368

карлсон от покрива

преди 2 години

Радан Кънев, да апелира ЕС за правата на гей-дружинките в парламента! Помощи за *** НПО!

367

Анонимен

преди 2 години

Много нацисти тук бре. Каква е разликата между два пъти пребуледувал ковид и такъв с две ваксини ???

366

Анонимен

преди 2 години

Киряк Стефчов е това, мазно по корем пред началниците, да обслужи, да се сложи, пръв да се наведе чинно! Отвратителен образ, който е жив и днес и трябва децата да го видят хубавко и защо да учат Под игото за да имат чувствителност за тези твари.

365

Анонимен

преди 2 години

Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се.Който чувства, че се дави, оди и се ваксинира-Обачето, някви спасители на плажа, да дойдат да ме спасяват у бунгалото, благодарим.

364

Мария

преди 2 години

Такава настоятелна грижа за хората и най вече да се ваксинират никога не е имало. Това буди огромно недоверие към тези, които почти насилствено ни го натрапват.Вируси и грипове е имало през вековете, за съжаление са умирали хора, но така и ще бъде. Ваксините не са сертифицирани, а само одобрени за да се спаси уж човечеството, но съвсем не е така.

363

Поручик Ржевски

преди 2 години

Децата на най-преданите слуги на СССР станаха най-преданите слуги на ЕС. Има ли изненада???

362

Джорджина

преди 2 години

Радан е прав! Трябва нещо да се направи по въпроса за ваксинациятаДа умират стотици хора на ден заради безобразието на тия *** антиваксъри?! Но това си е чисто престъпление!

361

Анонимен

преди 2 години

Христоивановците мълчат гузно!

360

Анонимен

преди 2 години

Това е дай България! Тоз платен евро хубавец! Барем да не се държат позорно тия типове дето пращаме! Хубавко ги подреди пред изборите! Изяде им процентите!

359

Анонимен

преди 2 години

Добре е, че ЕС ни налагат санкции да ни сритат малко да си размърдаме мързеливите *** да си оправим държавата, така ЕС ни стимулират и ни помагат. Дълбок поклон пред ЕС.

358

Анонимен

преди 2 години

Седем милиарда евро за Будапеща и цели 57 за Варшава. Но в Брюксел решиха те да постоят на финансова диета. Може и да не лекува от коронавирус, но кой знае, може да лекува от непослушание. Полша, за да получи тези средства, трябва да прекрати съдебната реформа, която според ЕС, превръща Темида в слугиня на управляващата партия. Унгария трябва да отмени закона за забраната на ЛГБТ-пропагандата сред непълнолетните. Тоест в груба форма я склоняват към нетрадиционна близост срещу пари. Тези, които познават Орбан знаят, че това е безнадеждно.

357

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен: Тичам да се боцна.Искам и аз да стана богат...а ти ще си останеш само *** ***

356

АнонимеН

преди 2 години

ТОЗИ Е ЧИСТ АНТИБЪЛГАРИН!!! ИСКА ДА СЕ НАЛАГАТ САНКЦИИ НА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ И ТО ДА БЪДЕ ТРЕТИРАНО КАТО ПРЕСТЪПНО! ТИПИЧЕН КОСТОВИСТ ПРЕДАТЕЛ ОТ НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!

355

АнонимеН

преди 2 години

ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ НАПРАВЕН ТЕСТ, ЧЕ СА ПРЕКАРАЛИ КОРОНА ВИРУС ТРЯБВА ДА СА ОСВОБОДЕНИ ОТ ВАКСИНАЦИИ СРЕЩУ НЕГО!

354

До 415 Чичо

преди 2 години

Прости ми, той си е такъвГлупув. Негу ги е наказал Господ да е убратен

353

АнонимеН

преди 2 години

ВСИЧКИ КОИТО ПОДСТРЕКАВАТ КЪМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ СЪС ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ВАКСИНИ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО РАДАН КЪНЕВ!

352

До 407

преди 2 години

Явно се е прицелил в таргет групата на ваксинираните. Щото умните и красивите всичките са такива.Те правят винаги това, което им наредят бюрократите от Европата ."Видяла жабата че.подковавт вола и тя вдигнала крак"

351

Не!

преди 2 години

Какво точно очакваш от ЕС, Радане? Ама в прав текст ако обичаш, право куме в очи. Да ни заключат, да ни стрелят по улиците? Хайде кажи си...

350

Анонимен

преди 2 години

На 27 август Газпром спря да продава на спотовите пазари газ за 2022г. Предлаганата газ вече е само за 2023. Газпром ще изпълни договорите за заявените количества, но няма да увеличава доставките.

349

Анонимен

преди 2 години

Цената на газта в Европа стигна 760$, очаква се скоро да прескочи психологическата граница от 1000$.