153

Анонимен

преди 3 години

До Жан Плод Вам Дам"*** то нашето парно по-скъпо от Германия идва бе, разбирача"Как няма да е по-скъпо, като още от замислянето му е правено да е неефективно. Това са ви и "образованите" и "наследството". Построили, ама бомби със закъснител и с любимата мантра: "абе, после ще го мислим, АКО СТАНЕ НЕЩО". А познайте дали "става нещо"?

152

Анонимен

преди 3 години

До дечицата в този форум. топлото е по скоро остатъчен продукт на ТЕЦа. той преди всичко произвежда ток!!! Размърдай те си мозъците, ако изобщо имате и помислета какво искам да кажа.

151

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 156За неграмотниците и банани няма.За грамотните и кадърните има ВСИЧКО.

150

Анонимен

преди 3 години

Аз мисля, че заплатата на Омбудсмана е прекалено висока и искам да попитам как се формира тя!?! Като гледам Мая от кога не е почвала нормална работа явно бая е спестила! За служби дето са на ползу роду всичко над минималната заплата е грабеж!На Мая ПР-акцийте малко взеха да омръзват!

149

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСтига с този Бай Тошо. Жителство трябваше да си купувам. В ДСК жилищно 20год. стояха 15 хил.лв. и не се доредих до апартамент. За Волга 10 год. ми стоя влога и накрая ми го върнаха. Телевизор/дето картината е само в нюанси на зеленото/, печка"Раховец"/дето не и бяха вързали кабелите на котлоните/, пералня Перла 6/дето сама"простираше"като се включеше центрафугата/ и т.н.само с рушфети или връзки. 30хил.в ДСК. 1%лихва годишно и няма какво да си купиш. Сега отиваш и вземаш веднага.

148

работещ беден

преди 3 години

До stilingМен ме подстригват 0-ла номер за 5 лева.Практично е.Пък и косата ми побеля и взе да пада, от хубавия и прехваления ви живот !Крадци !!

147

Жан Плод Вам Дам

преди 3 години

"Бай *** много обича вичко да му е евтино като при соца. Много мрази да плаща реалната цена на услугата която ползва"*** то нашето парно по-скъпо от Германия идва бе, разбирача :))))) докато има такива овчици да плащат безропотно, ще има и вълци

146

Анонимен

преди 3 години

Да бяхте качили снимки от "чистият" въздух над София, зарязаните пациенти пред болниците, *** който напълни българските пристанища, заловените и после изгубени наркотици, протестите и излизането на Бойко в нелегалност, болшевишко-шумкарското отнемане на частен бизнес, фурмите от Дубай....2020 НЕ беше цветя и рози!

145

stiling

преди 3 години

Бай *** много обича вичко да му е евтино като при соца. Много мрази да плаща реалната цена на услугата която ползва, за софтуер или за каквото и да е. Не мже да разбере, че навсякъде отоплението е скъпо удоволствие. Няма как като ти се вдигат доходите цените да ти остават непроменени. *** иска швейцарска заплата ама парното да му е на нардона цена примерно под 50 лева и подстрижката да му е 5 лева. Няма как да стане, пазарна икономика и капитализъм! За всичко се плаща, това е свиквайте!

144

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 149От съседната статия за "потъващ" панелен блок:"Впоследствие, след като започнахме да разучаваме обстановката, разбрахме, че този блок още при самото му строителство канализацията е била компрометирана", коментира кметът на Община Тутракан д-р Димитър Стефанов."Мхм. Можеше. Евентуално. Даже с екстри си идваха. Даже някои тепърва научават за тях.Евала на Бай Тодор.

143

До Анонимен 148

преди 3 години

Ти не го гледай това. За тях е важно да е евтино или даже без пари. А това,че са ги лъгали цял живот и са им пробутвали откровена скрап във всяка една сфера е без значение.

142

Анонимен

преди 3 години

До Тато из ПравецБай Тошо, при теб не беше лошо !Днес работника не може да си купи апартамент, камо ли да го обзаведе !!Българи живеят в заключени със 100 ключалки и средства жилища, пак останали от теб.Да но пак влизат да ги грабят, да ги ********** и ****** !

141

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 143"Абе бас ловя, че нямаш повече от 15 години.всеки под 40 години не може да има претенций за мнение по вапроса. поогледай се и виж добре каква простащина цари в момента. мутра за премиер който е прочел една книга. по соца тоя сега щеше да е у факултето и да разпъва маркучите""претенциЙ", "вАпроса"Мдаааааа. Ето още един, който си е получил "образованието" по времето на Соца.

140

Анонимен

преди 3 години

До Тато из ПравецЗдравей Бай Тодоре, хората живеещи в нормални жилища, а не в бетонните коптори, които натвори, си гледат собствеността без проблеми. В техните сгради няма висяща и скапала се дограма и фуги по една педя като твоите блокове, затова и сметките им за ток и парно са далеч по-ниски. Имат си и домоуправители, при това хора на които им се плаща за да си вършат работата, а не за да доносничат на тайните служби и да нарушават правата на обитателите.

139

Калеко Алеко

преди 3 години

Братчетата на Гаврош натоварени на платформата на Сестра галева пак напомнят за себе си защото са бедни, гладни и ощетени, я от Топлофикация, я от Правителството, я от Главния прокурор, а може и ланшния сняг да е причината..остава да се самозапали някой както стана на един февруарски метеж, който беше провокиран от цените тока и парното и след Костинбродската афера на Мая, докара Олигарски на Власт, който фалира поредната банка, издигна Пеевски за Шеф на ДАНС и направи Гаврошовците още по-бедни

138

Дзъ

преди 3 години

Да ги тръшне при баба ми!!! Пир по време на чума си позволяват и скоро ще им излезе през носа

137

Тато из Правец

преди 3 години

Здравейте, българи, добре ли живеете, доволни ли сте от демокрацията?При мене имаше домсъвети и домоуправители, и ако някой не ги слушаше, веднага отиваше в Народната Милиция за справка.Откакто дойде демокрацията, всеки кърти стени и избива колони и носещи плочи без контрол. Никой не поддържа общите части на сградата нито пък прилежащите части около нея и сградите полека-лека започват да рухват.Това, дето аз ви го построих, сега не можете да го боядисате, камо ли да го поддържате!

136

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАбе бас ловя, че нямаш повече от 15 години.всеки под 40 години не може да има претенций за мнение по вапроса. поогледай се и виж добре каква простащина цари в момента. мутра за премиер който е прочел една книга. по соца тоя сега щеше да е у факултето и да разпъва маркучите.

135

Анонимен

преди 3 години

Значи в цяла Европа и по света правителствата се чудят как да компенсират малкия, средния бизнес и гражданите си по всякакъв начин, тук братче само гледат да ти съдират кожата. То не бяха топлофикации, мобилни оператори, банки, нотариуси и съдебни изпълнители, изобщо не ги интересува, че е криза и хората изнемогват. Тези неща не се ли виждат от правителството на Бойко, кога най-накрая ще се приемат адекватни мерки в тази държава.

134

Замислен

преди 3 години

Загубите при централно топлоснабдяване са колосални. Ако е няма нелепицата "сградна инсталация" това недуразумение ще струва около 10 пъти по скъпо от отоплението с ток.