100

анонимен

преди 2 години

за разлика от теб , който и на картинка не е виждал Русия, но плямпа за жълти стотинки , аз живях в Русия , но не в Москва или в Петербург , а в провинцията преди около 30 години , преди перестройката на продажника Горбачов . Там хората живееха много по-нормално от нас сега , които сме в ЕС , имаха си всичко и апартаменти и дачи . А през зимата си ходеха в къщи по тениски и боси . А ти не си в час по нищо .

99

Ха-ха-ха-ха

преди 2 години

Когато се смееш последен , тогава се смееш най-добре . Те и Язовците се смееха над жертвите си перверзно и садистично удоволствайки се над тях . Сега кой се смее . Добре , че руснаците са друг народ и не унижават дори убийците на старци и деца . Но има Бог . Всичко се знае и записва горе . Не плаша . Бог е милостив , но и много справелив . Единствен.

98

Анонимен

преди 2 години

Та къде беше тая Русия?

97

"Той Бидоня &qu

преди 2 години

има близки, например син му Хънтър , и другите 963 американски граждани умножено най-малко по 2 , между които има някои , които развиват доста успешен бизнес в Русия , ама повече няма . Така че това ще обърка доста сметки на алчните транснационални компании . Лошо , Седларов, лошо .

96

Теди

преди 2 години

Мар Тина Атанасински с новите закони в Испания за проституцията ще отиде ли да декларира там , че не е сводница

95

Някой

преди 2 години

И аз отказвам да ходя в Сибирската тайга! Много комари!

94

Ха-ха-ха

преди 2 години

Тия в Кремъл съвсем изперкаха! Още малко и ще обявят война на целият нормален свят! Държат се сякаш не те са нахлули вероломно в чужда държава, а тях някой ги нападнал! Кремълската перверзия не познава граници!

93

Пешо-о-о-о , Пешо

преди 2 години

Никаква истина не си . И в Русия не си стъпвал , че да си даваш компетенциите за тая страна , Защо мислиш американците се натискат да сложат ръка на Русия , като преди това опоскаха всички ъгълчета и центрове по цялата планета ? Не ми отговаряй . Не можеш . Много си малък. А вие от Днес/ка може и ме изтриете , но не и истината .

92

Анонимен

преди 2 години

Считано от утре забранявам на Моника Белучи да влиза в спалнята ми.

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 97В България не живеят в такива бараки както руснаците, то там излезеш ли извън Москва и Санкт Петербург, все едно бомба е паднала, пълна мизерия :))

90

Матадор

преди 2 години

Те пък като са се засилили на почивка в Сибир

89

смех

преди 2 години

китай един остров не могат да завземат вече 80 години Сибир тръгнали

88

До 95

преди 2 години

Те не искат да влизат но не могът да си развиват организациите,,, от саш за света,,, ,, демокрация за руските ***,,, и пр. И това много ги еб а ва. Русия си има всичко, който учи и блъска, живее добре. Който пие, пие и в саш на палатка.

87

мара белчева

преди 2 години

ФАЩ са в ступор. Байдън, Безос, Мъск и Гейтс няма да могат да си теглят рублите от сметките си в руските банки и да почиват в Сочи и в Новосибирск. Страната е пред разпад. Гладни бунтове ги чакат.

86

Анонимен

преди 2 години

До 95... Помислих че говориш за България..

85

морски 45

преди 2 години

Ти само това ли знаеш за Русия - че Екатерина немкинята им е била царкиня за известно време . А искаш ли подробности за нейното царуване . За останалите стотици години живот на Русия нещо знаеш ли ? Няма да те образовам сега. А за духовния живот на руснаците ? А слушал ли си или гледал "Лебедово езеро ". Или в Германия билетите бяха недостъпни за теб . Само за най-богатите . Блажено невежество . Тъжно.

84

анонимен

преди 2 години

Хахахахаха! Смешници! Байдън,Блинкън и компания тоооолкова напъват там да ходят...Какво да гледат там? Срутените бараки и сортири,пардон тоалетни,навън ли? Мнозина живеят в средновековни (за западняци) условия и искрено вярват,че някой умира да ги завладее барабар с външните тоалетни.

83

Анонимен

преди 2 години

Не е нормално африка и китай да сират деца и да унищожават Планетата

82

Анонимен

преди 2 години

Не е нормално 140 млн да владеят 1/6 от сушата на Земята и да ламптят за още. Крайно време е Китай да си вземе Сибир и да разреди населението си.

81

Руски Дъртак

преди 2 години

Не че харесвам американците но пък кой?би отишъл във тая блатняя Просия даже и тукашните Путлеристти не са чак толкова глупави