422

:

преди 3 години

Слави ще размаже мафията,колкото и да ги е яд троловете тук

421

Анонимен

преди 3 години

Стигнахме до положение да се взима интервю от Евгени Минчев,кой става за премиер и президент.Абсолютно падение,във всяко отношение сме!Този ,неук театрален позьор,като повечето от т,н, ,,елит" ,които нямат нищо общо с елит,с дадена титла ,,лорд",от себеподобни е лорд,колкото всеки един от нас е космонавт.Вече копаем и тинята!

420

Анонимен

преди 3 години

А бе Славуцо , нали гласувааме за теб щото нямало такава болест ....предател . що га фана бе , звъниш на Мутафчийски да та лекува а , уууууууу

419

Анонимен

преди 3 години

А ба Тошко...спазвал указанията на щаба ....Как Тата на , нали ги плюехте този щаб уееее..,бааф ва й суполите

418

" ПРЕМИЕРА СЛЪН

преди 3 години

До Сина-Слави! Ковид-19 е спасителен пояс за много удавници по арести и затвори! Всеки се разболява когато е натясно, но не всеки ще го огрее! Много станахме тарикатите, ще се счупи клона! Слави, бъдещия ни "премиер-слънце", е длъжен пред българския народ - който е поверил в ръцете му своята съдба и бъдещето си да излезе и да говори! Докого ще мълчи като мушната гайда! Преди изборите мълчеше, днес след тях пак мълчи! Мълчанието е злато, но не винаги! Народа губи доверието си към Слави ...

417

Мъка

преди 3 години

Да опазваш държава когато не можеш да опазиш себе си или поне екипа си. Чалгата не прощава никому.

416

Анонимен

преди 3 години

Как лъже, дългуча. Хем се бил разболял от нещо, дето според него не съществува, хем мълчи щото бил болен. Ми да приказва по скайпа. Ама не! страхливец. Бойко управляваше цялата държава като боледуваше, а тоя не можел да плямпа.

415

Анонимен

преди 3 години

Чалгаря е ступор. С "банка кадри" от 10 сценариста -наркомана държава не се управлява.

414

Въпроска ?

преди 3 години

Корона вируса ли го тресе или емоциите ? Изненадата от второ място е трудна за преглъщане за Слави. Избирателите му дали са доволни от дългото му мълчание и криене ? Май е харесал поведението на Борисов и го повтаря чрез обявления и обръщания онлайн . Все пак ББ при първите победи на ГЕРБ не се криеше , нали ? Овладей емоциите си Славчо , излез при тези , които повярваха на речите от студиото ти и стадионите . Кураж и достойнство имаш ли ? Суверена няма да те чака дълго , може би !?

413

Анонимен

преди 3 години

и като ви дадат мандат да заведа едно магаре в парламента и да им кажа - ето това ще е министър-председателя, нали обещахте подкрепа, айде сега гласувайте.Колко лесно се познават герберо-седесарите. Говорят и мислят като вожда си, само са малко по-тъпички.

412

Говедар

преди 3 години

Славчо свали памперса и си измисли ковид.Излез и поеми отговорност бе.Празни приказки всеки може да говори

411

Istina

преди 3 години

Певците са НАРКОМАНИ този Трифонов НЕ ПРАВИ ИЗКЛЮЧЕНИЕ... ЧАЛГАР, НАРКОЗАВИСИМ ЩЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ... БЕГАНЕ НА ЗАПАД Е СПАСЕНИЕТО ЗА БЪЛГАРИТЕ.....

410

Анонимен

преди 3 години

"под карантина и спазва всички изисквания и правила на НОЩ"-не само половината или три четвърти примерно.И тия почнаха с тъпите популистки клишета.

409

ББ

преди 3 години

До Като сее за какви принципи ни говориш...бойко и сидеров се целуваха...тук става въпрос за оцеляването на България... за живота на децата ни,не за офшорните грабежи на бойко и сидеров...симеонов и бойко какви принципи...симеонов го псуваше ежедневно по тв-то си,ама крадяха 4 г. заедно,плеяда обещаващи да уволнят бойко ги купи с нашите данъци.. Яне,Биков...само факти които всеки с гънка може да провери

408

Аз ако

преди 3 години

Бях на мястото на Слави щях да ги оставя ей така в неведение всички политици както той прави, да изчакам конституционната процедура и като ви дадат мандат да заведа едно магаре в парламента и да им кажа - ето това ще е министър-председателя, нали обещахте подкрепа, айде сега гласувайте.

407

ББ

преди 3 години

До 112ти с храна няма да се наядеш...на Слави не му бери...Господ си знае работата...той си е живял прекалено добре...Бог да му дава здраве...а на теб...малко човещина!!!

406

Като се

преди 3 години

Замисля нищо чудно че всички политически партии се юрнаха да дават подкрепа на Слави, та то нали чалгата е точно това Безпринципно обединяване на идеи. Кой може по добре да композира тази политическа безпринципност ?

405

ББ

преди 3 години

До ББче Бог ми е дал живота като Свободно Същество...и нямада се примиря да превръщате децата ми в роби в 21 век...да ги убивате през вируси!!!кой и защо създаде вируса???Кой ни ,убива и печели власт??Кой ще го назове и накаже???децата му на марс ли ще живеят или си имат ваксини преди да го пуснат???като останат 10 "богати"семейства...ще са ли щастливи на Планетата ни??? а Бог...дали няма да им прати някой вирус с когото няма да могат да се преборят???...в това превърнахте Света ни!!!

404

ББ

преди 3 години

До До ББама тя България не е Кърджали бре...не е нечий султанат...каквото и да твърди со.ола...България е Свободна Държава,Член на ЕС и НАТО...децата ни обиколиха Света робувайки в търсене на просперитет...предадени от политическа класа...от родители...невиждан позор...майки и бащи вземащи по 50 лв да продават животите на децата си...чиновници се ценят за минимална обслужвайки грабители на животите им и тези на децата им и плащат с пари и отнети свободи...с отказано им щастие...да вярвам,

403

112

преди 3 години

Слави е болен... и ако се влоши, не дай си се спомине... дали ще се е наял с власт, дали ще си е почесал егото, дали ще е доволен от постигнатото като човек? Колко е интересно, какви уроци дава съдбата? Един комплексар с пари, вече и власт да осъзнае ако може крехкостта и преходността на човешкия живот. Пожелавам му късмет и здраве, но дано този житейски урок го отрезви!