60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85Казвала се е Османска империя, така е била на всички географски карти от онова време. Други т пи въпроси да имаш?

59

Анонимен

преди 2 години

Татарите, като им припари под ***, си бият камшика и си заминават.

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 80Как се е казвала тогава тур че, любопитно ми е ? :)) Разбира се сме били под робство, но името не сме си го сменили, просто сме много криви като народ :))) Още като сме основали неколко държави с името БЪЛГАРИЯ, всичките са били с това име, не сме се отказали и до ден днешен от това име, за разлика от повечето държави по света, дето дори не са знаели какво да правят, камо ли за име на държавата им по това време :)))

57

Анонимен

преди 2 години

Супер, сега всичките 10 милиона поляци дет бачкат в Англия, Германия, Франция и тн. да се върнат и да напуснат ЕС, да видим ккво става. Ама няма как да стане, защото поляците харесват и са твърдо за ЕС. А този е техния Волен, Джамбазки тн. ***.

56

IQ 3.14

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААимат и ф35, ще вардят украина

55

Анонимен

преди 2 години

Б ние трябва да подкрепяме Полша Унгария Чехия ,а не да се кланяме на еврогейския съюз

54

Ванга

преди 2 години

ЕС ке се разпадньие и ке има нова война бегайте или в Азия или в Африка

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76 Е има едни 500 годинки през които се е казвала по друг начин, ама това са подробности.

52

Да

преди 2 години

Незнам кво ги чакат немците! Всички поляци аут. От Германия и да видим кво ще ядът и крадът алкохолиците полски!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Французите след немският диктат затвориха Аец Фесенхайм новята централа във Фламанвил е доникъде крахът на другите държави около Германия в Новият райх е тотален бедност мизерия и подставени политици феодали.Англичаните им биха шута и никога няма да се върнат

50

Анонимен

преди 2 години

До 69Германия като държава е немало до Бисмарк, чак тогава се създава държава под общо име, иначе е било Свещенна Римска империя, което не е същото, капиш :)) България затова е уникална, щото си почва с това име и може би ще завърши с това име, нема променяне в името през цялата ни дълга история :)))

49

Анонимен

преди 2 години

След като два френски реакрора спряха оня ден работа след немски саботаж Франция посреща Коледа на свещи още повече факта че Германия блокира приемането на Атомната енергия за зелена превърна Франция от ядрена държава във второстепенен играч Чехите обявиха че корейци ще съроят новата им атомна централа а румънците поръчват канадски реактори гранцузите и немците 12 години след обявеният срок още не могат да пуснат атомната им централа в експлоатация следващата финландска Аец щея строят руснаците

48

Анонимен

преди 2 години

Точно в тези дни, в които хиляди мигранти (не бежанци!!!), любезно поканени от Лукашенко да посетят Германия, ама през Полша, се струпват на границата на ЕС, брюкселските чиновници решиха да почват наказателна процедура срещу Полша!?!?! Що за олигофрения е това?

47

IQ 3.14

преди 2 години

полиш пипъл не разбраха, че като се направят на интересни и самолета на президента изпуска пистата. ако не са с ес и германия, накъде? обратно при руснаците и катин?? смех

46

Анонимен

преди 2 години

Явно и тоя блажи с руски рубли.

45

Анонимен

преди 2 години

Поляците ги знам като най-големите врагове на руснаците, сега скочиха на немците :))) Верно че ги унижиха през ВСВ немците, ама те намазаха след войната, руснаците им дадоха немските територии, сега са голема държава, според стандартите в Европа :)

44

Смех

преди 2 години

Франция и Германия са такива съюзници че немсците са богатите френьите са клатените.Хвала на такъв сОюз

43

Анонимен

преди 2 години

Тоя лош Качински направи съдебна реформа, с която д у х н а под опашките на старите комунистически бонзи! Изненадващо, поне за мен, това се оказа голяяяям проблем за Брюксел!

42

Анонимен

преди 2 години

Бай бай, поляци, на никой няма да липсвате.

41

Леша

преди 2 години

"Свещената римска германска империя" Каква е тази тежка тъпотия?