108

Анонимен

преди 2 години

От какво се притеснявате тогава? Оставете ни нас нормалните да си живеем живота------------==============--------------Сега е момента да ви се смее човек. Есента много от вас ще заминат в един друг свят, без болести и ваксини, и аз много ще съжалявам за изпуснатите възможности.

107

Анонимен

преди 2 години

Към тези със стърчащи игли от гъ зо вете - нали сте ваксинирани (което според вас = защитени)? От какво се притеснявате тогава? Оставете ни нас нормалните да си живеем живота, вие нали сте от безопасната страна? Или май се нас рахте като разбрахте че ви чакат тромбове, инсулти, инфаркти и какви ли не още бонуси от ваксинацията? Честито на печелившите!

106

Анонимен

преди 2 години

До Разумен човекВаксинирането трябва да се криминализира и да се разглежда като опит за убийство! Ваксинираните подлагат живота ни на опасност!

105

Картофчо

преди 2 години

Ами то ако преди си имал 1 болен, а сега са станали двама, увеличението е двойно :)))Само дето процента предния ден от тестовете е бил 0,5 а днес е 0,6 :))))Но вие се страхувайте, не спирайте! :)))))

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 119 И ако това е твой близък пак така ли ще го мислиш

103

Анонимен

преди 2 години

До Разумен човек....Нали си ваксиниран и си защитен бе.Щом ваксините са голяма работа.Как неваксинираният ти застрашава живота.

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112 А починалите от ваксините в коя бройка ше ги пишем...---------------=========------------------При 1 на милион починал от реакция на ваксинирането, за България може и на пръстите да си ги напишеш. Досега няма такъв, но вероятно в един момент ще се появи. Но пробвай се да напишеш починалите от Ковид, мозък гладък и блестящ на слънцето.

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112 А починалите от ваксините в коя бройка ше ги пишем...

100

Разумен човек

преди 2 години

Отказът от ваксиниране трябва да се криминализира и да се разглежда като опит за убийство! Неваксинираните подлагат живота ни на опасност!

99

Анонимен

преди 2 години

Хайде на колективния имунитет за неваксинираните! Ще преболедувате и все едно сте ваксинирани. Тия дето сте се преборили с болестта, де.

98

До Смешно ми е

преди 2 години

и това каква връзка има с ваксините? Ваксините ли са отговорни за всички болести по света? Ама се обиждате като ви кажат че сте брости антиваксъри - ами така си е ХПРОСТИ Сте.

97

Баче Кико

преди 2 години

Торен скок - да не сме на Олимпиада нещо.

96

Анонимен

преди 2 години

Нямайте илюзии, само около 6,5% преболедуваха и може би имат имунитет. Следващата вълна основно ще бъде сред неваксинираните, а починалите почти на 100% сред хората без ваксина. Жалко за хората, които имат основателна причина да не се ваксинират, но ще пострадат заради неумността на страхуващите се да се ваксинират.

95

Анонимен

преди 2 години

Ковидпсихопатите не се научиха,че в понеделник случаите са малко заради почините дни.Във вторник естествено са повече при положение,че са направени почти 19000 теста.Процента почти не се е повишил.Ама веднага започват да подскачат като пуканки в тиган.

94

Смешно ми е

преди 2 години

Преди половин година ходих на рутинна хирурческа процедура в столична болница и чух как анестезиологът гордо обяви на сестрата как той вярва в науката, а не на конспиративните теоретици и се е записал първи за ваксинация в списъците и ще настоява всичките членове на семейството му да се защитят когато им дойде редът в името на общественото здраве. Миналия уикенд разбрах, че синът му баща на 2 деца т.е внуците му си е отишъл от тромб 3-4 дни след ваксинация. Блажени са вярващите...

93

Анонимен

преди 2 години

Много странно,че със започването на рева за нова вълна и тези с ваксинирането се показват като гъби след дъжд....Питам се,кой и как се правят хиляди тестове на ден,също така тези "спасители" отново се подават като некролози из разни продажни медии...Има ли някой с разум,който да не е разбрал мръсната им игра и,че искат да ни отровят най безскрупулно и нечовешко,и не само това,да ни вкарат с бързи крачки към Новия Световен Ред.....Осъзнайте се хора.

92

ДЖОНСЪН

преди 2 години

Като ги е страх антиваксърите от ваксините има и еднодозови - боц и готово, не се плашувайте, то от първия път не се става *** Има ваксини и без чипове, така няма да ви се засегне драгоценния мозък, то пък кой му е притрибвала тази бръмбазлъщина в главите ви.

91

Анонимен

преди 2 години

Какво значение има? Ваксинираните ще го прекарат леко. Някои антиваксъри ще умрат. Няма повод за притеснение. Даже ми се иска да махнат мерките като носене на маски.

90

Анонимен

преди 2 години

ЯНСЕН, внимавай на теб някой нещо да не ти сложи. Да те ограмоти.

89

иоио

преди 2 години

Не ми пука особено за антиваксърите само да не ми спират болниците заради това че са ги задръстили, то какво излиза че антиваксъра е здръстеняк щот задръства болниците, задръства икономиката, задръстава образование щото ще има ДО, задръства страната, глобално задръства цялата планета