32

Бай Баяни

преди 3 години

Бойко бил раздавал от джипката пари. Не съм видял такова нещо, но като Министър-председател отпускаше с решение на министерския съвет и за пътища,и за църкви и манастири,и за саниране,и за спортни зали и стадиони, и за детски градини и училища,и за пенсионери за трудностите , които изпитват в условия на пандемия, и за увеличение на заплатите на учителите и държавни служители. Увеличи Брутния вътрешен продукт два пъти, събираемостта на данъци,мита, фирмени данъци печалба и т. н.

31

Анонимен

преди 3 години

Герб в опозиция ? Значи да се готвим пак за организирани протести с автобуси от ромските гета в провинцията ?

30

Зоофил

преди 3 години

За пръв път виждам 150-килограмова КАЛИНКА..... Калинка Сачева трябва да влезе в Книжката на Гинес за Калинката с най-малко мозък и най-дебело ТУЛОВИЩЕ ( над 300 оки).

29

ПКП

преди 3 години

Калинке Сачева, съкращението ББ означава Бай Бай завинаги!!! Никога повече престъпната Шайка ГРОБ няма да управлява България!!! ГРОБ-АРИТЕ отиват при Бай Ставри, а ти лично - в Сливенския ЗАТВОР!!!

28

Анонимен

преди 3 години

Сачева е наи готиния политик в българия обичамете сачева имаш подкрепата на българите жива и здрава да си.

27

Гроби Таласома

преди 3 години

Бойха Цар Тулупеев потрепери, пропука са, *** лесно нема да даде властта;))) Власт са не дава, ей!;))) Мандатя първом ша отиде при Бох и Цар Бойкха. Той още не е бивш;))) Бивш, шай, гато не управлява един мандат и герберухийте одзвереят и огладнеят;))), почнат бунтове и да ги бий тейната милиция, много да ги бий, да ги влачи по тротоарите и да им снима циците;))) Ся, разбрахте ли? Колко сте глъви, не е истина, просто къф сте мат'рял!

26

Финансист

преди 3 години

Мутрата Борисов раздава депутатите си от прозореца на джипката. Както раздаваше и собствените си пари на протестиращите от първа линия. Жалко да тези, които са изхвърлени. Все пак, хора са, които се надяваха да бъдат депутати ! Въпреки, че са зависими от службите и са на социални помощи като Сачева.

25

bg политиката

преди 3 години

стана голям майтап , забавно е ;)

24

Буболечица

преди 3 години

Две калинки с пъстри перелинки. ..И сега продължението, под дъжда вървяли, песничка си пяли: Трала лала ли, нека да вали! От дъждеца ах, нас НЕ НИ Е страх!Да му мислят пеперудките от другите партии, че се задава як дъжд, че даже на буря мирише! Черни облаци от руско и американско се движат към Черноморския район! Така, че дано да са ви здрави крилцата пеперудки мили!

23

Анонимен

преди 3 години

Е тая филия с мас и изплува името в скандала с бития кмет в Каварна и местната мутра. Явно и тя се изживява като подземен бос което автоматично я лишава възможноста за пощада щото е жена. С удоволствие бих гледал как я ритат в дебелата тиква тая безродна мyрша.

22

Гроби Таласома

преди 3 години

До АнонименСамо, че, ние чакаме вие да рипнете, та ние същод ави забием по едно маваши в гнусните сурати! И без тва ви мразим до дъното на душата си! До дъното на душата си... до дъното на душата си! Дееееет, гербериии, деееет!

21

Дзъ

преди 3 години

Не им пука вече. От година и половиа насам се подготвиха - обявиха си обществените поръчки, сключиха си договорите - някои за по 3 години напред, прибраха си комисионните и им дреме. Ако погледнете в ИСУН няма да видите една читава процедура останала... и да, пак няма да има нито един с повдигнато обвинение за корупция, за нарушение на ЗОП и други подобни... ще им сърбаме попарара още години

20

Анонимен

преди 3 години

Гербаджиите вият на умрелу хахаха музика за ушитеми!!!

19

Анонимен

преди 3 години

Всяко правителство което не е на победителя е нелегитимно избрано.В тази криза нямаме време сега да се учат и да си правят експерименти, това не шоу а държава където както разбрахте, не само се раздават пари а трябва и да се съберат.

18

Анонимен

преди 3 години

хаха какво правителство бе - тва е кошмар !

17

Избирател

преди 3 години

Какво готвите бе? То нямате ток на котлона, готвели били.... Само пара в свирката имате, а туй дето го готвите е празна тенджера на *** печка. Ще се чисти яко, за да сготвим нещо читаво.

16

Анонимен

преди 3 години

Славиту ша на упрай нали? Чакам аз

15

Анонимен

преди 3 години

Айде с БСП опорките, кой колко кила тежи! Ще видим анорексичния балет на Слави и бидончето Корнелия колко ще ви оправи, споко, имайте малко търпение!

14

Анонимен

преди 3 години

Ау как се раздават депутати! Защо въобще има имена в изборните листи. Трябва само по цвят партиен на бюлетините и после като се знае бройката да се вкарват с по един номер на сакото и така. Никакви г-н и г-жа в парламента вече. Номер едно до номер 240. Даже няма смисъл и да се изказват депутатите, Бай Боко ще се изказва вместо тях. Даже и гласуването така - днес реших 15 гербера за, 55 против....Абсолютно обидно поведение, БЕЗСРАМНИЦИ!

13

до 12

преди 3 години

Герб в опозиция ще се разсформируват за месеци. Без течащи средства по фондове , техните икономически структури ще се изнервят и ще започнат вътрешно-партийните игри и излагации. Каква опозиция? Какви пет лева?