173

Shark

преди 2 години

Ами никой не играе с бити карти, какъвто си ти, тикво. За какво ходи да се кланяш на Ердоган, а. Разбрал те е колко пари струваш. И друго - когато т.нар патриоти ти бяха патерица 3 мандата защо не рИва???? Тогава с помощта на златното пръстче спаси доста вота на недоверие и нямаше проблем, нали?? Мизерабъл!!!

172

Гиб Мелсън

преди 2 години

Ходи на крака при Едроган да направи Ердо щастлифт и накрая се оплаква, че го цакали с гласове. Тамън бяхме повярвали, че Винету е невероятен политик на международната сцена и накрая се оказа, че и тези на които най-много се подмазва и те го цакат.

171

Анонимен

преди 2 години

Бацо се сложи и на Доган и на Еродган. Резултатът е, че е използван и изоставен. От два стола на земята и все по залязваща харизма. Стъки да стяга редиците!

170

мак

преди 2 години

Пак ли тоя? Изчегъртаха го и не може да се примири, защото е като кърджалийка без грам достойнство. Защо така мрази Радев, не ми е ясно.

169

Тервел

преди 2 години

А кой ходи в южната ни съседка официално преди избори?

168

Гроби Таласомо

преди 2 години

Кацаров спрял ваксинационният процес в България? С най-високото държавно отличие, требе го награди Радев!;))) Щот, ку Славчу напрай правителство, ни чака масова ваксинация под строй с "Калашников" опрян у глъвътъ!

167

Анонимен

преди 2 години

Айде сега защото не желае да оправдае загубата на изборите дължаща се на липсата на интелегентност в Герб сега да забъкат ДПС и като кажат ДПС смятат че хората ще намразят ИТН не няма ИТН има доверието точно защото е пропагандирал българското толкова години

166

Anonymous

преди 2 години

Яд го е много Бб, че ходи с Ердоган чак да се вижда за да може ДПС да са зад него.. и като му го сложиха изрева. Иначе щеше да си стои мирен и тих.

165

Анонимен

преди 2 години

Сложили му снимка като на Радев по-горе.

164

сайта

преди 2 години

Днес.бг мисли ежедневно за koмплексарите и затова публикува интервюта с Бойко...

163

бай Пешо до SS

преди 2 години

е, тъкмо тогава ще видим коя е Мата Хари която ще му дойде на свиждане

162

SS

преди 2 години

Така както върви, продължавайик да бръщолеви репертоара си, накрая Буда в един момента ще изпуши, както вече се е алкохолизирал, и... ще стане за голем смех - каквото и заслужава. Е, тогава вече "въдворяването" вместо в СЦЗ, ще е в психото

161

...

преди 2 години

не го разбрах, мъчно му е че не играха за него този път ли? или че са го отритнали вече?

160

Анонимен

преди 2 години

Ще го запомним с васалската му политика към големите държавис глупостите които говореше и с болната му мания за величие.Пълен комедиант.

159

Анонимен

преди 2 години

***, славко, *** на консултации в американското посолство. После да знаеш какво сме ти приготвили.

158

Активист на БСП

преди 2 години

Бухахахааааааа.

157

Анализатор

преди 2 години

Бойко си остана супер политик в България, на фона на Славчо чалгата, Маята с уврежданията, Христо маджото от Буджака и баш Мууунчо на Деса

156

SS до [#183]Анонимен

преди 2 години

SS до [#183]Анонимен Приятелю, не бъди толкова сигурен, че няма да го "въдворят" в СЦЗ или в Дупница.Доста хора в България мислят точно обратното и ще се погрижат за това.Агент Буда това го знае, и затуй е толкоз нервен напоследък

155

абоната е на море

преди 2 години

До SS Знаеш ли колко юдомасони го подкрепят тук?!Но Божков каза,че и тяхната дейност е изродена...

154

Анонимен

преди 2 години

"Напрягат ми семейството, тревожат ми децата" -- гнусният национален предател бойко се оплаква. Човечето си мислило, че няма да носи отговорност за делата си -- ще носи и той, и децата, и внуците, и правнуците до пълно изкупване на вината, за назидание на всички политици, които си мислят да продават български национални интереси, криейки се зад някаква демокрация, антикомунизъм и всякакви други простотии. Един народ трябва да си знае интересите и да ги отстоява на всяка цена.