11

Анонимен

преди 1 година

До сергей никифор Какво стана с "тридневното" превземане на Украйна? :))) Стигнахте ли полската граница, или още бягате? :))))

10

сергей никифор

преди 1 година

Ха ха ха ха ха,ама какво стана бе,неуважаеми български ***?Нали 200 дни ни набивахте в канчетата,че няма как зеленият клоун+смелият украински народ+натовското оръжие да отстъпят и 1 педя украинска земя!А днес новина-4 области са си руски!Ха ха ха ха

9

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън Кремълския таксиджия собственоръчно умищожи Просия. :))))

8

Fool

преди 1 година

До 7 Гипсов, за пореден път се вижда защо Рашка иска този регион. В него са полезните изкопаеми, а икономиката им е изградена на основата им. Единствената причина руснаците да не изнасят колела е, че още не са намерили залежи... Много е забавно как СССР и Рашка говорят, че те са сложили края на колониите, а точно Рашка сега се дължи като феодална държава. Чакаме с нетърпение зимата и следващата година :)

7

Анонимен

преди 1 година

До Асан България е италианска още от времето на Траян.

6

Гиб Мелсън

преди 1 година

Винаги първото предложение на руснаците е най добро. В началото на войната те предложиха на украинците да си вземат Луганска и Донбаска области. Украинците не се съгласиха. Сега към тези две области прибавиха още две Херсонска и Запорожка. Сега след референдумите ако не се кротнат и продължат да се правят на Рамбовци ще загубят и области Николаевска и област Одеса. Очевадно е, че кремълския джудист и хокеист се интересува само от южните части на Украйна , които имат излаз на море.

5

Преводач

преди 1 година

Украйна просто казва, че ще пердаши руснаците докато не напуснат цялата територия на Украйна. :)))))

4

Гиб Мелсън

преди 1 година

Отсъпиха им Харковска облааст за да не са валат и за да се радват като малки деца. Явно и без това нямат голяма поддръжка там в тази област. Но за сметка на това до края на този месец си вземат и озаконяват завинаги 4 области, Луганска, Донбаска, Запорожка и Херсонска. Пълен Ипон! Влязат ли в състава на РФ тези четири области няма сила на света която да ги върне обратно на украинците. Дори Бай Даню да реши да използва ядрено.

3

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 1 Че какво му е на Запада бе , умник ?Ааа, да.Няма социализъм , ама е блясък в очите на българи , руснаци и украинци.

2

Ти да видиш..

преди 1 година

Знаем ги тия руски референдуми..99.9 % ЗА.Но все пак те са в Украйна. А там сметките на Пътник все не излизат. Ами ако резултата е НЕ , ще се махнат ли от там ?Едва ли. Залога е голям. Земя , желязна руда,въглища , огромни заводи , жито,тежка промишленост...Кой се отказва от тези богатства ?

1

Анонимен

преди 1 година

Не ми дреме за руснаците. Но им пожелавам да унищожат цяла Украйна. Избирам по малкото зло. Урките се продадоха на запада. Те не трябва да живеят.