95

русофил

преди 2 години

Ами на война е така.......

94

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 98: А отзад оправят ли те, или си плащаш? Ама чакай, то така, или иначе си те оправят отзад. Извинявай и благодаря!

93

Анонимен

преди 2 години

Скъпи приятели на САЩ - тъй като нямате сериозни аргументи, с които да защитавате агресивните си тези, започвате да крещите и да обиждате опонентите си! Сериозен признак на слабост и ментални дефицити. Но не всичко е бургери и кока- кола. Ама то какви да са последователите на една консуматорска пас.мина???

92

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно,вожда ви клоун след две,три линии белооо ще ги разгроми,какво сте взели да се кахърите!

91

АнонимеН

преди 2 години

ТОЗИ КОЙТО ТРЕПЕРЕШЕ ОТ СТРАХ БЕШЕ ПОСЛАНИКА НА МОРДОРСКВА В БЪЛГАРИЯ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА СССР ДОКАТО ПРОИЗНАСЯШЕ РЕЧ! НЕ СПРЯ ДА ТРЕПЕРИ!

90

Анонимен

преди 2 години

А някой знае ли защо "бежанците" в България говорят само на руски?Къде отиде украинсктоо самосъзнание, обединение на нацията и ала-бала на Зельо?Не съм предполагал, че може да има бели хора, които да лъжат повече от най-черните ***, но вече ги и приютихме, даже от залъка си дадохме за тези небалгодарници. Които се разпореждат в чужда държава, а посланикът им лъже най-нагло.Слава на Русия и Бълария!

89

Анонимен

преди 2 години

До 92 - т.е. им предлагаш да са кремълски роби и да тънат в глад бедност и мизерия? Хората казаха не мерси. Ние не го щем това. Американецът/Европеецът идва предлага ми работа и като си я свърша си ми плаща. Освен друго си ме и уважава. Не ме кара да работя като роб извънредни смени и после да ми плаща някакви жълти стотинки, плашейки ме че и това ми е много и да очаква да съм му благодарен.

88

АмонимеН

преди 2 години

Писна ми да гледам Урсула, Столтенберг, Олаф Шолц, Макрон, Байодън и останалите! Трябва да бъдем радикални срещу Русия, НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА! Никой да не се къпе днес и да не се храни в знак на протест!!!!!!!

87

До 94

преди 2 години

Ракетата трябва да е ефективна, а не сложна.

86

БZП

преди 2 години

До Анонимен 63 - ти си абсолютно умопомрачен! То бива да си предозирал с русофилски гомна, ама ти определено си изтрещел! И да не знаеш полската история, поне собствената си научи - например за Владислав III Ягело - полски крал, повтарям за т/пак като теб - полски - загубил живота си при Варна, в опит да освободи Балканите начело на европейска войска заедно с Ян Хунияди. Запитай се откъде идва Владислав Варненчик по/длого такава!

85

Хора

преди 2 години

Докато си лаламе тук, украинците измират, като мухи. Трябва да помогнем незабавно! НЕ зареждайте колите си днес в знак на протест, НЕ ползвайте електричество и НЕ се къпете днес! Само така можем да навредим на световния злодей! Слава на кокаине!

84

До 85

преди 2 години

Смерчът ти само в мокрите ти сънища. Преди седмица показаха електрониката на руска ракета. Транзистори и кондензатори като на телевизор Рубин от предиэ40 години. И с това ще уплашите някого, нещастници.

83

Анонимен

преди 2 години

Украинците можеха просто да признаят правото на източните области да се самоопределят и да се откажат от милитаризацията на страната си и членството в НАТО. Можеха да се откажат да участват в геополитическите планове на САЩ и да бъдат техен военен инструмент срещу Русия. Тогава нямаше да има от какво да се страхуват.

82

АнонимеН

преди 2 години

ЕДИНСТВЕНИЯ СТРАХ Е , ЧЕ НЕ СЕ ИЗБИВАТ МНОГО МНОГО МНОГО ПОВЕЧЕ ПУТАНИСТИ В УКРАЙНА!!!

81

До 88

преди 2 години

И като чу си рече дай и ние така щото сме велики? Нямаш си представа колко сте жалки.

80

Анонимен

преди 2 години

Влизайте със Смерч здраво ,със безразборна стрелба до откат до полуда ! Слава за Русия !

79

До 85

преди 2 години

Лъжеш ! Потопеният кораб е руски. Украйна няма военни кораби. Колко сте нещастни русолизците.

78

Анонимен

преди 2 години

До 81 - аз пък чух, че американските благотворители подарявали розички в Ирак, Либия, Сирия, Афганистан... Точно в междуосието ги поставяли и даже тържествени церемонии организирали с много фойерверки!

77

Аз

преди 2 години

НЕ подкрепям фашистка Украйна. Благодаря.

76

До 76

преди 2 години

Каква победа? Кой кого победи? Победихте Германия и живяхте в мизерия. Даже и сравнено с ГДР. За ГФР да не отварям дума. Каква е тая победа?