14

Анонимен

преди 3 години

А Вие г-н Президент с колко европейски лидери се срещнахте по време на мандата си? Май не си падат много по Радев и изпъстрения му с празни лозунги изказ.

13

Анонимен

преди 3 години

Така е - нуждаем се от силен ЕС.Голям късмет за българите е, че ни приеха там.Струва ми се, че Радев с мъка произнася тези думи.

12

Анонимен

преди 3 години

И тоя невижда докъде ни докараха евроге..йците. Не вижда как ни унищожиха икономиката и държавата. Невижда колко бели роби работят за стотинки по полетата на германия англия. Да прочете условията които ни поставиха ев.рогейците за да ни приемат в SS. Тази информация е Засекретена от простолюдието.Как да види заслепен е от президентската заплата която ние му плащаме от залъка си. Нямаме полза да сме в евр.гея и нато това са структури за унищожаване. Евала на ОРБАН това е човек гледащ за народа си

11

Койчо

преди 3 години

Герб падна а троловете още получават заплата по 1200 лв.на месец да плюят президента.Дали не са им платили за една година напред

10

не се явил

преди 3 години

Молим сайта да ни предложи връзка където да прочетем това обръщение и подкрепата към него. Защото според други източници нашия президент има написано "отсъствие" от тази среща. Успал се е и не се е явил.

9

И това

преди 3 години

чупели си мисли,че в ЕС примират за него. Затова никой не го отразява.

8

СССР

преди 3 години

ЕС и НАТО вън от България!!

7

ЕС

преди 3 години

А ние не се нуждаем от разделител на нацията. Радев не служи на народа, а на теснопартийни интереси и колкото повече го разберат, толкова България ще има шанс да се стабилизира.

6

Анонимен

преди 3 години

Май не се нуждаем от никакъв ЕС и НАТО, защото те предадоха България и са на страната на Северна Македония.

5

Анонимен

преди 3 години

Тоя драпа за Евразийския съюз и на 9 май да се кипри до Лилипутин на Красная площадь само двамцата....

4

Ми добре

преди 3 години

Борабар Петко с мъжете...

3

MaйMyнaтa

преди 3 години

Убавец, неможе да остане в сянката на Баце.

2

1

преди 3 години

От Фигуранта никога не може да произлезе такова обръщение, защото господарите му в Москва ще го разжалват на минутата и ще му пратят чай да пие.Просто това е обща декларация към която нашия се е присламчил, за да не му личи петолъчката на челото отдалече.

1

???

преди 3 години

"Дилата на Сюъза" ?