134

Анонимен

преди 2 години

До нЕкой:Ти като се ваксинира се ограмоти ли?

133

Крети

преди 2 години

Австрийците са много зомбирани особено живеещите в големите градове, 70% от колегите са ми ваксинираните. А си мислех че програмистите сме умни хора. Селяните в Австрия са по умни и интелигентни.7

132

Krom

преди 2 години

До Пепи - въобще не ми дреме ти къде си работил. В Испания съм бил два пъти на екскурзии, точно там където ми се е искало да бъда. А ти къде си робувал си е лично твой проблем. Не държа да бъда запознат с това.

131

Krom

преди 2 години

До Зидар - просто е обяснението "Зидарю". То е съвсем очевидно, че ти и "Ръководителя на незнам си какво" сте си един и същ човек. С манталитет на 16 годишен хм, нека кажем не много интелигентен индивид. Просто влязох в тона на "постовете". Не мисля, че ще схванеш по интелигентни заигравания "Ръководителю".

130

Ръководител полети

преди 2 години

НИКАКВО ВАКСИНИРАНЕ. ТОВА ВИ ГО КАЗВА ВИСОКООБРАЗОВАН ПРОФЕСИОНАЛИСТ!

129

нЕкой

преди 2 години

И тук така трябва да стане. Че много слабограмотни антивакси има

128

Поп Грую

преди 2 години

Аз пък съм принуден да работя. Не искам да работя, против волята ми е, но работя. Да пищя и да се вайкам ли? Айсиктерикс!

127

Пепи

преди 2 години

До KromАз където съм бил в Испания и съм работил , ти цял живот няма да можеш да ги запаметиш . И навсякъде хората ме помнят . А ти си дюнерджия от Люлин . Тоест не правиш дюнери а само ги наблюдаваш /

126

Муахаха

преди 2 години

Фашизмът се Завърна, ама тоя път вие играете ролята на ЮдеюСемитите, а сега те са ЕсЕс-овците яхнали Световната Финансова Система и Начело на Фарма-Мафията!

125

Ръководител полети

преди 2 години

От ДП РВД останаха много ваксини. Обмисляме дарение за програмиста. Да си има да се боцка като го обземат яд и завист. Хахаха

124

обективен

преди 2 години

Не им обръщайте внимание на австрийците това фашизма им е по наследство Хитлер е р роден в Австрия

123

Зидар

преди 2 години

Кроме, що почна да те избива на агресия и обиди, а? Май си много по долу от ръководителя на полетите. И от яд взе да обиждаш хората. Еми нека те е яд, завистливо човече. Тоя пич те погреба с 17 хилки заплата, а кажи му нещо де.

122

Анонимен

преди 2 години

Аз лично ако бях на мястото на клиентите му повече никога няма да стъпят в това заведение дори и да отпаднат всички ограничения. Всеки които подкрепя фашистката диктатура автоматично става мой враг завинаги.

121

До 114

преди 2 години

Аз миналата година го изкарах само с промяна на вкус за 3 дни, но после си нямах и антитела и сега яко ме тръшна. Но може и друг грип да е. ЖиПиТо каза утре да ходя да се тествам. Иначе главоболието си е един от основните симптоми

120

Ойлер

преди 2 години

Програмистът е хем беден хем ваксиниран. Кофти

119

Анонимен

преди 2 години

На това му се вика фашизъм, но пък фашистите си го заслужават. Ние обаче, какво общо имаме с това? Никога не сме убивали невинни и не сме ги пращали в лагерите на смъртта. Така, че нека нацитата да си плащат за греховете! Ние няма за какво да плащаме!

118

Krom

преди 2 години

До Пепи - ти себе си ли описваш бе, нал.ъм? Или житието си на "кене.фостроител" в Испания? Все тая.

117

обективен

преди 2 години

До коментар 94 ако имаш съмнения за ковид питай личната за антибиотика Сума Мед три хапчета са в опаковка *** мамата на ковида за около 7-10 дни

116

Хай

преди 2 години

До ръководител полетиЧовек верно ли взимате толкова? Ако е така - вие сте построили комунизма. Евала. Да си жив и здрав да си ги харчиш.

115

Анонимен

преди 2 години

Най-важнат дуничка в цялата статия е "ПРИНУДЕНИ"!