61

Анонимен

преди 2 години

Страховита мярка е и тази, непълнолетните да ходят в мол с придружител. Значи вместо един - двама посетители. Иначе мен лично не ме касаят заведения и кина. Така само ще ги фалирате. Много хора няма да се набодат заради подобна простотия. Целият цирк е невероятно ***.

60

Мда

преди 2 години

Ако ще и в черната да мине, *** колкото повече го плашиш с мерки толкова повече няма да се ваксинира.

59

Анонимен

преди 2 години

60 не го знам това, пиша само информация която е проверена. Много нещо се изписа по тоя ковид и огромната част е глупости и заблуда. Хората с основание стоят и нищо не предприемат, защото ги лашкат във всяка посока. Просто трябва да се направи изследване за Т клетъчен имунитет на нацията и да се разбере колко % сме го карали, както и колко % от ваксинираните имат такъв имунитет. Хората сами ще вземат решение. Старите са много уязвими, с ваксина или без. Трябва тях да ограничат, а не театрите.

58

Анонимен

преди 2 години

Кацаров искам да ми платиш тока телефона и водата мръсен лъжец

57

Анонимен

преди 2 години

От днес ще се движа еднопосочно из апартамента, да се предпазвам от кови. И ще спра музиката да не го привличам. Вземам мерки.

56

Анонимен

преди 2 години

Сега ковида ще ми плати сметките.Токс водата телефона данъците.Чуваи гергини кои го грее аиде ваксина да *** пък това

55

Анонимен

преди 2 години

Като не могат да лекуват да ги гонят Стоилов гони ги бе

54

Анонимен

преди 2 години

Направо са глупости няма кой да *** задължи Да нося маска хората си имат глави на раменете да си мислят.Така повече усложнява те нещата ще излезнат извън контрол (хората не са зомби). Вземете се в ръце и помислете дали трябва да го прави те

53

Анонимен

преди 2 години

Всъщност мерки де факто няма, защото в София се спазва най-сериозно носенето на маски в магазините, отстоянието от хората. Единствената нова мярка е правото на училищата да излязат онлайн, но учителите не го искат, защото ротацията ги затрудни много миналата година. Те предпочитат или всички онлайн или всички на училище и класа, който е заразен да е онлайн. Но така нищо няма да стане. За изборите ще е мор. А ще трябва да влизат и сумати народ в същите тия училища. Пишете още 5000 мъртви.

52

Анонимен

преди 2 години

До 55 Забрави най важното, 81% от умрелите в Англия са ваксинирани.

51

Анонимен

преди 2 години

Еднопосочното движение на пазарите е гениална ковид мярка. Вируса се движи двупосочно, затова ние като се движим на пазара еднопосочно, няма да ни зарази.

50

Анонимен

преди 2 години

Тато е кокиче направо,той на деца не е посегал...а сега и тях ги боцкат яко!!Но който е чел за ястребинчетата знае че свирепите фашияги обичат да трепат и деца!!

49

Анонимен

преди 2 години

Ноне, в Англия като са ваксинирани до последния човек защо вчера беше бум, по-голям от юлските им пикове-43 000 човека за 24 часа. Явно ловенето на ковида не зависи от ваксината. Да, това дали ще го караш по-леко зависи дали имаш антитела. А те зависят от това дали вече си го карал и дали си ваксиниран. Проблема у нас е, че не признават Т клетъчен имунитет. Много хора го изкараха, но нямат паспорт. Други имат ваксина и пак го карат, някои даже тежко, понеже не са направили имунитет.

48

Анонимен

преди 2 години

Noone, *** си тресни още 15-20 ваксини, за да опрайш статистиката за ваксинирането.

47

Анонимен

преди 2 години

До Noone Къде е края на пандемията? Посочи една държава.

46

Анонимен

преди 2 години

Децата онлайн не научават нищо.

45

До 14

преди 2 години

Пич, ти питал ли си въобще дали може да се ваксинираш ако си алергичен? Сега ще ти кажа да се поуспокойш малко. Да, ако имаш алергии може да се ваксинираш, прави се 5 дни терапия с противоалергично средство, като два дни го приемаш на третия се ваксинираш и още два дни го приемаш след ваксината за да си сигурен че няма проблем. Сега ще ми е интересно да чуя и другите ти "основателни" причини, барем някой друг да те осветли и за тях. Не е до неможене, желание няма!

44

Noone

преди 2 години

Антиваксърчета честито. Заради вас ще ни затварят до второ пришествие. Хората на запад в някой държави обявиха край на панденията. Ама *** е най-умен направи пращи от акъл.

43

Анонимен

преди 2 години

Училищата да затварят, УЧИЛИЩАТА! И да не прехвърлят ангажимента на директорите, те не са медицински лица и няма да посмеят да предприемат действия!! Там не се спазват абсолютно никакви мерки: нито маски носят, нито тестове, дистанция-нула,нито вече прозорец отварят, има болни, а тестове не се правят, дори на места и не обявявят карантина за класа! Оставете децата да учат на ДО, спрете да ги мъчите в развъдниците, достатъчно са стресирани от медиите!! Почти всички други мерки са излишни.

42

Анонимен

преди 2 години

...видех я, тая отзад, ама окото ми спира на друго.