284

Анонимен

преди 1 година

Единственото добро предложение за московската пропаганда в България и РСМ е Македония да стане Южна Сърбия.

283

Куберъ

преди 1 година

РСМ е резултат от политиките на Великите сили. Днес ЕС продължава в същия анти-български дух.

282

Анонимен

преди 1 година

До Сата Нато: Автор на този проект е лично другаря Коба и никой друг. Искал е да го изпълни със средства, които тогава е използвал и срещу Украйна, но за добро алкохолика Георги Димитров го е разубедил поне да смекчи методите в случая. Но в крайна сметка е постигнал резултат, ако се съди по отношението към нас от Скопие.

281

До 302

преди 1 година

Нашата страна ЩЕ! изчезне, не защото не си отстояваме правата(и това, но не на първо място), а защото СМЕ ПРОКЛЕТ НАРОД! Саморазрушителното поведение на българите, безразличието, повсеместния алкохолизъм, масовото изпростяване и ширещата се елементарщина на потресаващо ниво, ще ни затрият рано или късно!!!

280

Анонимен

преди 1 година

В Европа много добре знаят нещата, тука въпросът е, че на русофилите им е наредено да проповядват фалшив патриотизъм. Ние, макетата, сърбите да сме ахилесовата пета на НАТО или Троянския кон, както искате. На всички е ясно, че дядовците на макетата са българи.

279

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 223 Абсолютно си прав. Има още много други изисквания и условия, които макетата са длъжни да изпълнят. Ние не бързаме за никаде. Ще чакат.

278

Анонимен

преди 1 година

Айдееее, полският платен пропаганден център се активира с пълна сила. Все повече и повече щежсе сблъскваме с мнения колко хубаво ще ни бъде ако заплюем гробовете на дедите ни герои, които са дали живита си да отвоюват всяка педя земя от родината ни. Едно ще Ви кажа: Шегите с нашата национална гордост винаги са завършвали зле за шегуващите се. Рано или късно. Сега се вижда какви подли *** храним.

277

IQ 3.14

преди 1 година

тоа облия му замериса на избори и не могат да го изгонят от националните медии...

276

Тоя какъв предател е

преди 1 година

Ако българския народ не излезе и не защити държавата от тези предатели, значи народ и държава няма!Аз не виждам по какво се различава ПП и ДБ от ДПС. И трите партии слугуват на чужди интереси!

275

До 296 Анонимен

преди 1 година

Франция в момента е пръв сред РАВНИ! Те са председател и правят предложение, няма лошо, но ВСЯКА страна е СУВЕРЕНА, НЕЗАВИСИМА и РАВНОПРАВЕН член на ЕС. Всяка страна си отстоява интереса, тези които не го правят, след време изчезват заради това. България защитава не само интереса си, а ИСТИНАТА, СПРАВЕДЛИВОСТТА, ЧОВЕШКИ ценности, както и интересите всъщност на ЕС и РСМ! Какви последици? Ще ни обявят война? Сега имаме възможност да влияем, после само отлагаме и то ЕВЕНТУАЛНО! Айде по-леко лъжи!

274

Да, ама не

преди 1 година

Македонски език не съществува. А когато влезнат в ЕС, ще пишат, че има такъв език.Крайната цел на ЕС е, езиците да изчезнат, разбирай да останат четирите испански, френски, (английски), немски и италиански. Това са държави, всяка с почти 100 милиона човека, българският и македонският ще се претопят.

273

Тенгри кан

преди 1 година

До АнонименБоли мъ папура за тва, какви са тегобите на средният французин и холандец, пичлемяу;)))Ясен ли съм? Боли мъ папурят! Нима средният французин и холандец се е загрижил какви са моите тегоби? Ба! Ич *** и не еня за мене! Ся, вий кат сте отишли тамка, д аим слугувате и задниците, а им подмивати, вий си берети дертя за тегобите им!

272

Анонимен

преди 1 година

Ей тез са възможно най-вредните и най-големите национални предатели !

271

Анонимен

преди 1 година

За тоя гласуваха от чужбина и трябва да се забрани на тези в чужбина да гласуват за парламент и правителство

270

Анонимен

преди 1 година

Драги патреотари! Френското предложение е много важно и не можем с лека ръка да го отхвърлим. Компилация е от интересите на всички в ЕС и е тест до къде ЕС е склонен да ни подкрепи. Ако го отхвърлим ще има сериозни последици, като най-малкото ще бъде следващото, предложение да по-неблагоприятно за нас. Няма да ви обяснявам през къде му е на средния холандец за нашите тегоби, а за средния датчанин въобще няма да споменавам.

269

.!.

преди 1 година

По медиите на Свинчо не пише за Ицето и срещата с Бобоков...

268

П.К.

преди 1 година

Този си е твърд и нескопосан пре-дател. Такъв и ще си остане до края. Никакви чужди "предложения". Има си договори, има си изисквания на България. ДА ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ. ДА ВИДИМ РЕЗУЛТАТИТЕ НА ПРАКТИКА. Тогава, може и да разговаряме. И ЗА НАШИТЕ СИ РАБОТИ - НИКАКВИ, АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ЧУЖДИ ВМЕШАТЕЛСТВА.

267

Анонимен

преди 1 година

Ами направете го публично достояние и да преценят хората

266

Христо Иванов

преди 1 година

Христо Иванов, би изяснил, как така от януари Петков се опитва да вдигне ветото като го представи за "добрата новина" и "огромен напредък", как още на откриване на парламента Радев ви предупреди, как Петков продължи и Радев го озапти с КСНС, но той продължи, как от тогава и Радев, и Слави, и историците и ЦЕЛИЯТ НАРОД, включително Българите от РСМ (които Петков отсвири няколко пъти) ви казват "ВЕТО докато не ИЗПЪЛНЯТ (не в бъдеще) условията ни", а вие (ДБ, ПП, ДПС и БСП) пак "добро е"??? ЛЪЖЦИ!

265

Анонимен

преди 1 година

Партията на този и на *** ще гледат Парламента само на картинка, то бива навеждане, ама това мина всякакви граници...