181

Анонимен

преди 1 година

"Нищо не би могъл да направи, ако е на нашето положение!" БОЙКО БОРИСОВ НИКОГА НЯМАШЕ ДА ДОПУСНЕ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ,КИРИЛЕ ПЕТКОВ! КОЛКОТО И ТРУДНО ДА Е ББ ЗНАЕ КАК ДА СЕ СПРАВИ,А ВИЕ НИ КАРАТЕ ДА МРЪЗНЕМ ПРЕЗ ЗИМАТА И ДА КУПУВАМЕ ДВОЙНО ПО-СКЪПИ ХРАНИ,Е АКО МОЖЕМ ! СТИГА СТЕ НИ ЛЪГАЛИ,ВЕЧЕ СТЕ МНОГО НАГЛИ,АМА МНОГО НАГЛИ ! ПЕТКОВ, РАЗТОВАРИХТЕ ЛИ КОРАБИТЕ С ГАЗ ? К А К В А Ц Е Н А Щ Е П Л А Щ А М Е ? ДО КОГА ЩЕ КРИЕТЕ ОТ НАС ????

180

Анонимен

преди 1 година

Петков щом го казва това, значи се страхува от алтернатива, артернатива на Борисов. Много бързо страстна с властта бе Кириле.

179

Анонимен

преди 1 година

Кире, далеч си от класата на Борисов. То и затова само неговото име ти е в устата. Докато теб ще те свалим с камъни, него го почитат навсякъде.

178

Анонимен

преди 1 година

Байко Барисав сега тормози с глуппостите си само партийния актив на ГЕРБ и кметските си васали по общините. Държавата и народът не заслужават този тормоз да слушат брътвежите на един психопатт.

177

анонимен

преди 1 година

това,че ВИ плюят е тяхно право,защото са опозиция и трябва да свикните с това,НО и ВАШЕ служебно задължение и обещание пред обществото за КОРУПЦИЯТА И КОРУМПИРАНИТЕ ЛИЦА ТРЯБВА ДА ГИ ИЗПРАВИТЕ ВЪВ СЪДА СЪС ДОКАЗАТЕЛСТВА,ТЪКА КАКТО НАПРАВИХА ВЪВ СЪСЕДНА РУМЪНИЯ

176

българин

преди 1 година

"И от сутрин до вечер чувам как правителството ще падне тази или другата седмица. Да, ама не падаме. Ако имаме възможност, тази промяна ще продължи и ще изчистим държавата. Но ни трябва още малко време" Чегърт-чегърт, и айде - ГЕРБ у канала на историята! У Kлoaкa Максима!

175

Анонимен

преди 1 година

То пък като гледам вие как се справите...с актуализации на бюджета и нови 3 млд. дълг! Страхотно!

174

Брей, тая градушка..

преди 1 година

...как е намятала тиквичките на пътя, брей!

173

Спас

преди 1 година

Борисов никога не е и никога няма да бъде във вашето положение, просто защото той си върешеше работата и народът го обича. Вие... Вие ни завлякохте в дългове, които ще ги плащат и внуците на нашите внуци, госпожи и господа канадски променчици.

172

Анонимен

преди 1 година

България се нуждае от 3 милиарда кубаметра газ годишно. При цена 200$ на 1000 кубаметра както купуват Унгария и Германия примерно, това прави 600 милиона доалара годишно. Ако купуваме американска газ цената ще бъде поне 10 пъти по висока, а може и много повече от 10. Това прави 6 милиарда годишно за газ. Е може да се плати, но познайте от чии джоб ще се плати разликата от 5.4 милиарда, и как ще се отрази на цената на всички останали стоки.

171

Мали

преди 1 година

Коалицията ГЕРБ-ДПС-Възраждане пращи от язвителна омраза, пръска злоба от ушите и в коментарите. По-добре ги оставете да изгорят от самосебе си. Не ги закачайте.

170

ББ=ПП

преди 1 година

Видяхме ги и ББ и ПП.

169

Браво Киро!

преди 1 година

Киро е сред хората, търси решения за проблемите. Тиквата щеше да се е скрил в джипката и само да минава транзит от там с 6 джипа охрана от НСО.

168

Изчегракване..от ПП.

преди 1 година

Наистина Борисов нищо не може да ти направи. Т.Е да ти даде акъл как се управлява държава, защото досега нищо смислено не постигнахте.Само обещания.

167

анонимен

преди 1 година

На това ПРОСТОТО Кире само Борисов му е в устата! Какво сте се справили бе, неграмотнико, нито с пандемията, нито с инфлацията, нито с доходите се справихте! И ако не те показваха непрекъснато по медиите и не ломотеше глупотевини, може би щеше да свършиш работа за пет лева нищожество, случайник и безродник! Срам за родителите ти, че са отгледали такова пер-де!

166

Дайте да си го кажем

преди 1 година

За 1/8 мандат Киро направи повече от ГЕРБ за 3 мандата.

165

А знаеме

преди 1 година

Ако беше Тиквата, щеше да обикаля с джипката по разни ГЕРБ-аджийски предприятия и щеше да се бие в гърдите. А хората щеше да ги остави да си фалират, изобщо не му пука.

164

Кире,

преди 1 година

не оправдавай некадърността си постоянно с Борисов. Този номер вече не минава.

163

Калин Блаз

преди 1 година

Прохода Витиня карайте внимателно! Току що минах от там - има блъснато насекомо. Трафика е бавен

162

Анонимен

преди 1 година

Никога ББ отново, този срам никога повече! България не заслужава такова унижение, простащина и селяндурщина!