291

Анонимен

преди 2 години

До Една българка С колко още ника пишеш душко и "Кал Ел" един от тях ли е? :)))))

290

Анонимен

преди 2 години

"Ама то и на ваксините си "я има на опаковката на лекарството"" - Тук е трябвало да пиша "в опаковката"... Както и да е... Сигурен съм, че няма листовка, но да приемем, че има. Ще помоля ваксърите да снимат въпросната листовка и да я качат в интернет. А иначе всеки, който желае да участва в медицинския експеримент, да го направи. Негова работа.Аз нямам такова намерение поради мноооого причини. Коментарите са твърде кратки да ги изброя.Пожелавам на всички ваксъри да има достатъчно ваксини за вас!

289

До Мечо Кух

преди 2 години

Не е много сигурно. Когато Чорбанов се разболя за него имаше място в болница, но в следващите месеци много няма да имат този късмет, много ще умират заради колабиралата ни здравна система. Вече сме с над 2000 хоспитализирани от ковид, 200 в интензивно, а ако децата започнат присъствено от 15 септември по същия начин както бяха и миналата година със симулиране на мерки, тук ще бъде ад. Тези психопати ни тласкат към хуманитарна катастрофа, но ние сами си го пожелахме с безумната бг простотия!

288

Една българка

преди 2 години

До Кал-Ел, благодаря ти, радвам се, че има повече адекватни хора, за пръв път изобщо чета или пиша коментари, но точно това исках да разбера, реално сме мнозинство.

287

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 340 Просто ти не можеш да четеш и не разбираш контекст :)))) Затова бъркаш различните цифри, отнасящи се за различни аспекти. Затова такива като теб се инфромират от Фейсбук, направо е удоволствие да ви чета. А въпроса ти само потвърждава това: това изследване е за Великобритания, затова жертвите са около 60 хиляди, скалирани към световното население. Изобщо, що не се занимавате с нещата, от които разбирате? Примерно, достойнствата на варенето на ракия. :))))))

286

Анонимен

преди 2 години

До "До Анонимен 332 "Вярно?" - Мерси! Значи в статията, която пусна пише в едно и също изречение следното - Death rate attributed to NSAID/aspirin use was between 21.0 and 24.8 cases/million people, respectively, or 15.3 deaths/100,000 NSAID/aspirin users. - Хем са 21 до 24 човека на милион, хем 15,3 на 100 000 потребителя на аспирин. Не знам кой не може да смята, но аз определено мога и разликата в двете числа е сериозна т.е. нещо не е наред с това проучване. А 60 000 годишно откъде го измисли?

285

Анонимен

преди 2 години

До do 325 anonimen "Благодарим за пожеланието, съжалявам само, че си толко ограничен, че не осъзнаваш какво ви чака до Нова Година... жалко само, че и много невинни хора ще си отидат..." Аз си промених мнението за "невинните". Който не се е ваксинирал сам си е виновен за последствията, независимо от това дали от неграмотност и защото е повярвал на анти-ваксърите или защото е анти-ваксър.

284

do 325 anonimen

преди 2 години

Благодарим за пожеланието, съжалявам само, че си толко ограничен, че не осъзнаваш какво ви чака до Нова Година... жалко само, че и много невинни хора ще си отидат...

283

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 336 "Листовката за аспирина да не би да ходи някой да я иска от РЗИ София? Има си я в опаковката на лекарството." Ама то и на ваксините си "я има на опаковката на лекарството". :)) Просто ти не можеш да си "купиш лекарството с опаковката", а тези, които са го купили "с опаковката" имат и опаковката и листовката. :))))

282

Анонимен

преди 2 години

"Като отидеш на ваксинация можеш да ги поискаш, имат ги там :))))) На мен ми ги показаха в РЗИ София." - Въпросът не е какво имат в РЗИ София, а какво върви заедно с ваксината. Листовката за аспирина да не би да ходи някой да я иска от РЗИ София? Има си я в опаковката на лекарството. Ако ти стане нещо от ваксината и ако отидеш при адвокат ще ти кажат - пич подписал си, че си запознат с "ОЧАКВАНИТЕ НЕЖЕЛАНИ" (хем някой ги очаква, хем са нежелани) реакции. Твой проблем. И така...

281

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 333 "Я кажи как да намеря листовката в гугъл или само на теб като ВИП-*** са ти дали?" Като отидеш на ваксинация можеш да ги поискаш, имат ги там :))))) На мен ми ги показаха в РЗИ София. Не, че вътре пишеше нещо, което да не пише във всяка листовка .... но :))))

280

Анонимен

преди 2 години

"А листовки ваксините си имат." - Я кажи как да намеря листовката в гугъл или само на теб като ВИП-*** са ти дали?

279

Анонимен

преди 2 години

"***. Годишно от Аспирин умират 60 хиляди човека" - Вярно? Я сподели къде го прочете това или просто си тролиш ей така да имаш повече коментари, за да ти платят повече от Пфайзер ли, от Астрата ли, не знам и аз откъде ти плащат за реклама на ваксините...

278

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 327 "А за твое сведение и аз съм ти отговарял , че първо почти няма лекарство, от което можеш да умреш и второ към всяко лекарство си има листовка и ако се появи страничен ефект, който не е описан в листовката можеш да съдиш производителя. Къде са листовките на ваксините за Ковид? Никъде" ***. Годишно от Аспирин умират 60 хиляди човека :)))) А листовки ваксините си имат. Пълна трагедия си :))))

277

Анонимен

преди 2 години

интересно дали като измрът ваксърите ще паднат цените на имотите

276

Анонимен

преди 2 години

До "До Анонимен 324" - И още нещо. Листовка на ваксините за Ковид ще бъде създадена след няколко години вероятно, когато експерименталният период приключи. Дотогава вие ваксинираните сте длъжни да уведомявате властите за всички настъпили странични ефекти следствие на ваксината, както правят всички доброволци, които участват в медицински експерименти. Предполагам не си чел какво подписваш, но това е точка 2 от информираното съгласие.

275

Анонимен

преди 2 години

До "До Анонимен 324" - А за твое сведение и аз съм ти отговарял , че първо почти няма лекарство, от което можеш да умреш и второ към всяко лекарство си има листовка и ако се появи страничен ефект, който не е описан в листовката можеш да съдиш производителя. Къде са листовките на ваксините за Ковид? Никъде. Защо подписваш информирано съгласие? За да може каквото и да ти се случи сам да си носиш отговорността. Измисли си друг отговор на въпроса ми, който е по-смислен и тогава заповядай пак...

274

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 324 "Чакам отговор на този въпрос от месец и няма.." Има, има, знам, защото лично аз съм ти отговарял. За твое сведение (като пълен ***) ВСЯКО лекарство може да е причина за смърт, както и всяка употреба на ВСЯКО нещо, което купуваш. :)))

273

Анонимен

преди 2 години

ваксърете да правят като вятъра

272

Анонимен

преди 2 години

Изтеглих си т.нар. информирано съгласие. Имам въпрос към ваксърите. Подписали сте, че сте запознати с "очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт". Смърт влиза ли в графа нежелани реакции? Кажете ми, щом сте запознати и щом сте се подписали, че сте запознати, какви са тези реакции и кой по-точно ви е запознал с тях? Не мога да повярвам какви неща подписвате. В графа "нежелани лекарствени реакции" може да влиза абсолютно всичко. Чакам отговор на този въпрос от месец и няма..