156

Анонимен

преди 2 години

На страната на сащ са само половин европа, промитите мозъци на източна европа и западните им колонии. Целият останал свят ги гледа с презрение -- саудитска арабия не отговаря на телефона на бай дън, който иска да увеличат добива на нефт. Нито израел, нито китай, нито индия, бразилия, аржентина, централна америка, арабските страни, азиатските страни, никой не подкрепя сащ. Всички знаят вече, че Русия е там за свалянето на фашисткия режим в киев.

155

Анонимен

преди 2 години

Русия, с Украйна или без Украйна е пред фалит. Китайците влизат в компаниите от които се отеглиха западните фирми и се очаква те да наливат пари и да печелят, за руснаците остават трохите.

154

Анонимен

преди 2 години

Може някоя новина и за България да пуснете или те не са важни вече?На 9 март 1985 г. в 21:31 ч. край гара Буново избухва взрив във вагона за майки с деца на бързия влак номер 236, пътуващ от Бургас за София. Жертвите са седем, сред които две деца на 12 и 13 години, докато тежко ранени са деветима. По случайност взривното устройтво се задейства на гарата, а не в близкия тунел.

153

Анонимен

преди 2 години

Миииро, тука ли си вее, още ли се пишеш истината, българин келeш и какви ли не? Защо вече не се пишеш Атила?

152

Подкрепяш Путин

преди 2 години

Подкрепяш убийството на украински деца. Подкрепяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чиято армия върши геноцид и военни престъпления! От теб зависи дали ще станеш съучастник на агресори и убийци!

151

Анонимен

преди 2 години

След няколкочасови преговори Мирослав Блажев пусна заложниците от автобуса и бе арестуван от ченгетата Водач на БГ муджахидините Блажев разказва във Фейсбук, че приел исляма в затвора Повечето дискусии Мирослав Блажев води с мистериозен български ислямист, нарекъл себе си Али бин Салих ал Хюсейни. Името на хунския вожд Атила е онлайн псевдоним на Мирослав Блажев, известен с русофибията си.

150

Анонимен

преди 2 години

Преди малко го видях това клипче с руските войници дето крадат кокошките в украинско село. Това са истински "освободители". Освободиха бабата от фашистките й кокошки.

149

172

преди 2 години

Аве пеерастпутински, в чернобил са заедно руски солдати и от нац.укр.гвардия, друг е въпроса защо се стигна до това дередже. Ае опитай се да се свържеш с централата ти за опорки, но явно и вашата комюникация нещо е прецакана

148

Анонимен

преди 2 години

лaйнoБългарин -- отивай да се биеш в украйна при бандеровците.

147

Българин

преди 2 години

До Анонимен...... Българските интереси не съвпадат с американските.... Българските интереси а и на целият нормален свят са психопата Путин да бъде спрян а путинова Русия да бъде върната в 20 век. Но от петата колона на Москва от национални предатели и българофоби май сте привърженици на убийствата на деца и тя геноцида над украинския народ. За вас ще има бавна и мъчителна депутинизация.

146

Анонимен

преди 2 години

Много се пънат отрочетата на комуномутрите, ама в момента татковците им брусят огромни пари от скока на цените, заради войната. Иначе в дългосрочен план , когато руснаците почнат да си плащат заради др. ти Путин и мисленето ще почне да им се сменя . Все пак и те искат да живеят на тази земя. и щат не щат ще трябва да я карат както цивилизования свят иначе скоро ще усетят какво са си натресли. Та 100 години дивашка пропаганда не се изтрива за месец

145

Анонимен

преди 2 години

Миииро, тука ли си вее, още ли се пишеш истината, българин *** и какви ли не? Защо вече не се пишеш Атила?

144

анонимен келеш

преди 2 години

Слава на Господ,че България вече е далече от СъвеЦкия ботуш:)Z тук няма да има никога:)

143

Анонимен

преди 2 години

Ако Русия нападне България, аз съм сигурен на 100%,че българските русофили ще бъдат на страната на Русия.

142

Анонимен

преди 2 години

Не давайте пари за помощ на украйна -- отиват директно за укронацистите.

141

Гиб Мелсън

преди 2 години

В руските медии пише, че украински националисти са атакували подстанция захранваща АЕЦ Чернобил с ток. Според тях това е много опасно и са преминали на дизелови генератори за да захранват с ток централата. Задействали са и вариант да прехвърлят захранването с ток откъм Беларус с беларуската енергийна система за да избегнат кризисната ситуация.

140

Българин

преди 2 години

До Пропагандни новини!........ Днес руското командване призна, че в Украйна са изпращани наборници бе ***! Но едва ли ще разбереш, че Путин е психопат и лъжец!

139

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860 вместо да плещиш тъпни, събирай батальон български *** и бързо бягайте в украйна да помагате на Пyтeтo да спечели войната!

138

Анонимен

преди 2 години

До 165Канашенков призна, че има наборни воиници, но не били на фронтовата линия и тия дни ще бъдат изведени от Украина.

137

Анонимен

преди 2 години

161 Напиши си името поне, Мирославе Блажев, похитителя на автобуса, Атила, психото с казах!