45

Анонимен

преди 3 години

Софиянски да се скрие в миша дупка.

44

Иван

преди 3 години

До 74141 Какво изнесе сват? Сега изпълзя още един кошеварец. После някой ще пищи , че го съдят за клевети. Може и за репресиран да го изкара Майчето Галева!

43

Истукан

преди 3 години

Само Слави Трифонов иска 100 000 лева депутатска заплата. Никой друг не се лакоми за толкова много пари.

42

Истукан

преди 3 години

Няма по-голям лъжец от Слави Трифонов. Надмина Борисов и Сакскобургготски по лъжи. В реалността никак не го бива. Сложи друг кандидат за премиер и върна мандата, защото избяга от отговорност. Така предаде избирателите си и ги начука.

41

Читател

преди 3 години

От халите се вижда,как дедо Стефко по свой си жонгльорски начин,защитава пожарникаря от Банкя.Какво ще предприеме кабинета "Радев",това ще е предназначението му,за малко време,да раздвижи плесенясали материали срещу правителството,хитро крити от човекът с каскета.На "Дондуков"-1,страшно много вони на застояла корупция.Там от всеки етаж,пълзят далавери от комисионни,от тлъсти обществени поръчки.Дезинфекция,разтваряне на прозорци, врати,за да влезе чист въздух.

40

Анонимен

преди 3 години

Бойко скри твоите далавери, а сега му удряш рамо. Достоен човек си.

39

Анонимен

преди 3 години

Докато ние тука се ядем един друг, другите държави още повече ще ни дръпнат.

38

Анонимен

преди 3 години

Нали така стигнахме до тук,като се замитат престъпленията на предишните,и се правят нови. Трябва съд, затвор и конфискация за такива като този на снимката,който пръска мозък,вместо да е в затвора.

37

Анонимен

преди 3 години

То той и не може и да иска.

36

бай Ставри

преди 3 години

Нема да ми стифнат стаитенема къде да ви настаневаммного клиентела ще ми прататМая спри се мамълчинека си вървят далаверитене мога се смогнане мога те запра

35

ЕМО

преди 3 години

Този човек увеличи необосновано ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ и ни вкара в още по голям батак през 1997г..... Служебното правителство може да подготви ИЗБОРИТЕ И ДА ПОХАРЧЕ 1/12 ОТ БЮДЖЕТА....

34

Анонимен

преди 3 години

Преди време се борехме против модела Мафиянски. Сега се борим против модела Борисов.

33

Анонимен

преди 3 години

Като, че ли се самопредлага да влезе на хранилката отново....Давайте има още изгладнели. Да кажат и те по нещичко, че току виж....сме ги избрали...

32

Анонимен

преди 3 години

Ренета Инджова служебен м-председател!!Радев нямаш по-добър избор11

31

Shtagi

преди 3 години

Да не се притеснява, че ще излязат и фирми на сватя.

30

Истукан

преди 3 години

Офертата на Слави Трифонов: 100 000 лева депутатска заплата. Спиране на всички проекти. Увеличение на ток, вода, парно и всичко останало и замразяване на заплатите за 3 години, като 4-тата се увеличат заплатите предизборно.Който го устройва тази оферта, нека гласува за ИТН и Слави Трифонов.

29

няма да мине

преди 3 години

Бойко е еманация на въжделенията на народа за по-добър живот.Хората тъкмо видяха плода на своя труд и отново опити за реставрация на зловещия социализъм.

28

Анонимен

преди 3 години

прасчета, пуснете малко информация от комисията по ревизията, или не смеете дори да помислите за това а?

27

Анонимен

преди 3 години

Мафиянски не е забил нито един пирон в София! Егати крадливия комунистически мушмурок...

26

гражданин

преди 3 години

Предвид съпротивата която имаше ГЕРБ по време на изпълнение на своите задължения, цяло чудо е построеното от тях.Мандата на Румен Радев премина в постоянно и непрекъснато противопоставяне на правителството.Корнелия Нинова систематично проваляше дневния ред с неаргументирани твърдения за корепция /кражби/ както предпочиташе да се изразява. Елена Йончева пишеше злепоставящи писма до ЕК и пущаше зловредни слухове.Две години вилнеят хулиганите на Сестра Галева, и други престъпници.