39

Анонимен

преди 2 години

Га яде гущерчетата, не рева, сега вой до бога. Води преговори, бе еуглено. Спаси народа си

38

Анонимен

преди 2 години

Зелке, супер досадна стана вече! Омръзна ми да ти гледам талибанската брадясала физиономия всеки ден по 100 пъти. И наистина не разбирам защо е толкова важно да се предизвика 3-та световна. Вече ни минирахте морето, успокойте се малко. Вече и рибарите ни не могат да си ловят рибата на спокойствие.

37

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е мюрето на подпалвачите на Европейската война. Полша ще се окаже острието... На кого е нужна тази война? След речта на Байдън пред корпорациите, няма съмнение. Нов световен ред и хегемонията на САЩ ще се случи само със световна война. ЕС и НАТО приемат твърде лично случващото се в Украйна. Което е съмнително, защото и двете организации нямат никакви ДОГОВОРНИ задължения към Украйна. Изводите са за мислещите. Войната трябва да се спре, но май вече не е възможно....

36

<><>

преди 2 години

Сега има клоуни като Шварценегер които ще кажат "Ааааа тои Зеленски не е нацист , та той е еврейн" (по зле) ....Така ама и Хитлер е бил с еврейска жилка .....

35

Анонимен

преди 2 години

Ами ти къде си!? Само казваш кой какво трябва да направи, но някакси не поемаш своята отговорност. Като не можеш да водиш преговори се предавай, че след това няма кой да ти дава милиарди за възстановяване.

34

Анонимен

преди 2 години

Тоз Марихуански продължава да раздава оръжие на всички доброволци, просто ей така и после мрънка. Помогнете, спрете войната....

33

Нане

преди 2 години

Това кречетало нашмъркано, на мене ми иде да го овеся...кво остава за Руснаците...)))

32

ХХХ

преди 2 години

Фурнаджийска лопата ! Нациста искал оръжия .....за да достави мир :) Демек Путин ако натисне ядреното копче то ще е за да има мир по цял Свят ......Тоя Зеленоглавски си е агент на ЦРУ и това е ! Шеф на Хитлеристите от Азов които избиват украйнци в Мариупол !

31

Манолски

преди 2 години

Евреинът сутрин реве за въоръжение, следобед за мир. Банкерите и ВПК на САЩ имат най-голям келепир войната да се пророчи, а той е техен слуга

30

Вот дъ фак

преди 2 години

От ти какво ще правиш? Виж защити народа, нали за това ти се плаща

29

Като цяло...

преди 2 години

доста от обществените фигури и политическия "елит" на Украйна се потули някъде, след 24-ти. Разправят, че много от тях са напуснали страната две седмици преди цялата история да започне. Което значи, че все пак са имали информация за предстоящото, но защо тогава не са предупредили останалите хора в страната? Ако Зеленски е знаел, защо не е предприел нищо, за да информира населението на Украйна? Какви хора са тези, които премълчават факти в тези времена?! Не са хора тия!

28

Киро

преди 2 години

Ей поясни се времето над Украйна и зарева....вече се вижда всичко на руските сателити

27

Анонимен

преди 2 години

А ето и случай от кабинета на един личен лекар в голям български град.Тече детска консултация, в кабинета има две близначета, които са болни.Влиза нагла украинка, която е прередила пред вратата дълга опашка от майки до една с часове от супердокВлиза, побутва напред детенцето си, окуражава го да се изкашля, за да чуел доктора какво му има, и додава:Я из Украине! Здесь есть прайст лист я заплачу вам!

26

До деди Груйчо

преди 2 години

Плашиш кучето с мек салам

25

Хбб

преди 2 години

От къде намират нафта за танковете

24

Натали Трифонова

преди 2 години

Зелен, денацифицирай бандеровците, дай им ЛНР и ДНР и се вече, евреин такъв!

23

Анонимен

преди 2 години

Смени плочата ***! Преговаряй, заради теб и американските ти приятели, съсипа живота на цяла Европа.

22

А дали...

преди 2 години

Зеленски е все още в Украйна? По този въпрос има много тези с доказателства, че не е. Не е ли лицемерно, когато ти самия си се изнесъл от зоната на конфликт, а даваш "кураж", отправяш "призиви" на хората, с които нямаш нищо общо да продължават да се бият с "агресора" и "окупанта". Има още един интересен там... Алексей Орестович (Олексiй Арестович), който постоянно пуска пропагандни видеа в ютюб, които впрочем също се снимат на закрито, неизвестно къде - отново, вероятно от извън Украйна.

21

Анонимен

преди 2 години

Мухъл нали искаш оръжия и кой ще се намеси за вас като си продажна ула .

20

Анонимен

преди 2 години

До вчера заповядваше на некакви изтърсаци да стрелят по Донецк, сега - реве! Светът ли ще плати за застреляните украинци, украинки и украинчета в Донецка и Луганска области? Кой ще плати за убитите от наци-формирования в Лисичанск, Краматорска, Волноваха, Маринка, Горловка от 2014 г. насам? Кой? Светът ли? Смеш-ник!