69

ПроСоТо

преди 1 година

Швабите са кадърна,дисциплинирана и работлива нация....За съжаление и те,както и ние,попадат все на ВРЕДНИ "водачи".../нема да спомена Адолф../..И сега-СЪЩОТО:..-НААКАХА СА ДА НАЛАГАТ "санкции" на Русия,обаче БУМЕРАНГА ги удари много лошо..Само факта,че никой от "съюзниците" нема да ги попита -"Чакайте бе,какво стана?..Нали уж щяхме да приключваме с кимура?",ще "легитимира" и тая дивотия.

68

Иво

преди 1 година

Мисля, че накрая ще се отажат да заклеймяват чистите като цяло ДВГ от 2005 насам, като мръ.сни и незелени. А тия с ел.ектромиксе.рите, ще си возят по 10 кила въглища отзад, за да заредят с ток за 50 км. Новият Майбах е на ултрамодерен парен двигател, и се казва МАЙПРАХ. Включва безплатно 2 тона ремарке за въглища. А оная девстве.ница шведската, най-после ще се преж.али и ще уз.рее, да я пор.не некой, да и мине.

67

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че накрая ще се откажат да заклеймяват доста чистите като цяло ДВГ от 2005 насам, като мръ.сни и незелени. А тия с електромиксерите, ще си возят по 10 кила въглища отзад, за да заредят с ток за 50 км. Новият Майбах е на ултрамодерен парен двигател, и се казва МАЙПРАХ. Включва безплатно 2 тона ремарке за въглища. А оная девстве.ница шведската, най-после ще се прежали и ще узрее, да я пор.не некой, да и мине.

66

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че накрая ще се отажат да заклеймяват доста чистите като цяло ДВГ от 2005 насам, като мръ.сни и незелени. А тия с електромиксерите, ще си возят по 10 кила въглища отзад, за да заредят с ток за 50 км. Новият Майбах е на ултрамодерен парен двигател, и се казва МАЙПРАХ. Включва безплатно 2 тона ремарке за въглища. А оная девстве.ница шведската, най-после ще се прежали и ще узрее, да я порне некой, да и мине.

65

Нане

преди 1 година

Ко стаа със зелената сделка... Долнопробници... ===)))

64

zaleji

преди 1 година

В германия лъжат че няма енергийни ресурси и не позволяват проучвания.

63

Ники Пънчев

преди 1 година

Значи спираме колите на газ и бензин и пускаме ТЕЦове на въглища за да зареждаме електромобилите?! Страхотна логика!

62

zaleji

преди 1 година

В Германия има петрол и газ в северозападната част и трябва да го проучват и добиват.

61

Анонимен

преди 1 година

Грета е крайно недоволна!

60

Хахавелка

преди 1 година

К'во стана с околната среда.?!

59

Stamen

преди 1 година

Какво стана с принципите ви, бе дисциплинирани германци? А "Зелените"? Какво ще кажат зелените? Според както ти отърва. Пълна трагедия.

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 83 Никакво парно с крака ка то Фред Финстоун и Барни Ръбъл.

57

Анонимен

преди 1 година

Над Германия трябва да се тества зеленатасделка след 10 години, ако са добре и ние ще ги последваме.

56

Анонимен

преди 1 година

Без тия да разчитет на солрните панели и вятърните турбини. :-)

55

мак

преди 1 година

На едните ес нарежда да спрат да ползват въглища, а тия спокойно ще го правят, защото и на тях санкциите им излизат през носа, усетиха се, ама късно. Лицемери, и кой ще ги погне, че не спазват ес-договорки? Никой. Има други членки, на които е по-лесно да се спрат пари под измислени предлози.

54

Анонимен

преди 1 година

Чак тук чувам силния истеричен писък на шведското девойче.

53

Анонимен

преди 1 година

Рикшите са близко, с лети джанти

52

Рую

преди 1 година

Уy 21 век сме, какъде сте тръгнали? Или като е проблемът у чуждия двор, много знаете, а като е у собствения, си правите собствените си неща. Къде са въглеродните емисии? Глобално затопляне ала-бала?

51

Анонимен

преди 1 година

*** се надсмива и подиграва с германците.Алоо, Германия е в 22 век и сигурност няма да остане без енергия и силна промишленост.Вижте се вие къде сте, някъде между 18 и 19век, заедно с Рашистан

50

Анонимен

преди 1 година

Урсула да прегне магарицата Грета да й тегли каляската.