222

Kuku

преди 3 години

Сетила се Мара да се побира, спала цели 10 години.

221

БАНко

преди 3 години

БОКО.ЛУЦИТЕ ОТ БАНКЯ СА В ОБЯСНИТЕЛНА КАМПАНИЯ ПО ПЕЕВСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ , НАЧЕЛО С НЯКОИ СИ МИТОВ .... ОТ ПРЕДИШНАТА ЦАРИЧЕВА СВИТА !!!ПОЗОР СИ ТИКВО !!!

220

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Чете на пънче рейтингите на фитч и муудис, но и дума не обелва за декларацията на Конгреса в САЩ. Защо така бре?Алооо, вие в днес.беге не мислите ли, че трябва да се съобщи тая новина? Все пак не всеки ден Конгреса казва, че има много корупция на високо ниво в държавата и че това може да доведе до проблеми за България?

219

Макс

преди 3 години

Тиквата обещаваше, че ще надминем Румъния за три - четири месеца ! Сега минималната заплата там е 980 лева , а минималната пенсия около 560 лева ! Намалиха ДДС за храните, а на традиционните румънски храни ДДС е 6 % ! Борисов не намалява ДДС на храните в България за да има за КРАДЕНЕ !

218

ДОЛЕН

преди 3 години

ВИЖТЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ПАРТИЯ В ПАРЛАМЕНТАОТ НЕГРАМОТНИЦИ, САМО ЗАЩОТОЕДНИТЕ СА ВЪЗРОДЕНИ ДРУГИТЕ ВЪЗРОДИТЕЛИАМИ ТОГАВА ОЩЕ ЕДНА ЕКСКУРЗИЯДА ВИ ОБИЖДАТ ПО ГРАНИЦИТЕДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИН ДПС И БСП МАШАЛАААА

217

Анонимeн

преди 3 години

Доста зор ще видят работодателите.То е ясно как ще стане, с вдигане на минималната работна заплата, или ако мине през ЕС минималния базов доход за гражданите на ЕС.И в двата случая малкия бизнес ще загине, той трябва да изкара 2000 лв. за двама трима работника плюс осигуровките и да му остане нещо и за него.Пък може и да е пречистващо, да отпаднат тези които само подбиват реалния бизнес.

216

Не бъркайте

преди 3 години

редовите чиновници с политическите кабинети - началниците им. Знаете колко е средната за страната, а моята? 700

215

Анонимен

преди 3 години

Ако не бяха мутрите на власт от 2009 година досега, минималната заплата щеше да е 1200 лева, а средната заплата щеше да е 2600 лева при по-малка инфлация.

214

ѝуу

преди 3 години

С какво право този престъпник води кампания от джипа. Да се качи на собствена кола и да инспектира с лични пари за транспорт и разходи. Телевизиите не следва да показват "държавни посещения" с които води партийна пропаганда.

213

???

преди 3 години

И как ще стане 2000 лева?Досега при мутрите средната заплата се вдигаше 11 години с 7,2% средно на година, а преди мутрите осем години се вдигаше с 12,4% средно на година.От 1400 лева заплата, 7,2% са 100 лева

212

голямото насиране!

преди 3 години

До ЕВАЛЛА ,БАЦЕ!Такова чудо никога не е било!~

211

гост

преди 3 години

Аланкоолу какво направи за този народ досега?! Ние патки ли пасем.

210

бойко,

преди 3 години

От мошенник нагоре!

209

темата на нова

преди 3 години

Имаш ваксина зимаш 2000лв,Съмнително

208

гост

преди 3 години

На тоя все някой друг му е виновен.

207

Начи

преди 3 години

те държ адми + - докараха до тази сума дмс бонуси за високи постижения и резултати, а ние частния сектор ще ги хрантутим... а баце като го слушаш все едно досега е бил в опозиция и обещава светли бъднини, ам що не я направихте до сега бе джанъм...

206

Анонимен

преди 3 години

Яко ще се сeре герберасти мили мамини.

205

Емко

преди 3 години

2000 трябва да е МИНИМАЛНАТА,не средната! ***!

204

ЕВАЛЛА ,БАЦЕ!

преди 3 години

САМО ГЕРБ!ВЕРВАМЕ ТИ И ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ!ЗНАЕМЕ ПРЕКРАСНО , ЧЕ НЯМА ДА НИ ИЗЛЪЖЕШ И ИЗПЪРЖИШ , КАТО ЧЕРВЕНИТЕ АЙДУЦИ !БОГ Е С ТЕБ И С НАС!

203

Анонимен

преди 3 години

Много ясно- като се вдигат заплатите на държавните служители и на тези л....а в парламента това изкривява статистиката и средната заплата изглежда висока