67

Анонимен

преди 2 години

тоя прооос санитар от германия пак се обаждада върви на слугува на черниилкитеа не да прави известност в този скапан сайт

66

1234

преди 2 години

Докторе, нали си избрал да се грижиш за немците?! - Ами, прави го! Не се занимавай с нас, не раздавай непоискан акъл с кофи!

65

Калашников

преди 2 години

Това накрая на клипа коя Джамахирия е? Чистокръвни арийци.

64

Щерю

преди 2 години

Всяването на паника в населението намалява силите на имунитета. Медиите падат много ниско като раздухват убийства, насилия, паника и извратени неща. Лошите последици от това българско медийно безхаберие са неизмерими...

63

Анонимен

преди 2 години

А кажете ми какво значение има извънредното положение,дето излишно го удължават?Щуротии!Колкото да се каже ето правим нещо.Вирусът колкото и да се затваря и затяга ше премине през цялото население.Даже със затварянето е по-лошо,защото пускат нов щам и тамън отхлабят мерките и пак тръгва.Няма как да бъде спрян и всички ще се заразят.Важно е да няма нужда от тръба в гърлото,другото е бла,бла.

62

Кацаров е лъжец

преди 2 години

Какво очаквате от лъжеца Кацаров. Той спря ваксинирането. При Борисов на ден се ваксинираха по 30 000 души, а сега - николко, или много малко. В парламента лъжеца отчете една голяма бройка, но тава бяха хора ваксинирани при министър Ангелов и сега си слагаха втора ваксина.

61

ACDC

преди 2 години

Каквото българина сам си направи, никой не може да му го направи! Той вярва на леля Пена чистачката, на Киро екстрасенса, но не и на лекари и учени. После се чуди защо нещо все не му се получават нещата и защо все е недоволен.

60

Боя Настана в Берлин

преди 2 години

гледайте как Полицайте бият Протестиращите в Берлин в Интернет - това е Демокрация, хора, чията заплата плащаш с труда си чрез Данъци и Такси, не защитават тебе от Диктатурите, а те млатят! Системата е Перфектна - да самосубсидираш собственият си Терор!!

59

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден се говори и пише за ваксини. На мен вече ми омръзна. Това не е първият, няма и да е последният вирус, за да набивате в главите на хората, че трябва да се ваксинират. Преди като умираха хора от птичи и свински грип, защо не говорихте за ваксини както сега? Както е дошъл този вирус, така и ще си отиде в очакване на следващ и т.н.

58

Анонимен

преди 2 години

До За Вас не ЗнамТакива неща може да има в Италия, Франция, Гърция, Германия... Тук обаче хората май са много заспали. Милиони протестират почти всеки ден из цяла Европа. Тук дори по вестниците не ги пишат. Минаха избори, избрахме си само про-ваксърски партии. Трите партии, които не са за твърди мерки не събраха общо 3%.

57

Асан

преди 2 години

Тоя църул нали е у Германия ко разбира у нас

56

Пешо Циглата

преди 2 години

Какъв е тоя доктор бе! Работил в Германия! То ша ми каже на мен какво да правя! Къде съм аз, къде е то. Аз съм завършил Техникума по облекло в Каспичан и работя като пазач. Пазил съм се от всекакви вируси, та с то вирус ша *** плашат мене.

55

Анонимен

преди 2 години

"Заради тъпите антиваксъри ще е така, всичко ще страдаме отново затворени и без работа."............................ Ох, завалията, блажен в своята първосигнална вяра на медии и политици! Че то В МОМЕНТА са затворени ТОЧНО ТЕЗИ, които са най-ваксинирани, при това близо до 100-те процента - Израел, Малта, Франция, Исландия... Това, че се подложиха на ваксинация не ги спаси от заразяване, нито от затваряне. Ама пък, ако нямаше такива плоски мозъци да се връзват, БигФарма нямаше как да трупа пачки.

54

House M.D.

преди 2 години

Неуважаеми другарю Борис Таблов, какъв хонорар взе, за да рекламираш експерименталните отрови?

53

За Вас не Знам

преди 2 години

но поне аз като гледам протестите из Европа, се готвя за гражданска война!

52

Анонимен

преди 2 години

Доктор Торбаланов защо си мисли,че плаши със заразени?Няма нищо лошо всички да са заразени даже и никой да не боледува и да не влиза в болница.Повечето го изкараха,един лилион се ваксинираха,дори да има заразени лошо няма.И сега има някои дето пътуват и са се заразявали 6-7 пъти вече и какво от това?!

51

Анонимен

преди 2 години

Свършиха ли пропагандаторите от БГ, че ни пробутвате емигрант? Тоя в Германия не можа ли да си уреди хонорар за пропаганда, че изяжда хляба на родните професори? Васко Кеца има една песен "Клоунът". Много е хубава

50

Анонимен

преди 2 години

Горкицкият и той са мъчи да заработва.

49

Анонимен

преди 2 години

този агитира за протести и революция, натам му клонят думите, предизвиква да се случи най подходящото за народа и да се излезе масово и да се помете отпадъка който нагнетяват.

48

Анонимен

преди 2 години

Тоя картоф пък кой е и кой го пита?