79

Анонимен

преди 2 години

CDC (Centre of Disease Control) публикува обновление за миокардит/перикардит. Рискът от заболяване след втора доза Пфайзер и АстраЗенека при хора на възраст под 25 години може да надвиши 200 пъти фоновото ниво 219 случая срещу поне 1 очакван.

78

Анонимен

преди 2 години

Урсула е купила пет пъту повече ваксини от цялото население на ЕС.

77

Анонимен

преди 2 години

До до Анонимен 104 "В Англия случаите на ковид процентно са два пъти повече от Русия, при това ваксинираха цялото население почти, докато в Русия само 11%, руснаците не искат да се ваксинират, и не им и трябва." А смъртността как е?

76

до Анонимен

преди 2 години

В Англия случаите на ковид процентно са два пъти повече от Русия, при това ваксинираха цялото население почти, докато в Русия само 11%, руснаците не искат да се ваксинират, и не им и трябва.

75

Анонимен

преди 2 години

До до Анонимен 99 "А може ли вместо за Москва, да замина за САЩ да мия афроамерикански тоалетни да изкарам някой долар?" Ами, щом това само можеш - може!

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Русофобите изпадат в трудно контролирана истерия и злоба пред успехите на Русия." Русия успя вчера да изтреби 669 от своите граждани. Не мисля, че това озлобява който и да било. Даже и на Путин не му дреме, както и ан русофилите в България.

73

до Анонимен

преди 2 години

А може ли вместо за Москва, да замина за САЩ да мия афроамерикански тоалетни да изкарам някой долар? Или за САЩ трябват визи? Впрочем какво става с визите за САЩ, защо българите не могат да пътуват без виза за САЩ както другите граждани на ЕС от западна Европа, явно българите ги считат за полуxopa, полyчовеци втора категория членове на ЕС.

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95 ПРавилно съм ги разбрал. И ти правилно си ги разбрал, затова не смееш да ги напишеш: щото ще ти лъснат опитите за дезинформация :))))))

71

До Анонимен

преди 2 години

В Англия новите случаи са два пъти повече от Русия. А ваксинираха почти цялото население. Защо мислиш, че съобщават вярната цифра за умрелите - Англичаните са патологични лъжци, винаги лъжат, както лъжеха за "оръжията за масово унищожение" в Ирак на Саддам.

70

Анонимен

преди 2 години

До Бългериъ "Една нищожна държавичка в процес на изчезване(в съвсем буквален смисъл)." За България не знам, но червените *** определено са ***, че работят срещу родината си.

69

Бългериъ

преди 2 години

Една нищожна държавичка в процес на изчезване(в съвсем буквален смисъл).

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86 "Радвам се че си ги намерил. дано си ги разбрал." Аз съм ги разбрал, явно и ти си ги намерил и си ги разбрал, затова не смееш да ги пуснеш тук. Колко е жалко да слугуваш на диктатури както теб? :))))

67

Анонимен

преди 2 години

Президентът на Северна Македония се включи в гей парада в Скопие. Ние сме същата трагическа гротеска. Жалки в подмазванвто и слагаческия цирк, който разиграват, за да омилостивят западните извpатеняци също както както и ние.

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "За това ли пускат статии само за руските туристи, щото другите са много значителни" Пускат се постояннно статии, защото Кремъл плаща, за да се вдига шум коклко са ни важни, а ЕДВАМ ДОЧАКАХА да пуснат самолетите пълни с руски "туристи". Лъжливото джудже не смее да ги спре, а ни се заканваше, че щял да ни слага в черен списък. Как да ни сложи в черен списък, като без "туристите" агентурата му в България закъсва, а руснаците остават без нужната им евтина почивка?

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Радвам се че си ги намерил. дано си ги разбрал.

64

Мунчо

преди 2 години

Те руснаците така или иначе не идват, тоя ще ги вкарва в червена зона.Май трябва да пие хапчета. Утре и и извънземни ще вкара в червена зона.

63

до73

преди 2 години

Не, Кунчев е българофил - иска да предпази държавата от нова вълна, смърт и затваряне. Такива са рядкост за съжаление. Имаме си всякакви ~фили и ~фоби освен българофили.

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 "До Анонимен - има ги в Интернет ако си грамотен може да го намериш." Аз съм ги намерил, но не виждам ти да си ги намерил.

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76 "Русофилите са изпечени измамници.Вчера Русия 669 умрели от коронавирус.Англия 14." Крайно време е за разпространяване на дезинформация да се носи наказателна отговорност. Изведнъж всички руски *** ще изчезнат.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 "В Англия където ваксинираха почти цялото население случаите нарастват през последните седмици два пъти повече отколкото в Русия." Дай заразените и смъртни случаи в Русия и във Великобритания за вчера :)))))