37

Анонимен

преди 2 години

България дори не направи и най-малкия опит да се договорят с режима в Брюксел и да поискат примерно договор за безвъзмездна годишна субсидия от ЕС от 300-400 милион евро годишно докато потече евтината алтернативна американска газ, не! спряха Южен Поток ей така за нищо - дълбоко наведени на САЩ.

36

Анонимен

преди 2 години

Германия издига величествен паменик на покойния американски сенатор Джон Маккейн. Благодарение на Маккейн който спря Южен поток през България сега Германия със Северен Поток 2 си осигури изобилно руска енергия за своята индустрия и се превърна в единствения монополист разрпределител на енергия в Европа. Иначе трябваше да дели с презряните българи.

35

Иво

преди 2 години

Каквото и да говорим Русия с помощта на Боби и Ангела си прокара 2 нови потока. Мача свърши

34

До Ердоган Паша

преди 2 години

Христос не е Европа ама и Европа не е Ориента и тая ориенталщина дето я правите тука при вас я нема....Ще се къпем ли?

33

izh

преди 2 години

До Анонимен24Знаем. 50 години слушаме как съветското джудже е най голямото джудже на света. Щото света неграмотен, само съветските учени най учените А да не забравим, че българските *** мозъци са най големите *** мозъци / особено тези дето са носили фуражки /

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 Българки или Нангалки, че има ГОЛЯМА разлика. Как точно определи процентите на съотношение ?

31

Анонимен

преди 2 години

Най-лошият кошмар на Украйна се сбъдна. Завършено е полагането на тръби на първото разклонение на газопровода "Северен поток 2". Това означава, че след изпитания първият руски газ ще отиде в Европа през него и това може да се случи още през август.

30

До Ердоган Паша

преди 2 години

То недосегаеми колониални вицекрално нацисти, то САЩ реформисти, то нагли БПЦ и цкви , то Божков и другите отпадъци закривай тая партия, че колкото повече дразниш, толкова повече момчетата вече сапунисват ... Или ще отстъпиш оттука и не така се влиза в Европа или ще има голямо къпане ... Гледайте да го насочите към югоизток сапунисването!

29

Анонимен

преди 2 години

Газохранилищата на Европа са празни. Газта поскъпва.

28

Анонимен

преди 2 години

Накрая ще се избием. Няма да има нищо. Тия с бункерите и тяхната ще свърши, и к'во, за к'во. Да си мерим пи.ките

27

Анонимен

преди 2 години

Нефть за рубли! Мощное ЗАЯВЛЕНИЕ Путина!

26

Анонимен

преди 2 години

Не и трябва да я превръща в ядрена пустиня, оръжието ще се използва ако ЕС нападне Русия както 1941 г, но еесовците днес не са толкова глупави. Русия само да спре газта и нефта, и Европа изчезва.

25

izh

преди 2 години

Много ни е яд на света. Те имат всичко за добър живот на населението. А ние? Водка , Селъодка и пропагандна машина да им обясни колко сме велики. Можем да ги потопим като Титаник, но лошото е че ние сме в трюма Още едно , две поколения и ще ни купят даже евтино. Някой да е чул за нещо съветско или постсъветско с конкурентно качество за световния пазар? Експорт 99% нефт, никел, алуминии и желязо. Импорт машини, коли, стоки за бита /качествени/ и финладска водка. Надут пуяк, ама пуяк

24

Анонимен

преди 2 години

Германия съществува само благодарение на милостта на Русия. Русия врътне ли кранчето и Германия изчезва, а с нея и ЕС изчезва.

23

До Ердоган Паша

преди 2 години

Тук така е сапунисано, че тридесет години ще оправяме, ама така можем да сапунисаме че ще оправяш 50 години.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 Аланкоолу и чалгаджията Трифонов ли ще ти реши въпросите за следващите 50 години. Глупав народ точно такива управници си заслужава.

21

Анонимен

преди 2 години

До 17Аз ще ти кажа. Русия строи ядрен реактор от ново поколение, който на практика представлява вечен двигател. Веднъж зареден, и то с отработено гориво, той може да работи вечно. Радиоактивни замърсявания напълно липсват. Интелекта ти позволява ли да го осъзнаеш?

20

СССР

преди 2 години

До 10 години Русия ще владее Европа!! Останалия свят само ще се съобразяват и изпълняват заповедите на Москва!!

19

И особено много

преди 2 години

Сапунисайте Огледалото .... И сапунисайте всичко на Горда Арда, сапунисайте всичко в Южна България ... Или ще изтриеш всички планчета дето си правите за тая страна или ще измреме тука , ама такива щети ще има долу че десетилетия няма да ги оправиш ....Ако ще воюваш културно инвазионно а не с двумилионната си армия знаеш къде е Израел да видя как ще ги културно асимилираш ....

18

Анонимен

преди 2 години

Някой възмути ли се от шпионирането на Германия, Норвегия, Швеция и т.н. от САЩ? Всички страни шпионират. Само Русия ли няма право да го прави?