284

Черепа:

преди 3 години

Поздравявам президента Румен Радев за решението му да се консултира с извънпарламентарните партии за изборите. Надявам се да не се ограничи само с партиите на статуквото, написа в профила си във Фейсбук Черепа.

283

Анонимен

преди 3 години

До православен патриотАко Радев не беше толкова заклет русофил можеше и да повярвам в добрите му намерения, но като зная че той обожава най-големите мошеници в света руснаците, не мога да му имам капчица доверие.

282

ПРОРОК

преди 3 години

ФИГУРАНТА ЩЕ БЪДЕ ИЗДИГНАТ ПАК ЗА АЙЛЯКЧИЯ , ОТ УЧИНДОЛСКИЯ ХИТРЕЦ.......

281

Бай Тошо

преди 3 години

На срещата с лекарите въпросите били по-вече от отговорите. Нямаше наистина отговор на въпроса "Кой се изходи в Мунчовите ***?"

280

Словянин

преди 3 години

Изцяло съм съгласен с коментар 313. Партиите се дебнат в комисиите и няма шанс за фалшификации. Но кой купува гласовете в махалите?

279

православен патриот

преди 3 години

Едно блестящо предложение на генерал Радев за гарантиране честността на изборите ....

278

Анонимен

преди 3 години

Изборите ще бъдат честни само ако Путин брои бюлетините. Видяхте какво стана в Америка през 2016 год Путин нагласи бюлетините и Тръмп спечели изборите през 2020 Тръмп не извика Путин отново да уреди бюлетините и станаха големи фалшификации и измами. Затова ако искате честни избори извикайте Путин да брои бюлетините.

277

Анонимен

преди 3 години

Не ми го побира главата - какво прави собственик на сайтове за лъжливи новини в президентския кабинет? Да не би и събирането да е фейкнюз? И защо го нямаше Черепа на тази свободолюбива сбирка?

276

Анонимен

преди 3 години

Черепа искал и той да участва на срещите с неговата партия. Някой да знае нещо по-точно като инфо?

275

Анонимен

преди 3 години

Докато Бойко и обкръжението му,както и Радев, се развяват на сцената и създават хаос,а ББ и мачкане,малтретиране,некомпетенстност,шуробаджанащина, тази страна няма да тръгне наникъде!Това не ви е бащиния,а е държава!И двамата ако се махнете,ще е най-добре за всички и ще си отдъхнат!

274

Анонимен

преди 3 години

Направете да гласуваме електронно не се правете на луди ако гласуваме електронно много парти няма да влязат

273

Анонимен

преди 3 години

Бойко и Радев да си вземат обкръженията и заедно с тях да се махат,за да миряса държавата и си поеме въздух от хулигастването им и дерибействата !Стига!

272

Анонимен

преди 3 години

Дондурков 2 много знае да лае. Някой го заставя да се излага като кифладжия без кифли.

271

Хаос!

преди 3 години

Една от най-големите грешки на ГЕРБ или по-точно на самозабравилия се Борисов,който иска да мачка наред,беше ,че нахлуха нагло в Президентството,това запали искрата на търпението на хората и преля чашатаБорисов е вреден за страната,защото не може да управлява изобщо,некомпетенетен е и управлява по мутренски и е злобен,макар ,че и мутра не е бил,защото е страхливец.Вреден! В институциите не се слагат компетентни хора и да се оставят да си вършат работата,а верни на Бойко хора и герберски роднини

270

25 години

преди 3 години

25 години, "Черепа" и "Тиквата" са биз-бизе, 2020 друго било... брех брех.. ще се разплача. Трогнах се."Тиквата" "бори" "мутрите".бре бре бре....

269

Анонимен

преди 3 години

Защо Резидента и хорицата на Слави се срещат и говорят тайно ?!Нали досега всички такива разговори бяха публични и видими ?!

268

до 313

преди 3 години

Много ясно, че трябва да е тайно. Вие представяте ли си робовладлците как ще реагират като видят, че работниците или подчинените им служители не са гласували за когото са им наредили? Нали за това е опасно по пощата да се гласува или онлайн... защото може да ти стои един над главата и да те кара да пуснеш за когото ти казва. Няма как да е явно. След това ще има отмъщението на загубилите. Те цяло лято говорят за Народен съд и бесилки разнасяха, ковчези редиха, чували с трупове.А смятай ако знаят

267

Ха-ха

преди 3 години

Това при *** не беше консултация, а отчитане от онези дето лежаха по паветата. За него остава да обобщи резултатите и да направи общия отчет. Ще е кофти, ако парите не са харчени за каквото са му дадени

266

До 234

преди 3 години

До АнонименНе само мaйка ти е участвала в комисия и това, което приказваш не е вярно. Всичко е много точнои ако има спорен въпрос се спори яко, докато не се постигне съгласие. Представителите на различнитепартии в комисиите, наблюдателите и застъпниците са като яcтреби до края на изборния ден. Всяка тезаза фалшифициране на изборите е напълно несъстоятелна.

265

Явно гласуване

преди 3 години

А защо не публичен списък кой и за кого е гласувал. Да се вижда от всички . Защо гласуването трябва непременно да е тайно ? Да не би някой който цели 4г. ОТКРИТО е поддържал ГЕРБ например ще гласува в деня за избор за БСП ? Защо членството и симпатизирането за партиите е ЯВНО а даването на гласа за тези партии тайно? ОБАЧЕ с явно гласуване ще ЛЪСНАТ мъртвите души в списъците , недействителните и фалшиви бюлетини , измамите .. и ще се наруши ако има някаква уговорка на партиите .. кофти.