкова по-зле за нея;))

150

Анонимен

преди 3 години

Тоя дядка е голямо куку. Всеки вече знае, че извънземните са сиви, а не зелени човечета.

149

хах

преди 3 години

Разбрахте ли сего от къде се е появил Ковидът?

148

Анонимен

преди 3 години

Засега разумноста възприема само космическия кораб голф 2-ка с пернишка регистрация...

147

Леле

преди 3 години

Интересното е, че тази новина обходи медиите в цял Свят лол пък не е първият дядка от службите който споделя небивалици :) а преди няколко години папата се изтъпанчи да държи реч на Св, Петър и накрая изтърси Посетителите от Космоса също са чеда на Бога и трябва да фи приемем та сащиса католиците хаха не зная кой какво ни готви, но нещо ни готвят :))) в интересни времена живеем :)))

146

Анонимен

преди 3 години

До 1-ви април е мноооооого далеко;)Тази статия не става и за "жълтата преса"!

145

Анонимен

преди 3 години

Как ще станем скоро разумни, като масата стават все по-прости и ограничени, ето примерно в БГ от всички кючеклии мислите ли, че има един разумен.