282

Анонимен

преди 2 години

304 Комунистите и техните отрочета БСП/ДС/ИТН/ДБ, само за народен съд си мислите, демокрацията я изчегъртахте.

281

Анонимен

преди 2 години

До До 296 Талибан "И аз съм в немско , и на мен ми е добре. Сега отивам да бачкам и до 16:00 по аса вече ще имам 230 в джоба си." Да поясним за неграмотните талибани. Става дума за 230 евро, не лева. :)))) Поздрави от немско. :))))

280

Анонимен

преди 2 години

Абе ти не говори много за българчета, че като гледам с кого учат децата на моите познати... Разни сабрини, йосифи, памели, патрици... То все едно си в американско или английско училище. А колко ученици с тъмна боя има, по-добре не питай. Навремето в целия ни випуск бяха точно двама, а сега... Та, по-полека кой с кого учел.

279

Анонимен

преди 2 години

Ако Азис си направи партия много от гласовете на дпс и герб ще отидат за неговаат партия

278

До 296 Талибан

преди 2 години

И аз съм в немско , и на мен ми е добре. Сега отивам да бачкам и до 16:00 по аса вече ще имам 230? в джоба си. А ти си *** тук та поне изкараш за дозата си

277

Анонимен

преди 2 години

Накря май ще има народен съд и така ще свалим тиквите.

276

Анонимен

преди 2 години

До До 261/284 "Това, което аз знам, ти не си го сънувал още. След няколко локдауна, загуба на работата и доходите си, криза и глад, ще започнеш да разбираш малко и да се осъзнаваш защо те работи идеята за месианството...Сполай ти." Откакто локдауните започнаха работата ми се е увеличила двойно. Сполай ти. :))))))

275

Анонимен

преди 2 години

До 280Ти имаш сериозни мозъчни проблеми. Добре, че не си тук.

274

Анонимен

преди 2 години

Сидеров милионите отдавна ги изстреля през носа. Много е гадно в България да си бивш властник.

273

Анонимен

преди 2 години

До До 261/286 "Далеч си, друже. За герб електората гарантирам, че са платени роми, заблудени псевдоинтелигенция и пенсионери" Хохохохохохо. Не можеш да понесеш реалността, затова драскаш глупости като "псевдоинтелиганция". Само дето моите познати ДО ЕДИН са с висше образование И РЕАЛИЗИРАНИ в своите професии и по-голямата част от тях гласуват за ГЕРБ (по малко за Да България). От друга страна на БСП електората е ЯСЕН. На ДПС още повече. КОЙ гласува за Сестра Галева и Учиндолския ЧАЛГАР?

272

Анонимен

преди 2 години

Гласуваха само членовете на партии, което значи, че 30% от българите са членове на някоя партия. Най-злобните, най-нахъсаните ... борещи се за собствения си джоб, а не за България

271

Анонимен

преди 2 години

Тия в чужбина нали разбират, че колкото и да си беден в България си си у дома и децата ти учат с българчета. Как растат децата им, учейки в училища за изпадняци? Колкото и да сте зле в България, децата ви няма да учат в училища за утайката на обществото и няма да се чувстват така. Тук никой няма да ги сложи в училища за бежанци.Нека се замислят за това и после да ни говорят кой до къде е стигнал....

270

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 289На Сидеров му мина времето в политиката - просто сега има много други подобни партии и те вземат от неговия вот.

269

Анонимен

преди 2 години

283 Тогава, стой далеч от урните в чужбина. И аз мразя бръснати, с обеци, недоучили, които дружаха с мутрите на прехода, продаващи се за пари, на червената олигархия, какъвто е Слави, но, това е положението. Имаме многоглупави млади хора, облъчени от него.

268

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Сидеров ти не го мисли, има си млада жена, дете, семейство и милиони, ами се погрижи за себе си, защото ще има сега много чалага и чака-рака...

267

Анонимен

преди 2 години

Трябват нови компроманти да подготвят от итн за да спечелят на следващите избори.

266

реалист

преди 2 години

МАЧКАЙ ПРЕБОЯДИСАНИТЕ КОМУНИСТИ ОТ ГЕРБ/СДС И ПАТЕРИЦИТЕ ИМ. ГОЛЯМОТО РЕВАНЕ НА ШАЙКАТА ТЕ ПЪРВА ПРЕДСТОИ.

265

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 281 "Как така уж машините се пипали от ай тита според Борисов,а той спечели пак а?" ГЕРБ не печели така, че да може да управлява. И пипането на машините СЕГА беше генерална репетиция за вота на президентските избори. Сега нямаше нужда: компроматната кампания на Рашков докара резултата дотам където им трябваше на тия от Кремъл: Радев 2 със почти същите министри и ново властване на Фигуранта за дълго време.

264

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 284Докато не изгоним герб от властта ще има избори

263

Българин

преди 2 години

Айде Слави да си нареди министрите с езиците и да започнеме да зимаме големите заплати.