176

Хм

преди 1 година

Как мазно говори. Не случайно на дядо му са казвали Фердинанд Лисицата.

175

Анонимен

преди 1 година

Има доста мистерии около ПСВ,ВСВ и доста мръсотия,която се укрива,изтрива, също и относно нацизма.

174

I'm russian

преди 1 година

И каво като знам че имадворец в украинаРусия избори(Херсон вече е разрушен лол )

173

Анонимен

преди 1 година

Каква русия го вълнува тоя да не е минла към украина там им построиха дворец копие н а нашия, но боядисан в синьо, точно копие е и го построиха в кризата

172

Царо е активен

преди 1 година

Царо в кризата е активен и си иска имотите, обаче не разбирам той какъв ПР има с тази криза, няма ли първо да си оправи ПР-а и после други неща. Освен това тоя китин муньоз.... Не мож еповече д отричат че е от царската фамилия, понеж етой вече се меси във властта по много грозен начин

171

Стига глупости

преди 1 година

До Анонимен 191: Точно Украйна ще унищожи Русия? Имаш нужда от консултация при психолог.

170

Анонимен

преди 1 година

Не мерси. За раZия само бомби вече. Колкото по скоро Украйна ги унищожи напълно толкова по добре.

169

Анонимен

преди 1 година

Чрез ръцете българите и на Народния съд(съставен предимно от евреи) , който изобщо не е бил български и правителството ни, командвано от великите сили тогава, а не от българите, комунистите идват някъде чак около 1948 г. , 1949 година на власт, доста след края на ВСВ, но Г.Димитров , който е бил ръководител на държавата и БКП, също е бил ликвидиран, без значение през кои ръце е сторено, по-късно са избити всички антифашисти, въпреки, че не са били врагове на великите сили, кой ги е избил тогава?

168

Пак по опорката?

преди 1 година

До Бесен: И за какво щеше да бъде недоволен о бозепочившият цар Борис Трети от това, което е казал Симеон? Точно цар Борис е казал: "Винаги с Германия и никога срещу Русия"

167

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеНКомунистите не са ликвидирали семейството на Симеон, други са ги ликвидирали, тези, които са били нито на страната на Русия, нито на страната на Хитлер, затова, след Перестройката, когато българите поискаха да се изследва сърцето на Борис, точно от запада не им разрешиха и набързо поискаха да бъде погребано, познайте защо !

166

Бесен

преди 1 година

С други думи - Снишаване, снишаване ... Баща му сигурно се върти в гроба!

165

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен... Лукойл не е руски, а холандска и в Ню Йорк имат също представителства?

164

Анонимен

преди 1 година

Прав е, изгонването на руските дипломати беше много грубо, явно с цел да ни скара с Русия. С това си действие ПП ще загуби част от избирателите си.

163

е2

преди 1 година

Абре Царю честити, ти направи Шиши фактор в България с твоята помощ реабилитра кви ли не брутални мутри и с твоята помощ все още сме на практика Бананова република от третия свят

162

АнонимеН

преди 1 година

НА ТОЯ КОМУНИСТИТЕ СА МУ ЛИКВИДИРАЛИ СЕМЕЙСТВОТО ,А ТОЙ Е ОТЯВЛЕН МАРКСИСТ :D ТРАГЕДИЯ ПЪЛНА!

161

Анонимен

преди 1 година

Явно пак е задлъжнял завалията, щом за 4000 лв се излага на дърти години...

160

Анонимен

преди 1 година

Когато някоя провалена издънка на европейските монархически кланове, плод на многовековно паразитиране и кръвосмешения реши да дава съвети какво е правилно да се прави, си спомнете за какво умря Апостола - за чиста и свята РЕПУБЛИКА!

159

стоян

преди 1 година

Кой забрави мавзолея отключен ?

158

Анонимен

преди 1 година

АЗ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА КАТО ВИДЯ ЦЕНАТА, ТЯ Е НА ЛУКОЙЛ, НЕ Е НА ПЕТКОВ! РУСИЯ ВДИГА ЦЕНАТА НА ВРАЖЕСКИЯ ЗА НЕЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД! БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е ВРАГ НА РУСИЯ! ЗАТОВА МУ СПРЯ ГАЗА! ОБИЧАЙТЕ СЕГА "ОСВОБОДИТЕЛКАТА'!

157

Да, много си прав!

преди 1 година

И ти трябваше да действаш по-предпазливо в американското казино, но не го направи и какво последва? И баща ти трябваше да действа по-предпазливо и да не влиза сам в московската легация, но не го направи и какво последва? Ще ти кажа- баща ти отровен, а ти стана слуга на отровителите му!!!